Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
5/3 1000 ft mert 10 alapfogadás azz 10*100 ft.
az 5/4 meg 5 meccsbõl ha 1 elmegy akkor is nyersz.
a maradék 4 meccs szorzóit megszorzod az alapfogadás tétjével (ha 100 akkor 100 ft-al és megvan a végösszeg h mennyit nyersz..
egyébként ha nemvágod a kombinációt akkor szólj és linkelem egy egyik részletes leírásomat 😄
de úgy is tudod hogy csak vicceltem. <#vigyor3>#vigyor3>
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Normál
3/5 (10 alapfogadás)
4/5 (5 alapfogadás)
Ez mit jelent a fogadásnál hogyha tobbet teszek? Nem találom a leírást sem 😞
A másik oldalon ott ugy volt ha tobbet kiválasztok akkor kombinácios lett a szelvény az oddsok osszeszorzodtak és ha bármelyik nem jott be, akkor bukta az egész (I love Milan, Valencia...)
..::IBM X32::..
a valencia necces mert a genoa nem oan gáz csapat ám 😊
a valencia meg képes lehet bármire akár egy vereségre is!
ezt keverted valahogy a mixre 😄
én a city-t hendivel hazaira akartam tenni 500 al és lett volna belõle 1000 ft kb.
ehelyett.
city-guimares-aik gyõzelmet raktam és 1655 lehet
*(0-1) Barcelona - Dinamo Kijev H
Arsenal - Olympiakosz H
szerintetek megéri megdobni egy ezressel? 2.7-es szorzó..nem sok, de nekem perpill tökéletes lenne 😄
cesc fábregas
ezt is kihagytam 😞
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
azt kattintottam gyorsat párat ész nélkül 😛
én barom ezt meg kihagytam 😞
234 Barcelona - Almería H 1.12
149 Ajka - Gyõr V 1.50
229 Bayern München - 1. FC Köln H 1.20
142 R-N. Löwen Kronau - Grosswallstadt H 1.08
144 Flensburg - Wetzlar H 1.03
Eredõ odds: 2.48928
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 500 Ft<#rolleyes>#rolleyes>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
örebro jól áll, gais igencsak hátul. kb 7 ilyen meccset tettem meg, amikor a vendég magas oddsal igencask jó helyen áll bajnokságba... csak bejön végre =(
"it can't rain all the time"<#idiota>#idiota>
City - WHU H
Gais - Örebro SK V
AIK - Djurgarden H
217.17 > 1275 <#idiota>#idiota>
270 forintom muszáj feltornázni bwinen amig nemtok utalni ismét 😄
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
023 *( 0-1 ) AIK Stockholm - Djurgarden D 3.35
047 Bray - St. Patrick's D 3.05
051 *( 0-1 ) Manchester City - West Ham D 3.50
várható nyeremény: 7365 ft
vélemény? xd
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
a milan-bari 0-0 meg nem szégyen ha azt vesszük h egy ujoncról van szó és elég szépen helytált az iner ellen is szóval ebbõl kiindulva meg a milan formáját nézve nem annyira meglepõ ez a 0:0
a barca-dinamo meg ja simán hazai lehet mert lássuk be egy wigan-chelsea skkal másabb tészta;
egyrészt az egy bajnoki volt bl elõtt és idegenben tolta a nagyobb csapat!
másrészt itt hazai közönség elõtt van a nagyobb cspat és bl meccset játszik ami létfontosságú nekik.
szóval maszka az 1.49es szorzós 3 meccses szeló nagyon szép valóban de én még raknék hozzá egy két meccset,hogy kb egy 1.8as szorzót elérjek és azt megrakni 2-3 k-val 😊
(neked meg 200-300 k-val 😄
16 bukott szelvény, 3 nyert, 2 még nyitott. 1600-ról fel 4000-re, majd onnan le 900-ra. Ennyin állok most.
Ha lenne 4k-m énis megtenném a debrecent, de igy lyon lesz belöle😄
a meccsen azért szurkolok egy tisztes helytállásért, hamár kint leszek 😊
sztem megér egy 200at a hazai 1es szelón...
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
erre rakjatok egy nagyobb összeget sztem
Manchester Utd. - Sunderland 1.20 / 5.40 / 11.00 H
Barcelona - Dinamo Kijev 1.11 / 7.05 / 15.50 H
Barcelona - Almería 1.12 / 6.80 / 14.50 H