Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem a második kettõ elég veszélyes.

vezet a barca-sevilla <#rolleyes>
fabregas kapufa szóval ha jönne az arsenal gyõzelem akkor legalább +ba lennék a szelvényeimet illetõen
jó 😛
nem keresek kifogást de este van,lyon vezet 3-0 ra,fáradt vok ...etc <#vigyor1>

szerk.: 0-4 <#rinya>

a gáz,hogy idegenben sem fogadnék el 4 gólós vereséget nemhogy idehaza !
WuFraZselic
jaaa akkor ilyenre nem rakok 5 rudit 😄DD
U20Brazília - U20Csehország H 1.40
Bordeaux - Maccabi Haifa H 1.25
Manchester Utd. - Wolfsburg H 1.33
ezt egy 5-10 ronggyal lehet megérné...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Rash87
Nem hiszem el,olyan tuti meccseket tettem,s mind sorra mennek el...
Nem értem,az ág is lassan húz😄 Megteszek egy 100%-os formában lévõ csapatot,s kikap,nem is kicsit. 7végén szintén... Szóval kezdek gyanakodni,valami van itt... <#vigyor5>

Glory, Glory Man. United!

és lehetne több szerintem is a mondatban.

19-es odds 😄

barzilia szerintem tuti, az u20as fiainkban nem érzek annyit hogy megszorítsák dél-afrikát, az u17esek viszont titánok szerintem 😄 és a nijmegen-utrecht... szerintem Utrecht behúzza, ha az utóbbi meccseket és a tabellát nézzük.

WuFraZselic
mennyit hoz? ha 3 körüli odds, akkor lehet rádobok egy 5öst 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

u 20 brazilia
u 20 dél afrika
u 17 magyarok
nijmegen - utrecht V

😄😄 200at megér.

WuFraZselic
már azt üli, csak a börtönkönyvtárból netezik <#idiota>

WuFraZselic
jaja, én is hülye vagyok, pedig az 1. félidõben Lyon vezetés + hendivel Lyon tök egyértelmû volt... faszért kombinálom, inkább rádobni egy 10est azt csõ

szerintem a Bayern nyer, vagy D. de inkább Bayern gyõzelemre tennék!

vagy éppen ezért lesz x 😄

Matthew Prosac
ezért a "legbármibb lehetõ" szókapcsolatért legalább életfogytiglant kapnál minden magyartanártól 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
hát a mai biztos meccsek bukása után holnapra kb ilyet látok, mint ésszerû:
AC Milan - Zurich V
CSKA Moscow - Besiktas D
APOEL Nicosia - Chelsea 1-0 D
<#idiota>

viccet félretéve, remélem holnap pár papírforma érvényesül, mert ez vicc miken buktam el 17 rongyot... (jó, ha nyer Anglia U20 akkor nyerek 2.7et, és ha a Middlesbrough és Crystal is nyer a másik szelvény hoz 2.5öt 😄)

holnap a legbármibb lehetõ meccs az a bayern-juve
max iksz nem lehet abból kiindulva h a juve nem fog 4.jére is ikszelni 😄
Matthew Prosac
óóó gyerekek, most miért nem volt felesleges 5000 forintom, mondtam hogy a Lyon hendikeppel ingyen van ráadásul 2,1x oddszért. tuti megtettem volna 5 ronggyal legalább...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fsgh
Maszka, alakul a meccsed😊 1-0

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ugyan ez 😄 de teljesen 😄 holnapra rakjunk már valami ésszerût 😄

fsgh
én azért még bízok egy Torres mesterhármasban😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
pedig ha valami, akkor ez semmiképp sem V 😄

fsgh
Bazzeg... mit csinál a Pool?? rajtuk megy el 2 szelvényem is

WuFraZselic
mondtam én (meg asszem Te is pont 😄), hogy nem lesz az egyszerû a poolnak 😊 közben már 2-0

faszom, mennyit nyernék, ha jól tudnám összeválogatni az 1 szelvényre valót 😄
uruguay 2vel nyer, lyon vezet 1. félidõ + 2vel nyer, stuttgart vezet 1. félidõ, barnsley nyer ... 😄 ez kb 50x odds, ehelyett ilyen német u20 1.3as szorzókon bukom megint 😄

fio 2-0
jók a srácok megmondtam 😄
liverpool is jó de a fio jobb 😄
sõt idegenben a lyontól is kikapnak majd 😄
MaSzKa
http://www.justin.tv/kralsports_27

itt lehet nézni a barcát

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

tessék vezet a fiorentina 😄
de az unireja meg nem :'(
Barca 1-0
mondom én a lyonnak minden összejön :S
most is rólunk pattan be :S szóval ez nagyon nem ér 😄 :'(
áá barca jó lenne ha betalálna a félidõben mert kéne 1 gól nagyon!
AudiQuattro

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

WuFraZselic
anglia megveri ghánát? abba bízom, akkor + 600al jövök ki 😄

srácok ne süllyedjetek már le a szintjére,ne válaszoljatok bármit is ír és kész mi abban a nehéz h ne írjatok vissza????

a srácnak meg igaza van mert tényleg szarnak rá a modik.
1büntetést kapott pedig mindeki látta,hogy mit müvelt meg provokláta a többieket.
sõt most is visszajött..
és nevetséges,hogy csak azért kapott 1 büntit mert beírt 2-3 szót a modi topikban 😞
ááá ha lenne egy keményebb modi akkor bann-t kapna vagy legalább 4 pontot.

téma.:
lyonnak ezen a meccsen minden összejön szal ez nem igazság 😊
a szabad is mekkora mákos volt (persze a tudás is ott vlt de oltári nagy szerencse is)
WuFraZselic
na, 4 szelóm már elment hála német u20nak + Ballotelinek 😄

viszont Uruguay Üzbég hendivel bejött (3-0), Lyon vezet + Stuttgart is, félideig maradjon így 😊

na hacken, lyon meccs meg is van....
stuttgart elmehet a... 😄

AudiQuattro
Ugyhogy eltünök,jóvoltitt 😊

AudiQuattro
Am az a gond h a modik szarnak rám 😊

zaki
na az alaphangulat meg van a loki meccsen xD

Forza Italia
2-0 a hacken

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Végre 1-0 már igen égõ lett volna kettõsbõl ha nem lõnek,,,
Forza Italia
ott a hacken gól😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

<#wow2><#idiota>

kettõs emberelõnybe már.

Forza Italia
2 emberelõny

hát igen, én is ezt teszem. még van egy "aprón" necces szelvényem.

Fior.-Livr 2-3gól
Debr-Lyon 1-0* V
Unirea-Stuttg 1.fi D
Arsenal-Olymp 4gól

Hacken emberelõnybe van és nem tud egy kiba..ot gólt lõni...<#szomoru1>
na ja mondjuk én egyik szelón amit irtam 3 meccs + inter 500al
aztán valahogy jött a kisördög megint hogy az intert lekéne venni és ugy megrakni többel 😄
szóval bízom a többiekben 😉
remélem nyer a Standard L. és akkor le is sz*pom magam hogy nem tettem rájuk az ezresemet.

remélem matt minél hamarabb megkapja a házigazda jogot, aztán akkor neked annyi...
mattheiuw irta,hogy kényelmes játékkal 1 góllal valaki betalál 😊
én csak azt irtam,hogy ez döntetlen lesz mert érzem kib*****l a 0-0át )a lényeg ikszet)
erre nézem sokan teszik az intert na mondom barcával ikszelt oké,kijev is megverte a rubint akkor mondom az inter is csak behuzza hiszen bl meccs.:S
elsõ megérzés
figyeljétek meg este a poolse fog nyerni meg a lyon se és akkor megeszem a kalapom 😄
(na nem de na )
-2 szelvény :/

..::IBM X32::..