Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
plusz 1:
Shaktar Donetsk - Partizan Belgrád H
Celtic - Rapid Wien H
Sporting Lissabon - Hertha Berlin H
Galatasaray - Sturm Graz H
200-> 833
válogass, 17 meccs😊
\" Forca Barca! \"
BATE Boriszov - Everton V
PSV - CFR Cluj H
Celtic - Rapid Wien H
300->1738
vélemény?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
..::IBM X32::..
tegnap 19:02 | válasz erre | #6779
egy merész:
u20-Brazil-Cseh:H
CSZKA Moszkva-Besiktas 1.félidõ :H
Mu-Wolfburg 1.félidõ 😄
Apoel-Chelsea: V
Porto-Atletico 1.félidõ 😄
200-->3.655
Rohadt mocskos brazilok...többi pedig jött....
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
amugy csak szolok hogy a fulham nem veszi komolyan az uefat, a multkor olyasmit nyilatkoztak hogy a legnagyobb gond az lenne ha tavasszal még uefazni is kéne nekik....:o
CSKKA 1
MU over 2,5
Porto 1
Newcastle 1/x
Nem sokat, mivel nem is raktam sokkal, mert nem szoktam nagyon focira fogadni, csak most hogy láttam a szelvényeiteket gondoltam a régi idõk emlékére rakok megint focit is 😊
tegnapra meg mára raktam 3 szelót, de az Interen meg az Alkmaaron 2 elment
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Tura - MTK V
MTK II - Újpest V
Bordeaux - Maccabi H. H
Man Utd. - Wolfsburg H
Apoel - Chelsea V
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
FC Koppenhága - Sparta Prága X
Anderlecht - Ajax X
Ventspils - Heerenveen V
Fulham - FC Basel V
2000 -> 18378
Red Bull Salzburg - Villarreal V
Austria Wien - Nacional Madeira H
FC Timisoara - Dinamo Zagrab H
Slavia Prága - Lille V
Valencia - Genoa H
200 -> 6105
FC Sheriff Tiraspol - Fenerbahce V
FC Twente - Steaua Bukarest H
FC BATE Borisov - Everton V
PSV Eindhoven - CFR Cluj H
Sporting Lissabon - Hertha Berlin H
Galatasaray - Sturm Graz H
200 -> 2713

\" Forca Barca! \"
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
na azért ne 😄 a milánnak volt lehetõsége hogy gólt lõjjön elvileg sok is szóval ha igy nézzük éppen nem nyert a srác :d
azért grat neki mert közel volt..