Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kraawz
Én megtettem 300-300-300 Ft-al a Chelsea- Pool, a Sevilla - Madrid, a Palermo- Juventus meccset X-re (mindegyik 3x feletti szorzó), ás kombiban 300 ft-al a Samp-Parmat hazaira, a Racing-Valenciat meg V-re, abból is egy ezres bejöhet 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Matthew Prosac
szerintem ugyanaz a szindróma mint az Atletico Madrid:
elvileg jó csapat, gyakorlatilag pocsékul szerepelnek idén, a bajnokságba nyeretlenek, otthon játszanak és nem legyõzhetetlen csapat ellen. én annyira nem félnék tõle, meg is fogom tenni.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

kraawz
megfogadtam, hogy egy ideig nem teszek a Villarrealra, hiába tuti nálad.. 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Matthew Prosac
elsõ blikkre a holnapi kínálatból.

Chelsea - Liverpool X (bár a karomat nem tenném rá)
Sevilla - Real Madrid X (hát erre se, de nagyobb eséllyel lesz X mint az angol rangadó)
Racing Santander - Valencia H (kalandoroknak)
Villareal - Espanyol H (nálam a spanyol forduló tutija)
Valladolid - Bilbao X (bár a hazai kimenetel is majdnem ilyen esélyes)
Boulogne - Lille V (Lille mostmár megindulhatna felfelé + hétközben is magabiztosan nyertek..)
Heerenveen - Venlo H
Wiener Neustadt - Rapid Wien V
CSKA Moscow - Kuban Krasnodar H
Bellinzona - FC Zurich V

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Nagyon durva, ennek a gyereknek nem lenne gond az én taktikám végigvezetése 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Láma!
😄
szerintem van neki miböl.. 😄

zaki
más: tippmixblogot olvasgattam, van egy tag, aki ilyen 150-200k-kba fogad, vmi 40 milliót vesztett már el tippmixen :o
olvassatok bele, nagyon durva.

Matthew Prosac
hupsz nem írtam át a (?-?) részt az Atleticonál, de mindegy. 2-1, itt a topicba ki ne tudná 😄D

Matthew Prosac
köszi 😊 nagy az öröm, de nemsokáig, már nézegetem a holnapi kínálatot 😊

zaki
aztaqrvaeget 😄
nagy grat!
nagyon tuti szeló!

Matthew Prosac
145 Bolton - Tottenham X (2-2)
158 Újpest - Ferencváros H (2-1)
169 Atl.Madrid - Zaragoza H (?-?)
175 U20 Magyaro. - U20 EAE H (2-0)
179 Besiktas - Denizlispor H (1-0)
185 PSG - Nancy X (1-1)

tét: 200 huf, várható nyeremény: 14.985 huf

most nincs kedvem lefényképezni a szelvényt úgyhogy csak így 😊

Láma!
te hol voltál ma este????😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mettyú 200bol 15k-t 😄DD

zaki
nyert vki az atletico gyõzelmével?

Láma!
<#worship><#worship><#worship>

szucsy89
a vége grat annak aki nyert!😊
Matthew Prosac
Hát ebbe belehaltam, de megvan, kösz a szorítást 😊

Matthew Prosac
3 perc, a szívemnek már annyi ...

Matthew Prosac
énis, fel is ugrottam....

Shep
Ne szarjatok meglesz

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
Maaaaaaaaaxxxxxxxxxxiiiiiiiiiiiiiiiii miéééééééééééért?

Láma!
én ezt benn láttam... örültem mint állat

Láma!
azta kurva!!!

szucsy89
mekkora védés
Matthew Prosac
ezt rossz nézni

Láma!
én nézem, csak ez ne menjen be...

szucsy89
na ez a szabad veszélyes lehet:\
Matthew Prosac
csodakategória lesz ha a Zaragoza nem lõ egy gólt a hátralévõ idõben..

Matthew Prosac
nézitek a meccset? mert egy folytában támad a Zaragoza és nem csak az utóbbi 5 percben hanem gyakorlatilag az egész meccsen így volt...

Láma!
ez most meleg volt...

szucsy89
ne temesd már magad ennyire😄

behúzza a madrid sztem is amúgy
Matthew Prosac
már látom a holnapi tudósítást:
"Ewerthon duplájával mentette döntetlenre a mérkõzést a Zaragoza""

Matthew Prosac
én azért elviselnék még egy Forlan találatot

ááá bevan bíztosítva,hogy ne nyugodj meg 😄
ennyi a vége tuti!
gólt nem fogtok látni =)
Matthew Prosac
én nem fogok röhögni ha nem gond 😊

ja,hogy 1 tizit már védett is az atletico kapusa?:d
(am akkor még 0-0 volt ugye?
zaki
ha lehozza xre a meccset az atletico röhögni fogok 😄
vicc!

Láma!
ja, köcsög kommentátor...
rosszabb mint léderer..😄

Matthew Prosac
ennyit arról hogy be van biztosítva a szelvény

Matthew Prosac
újabb tizi... remek...

Láma!
lol! tizi😄

Láma!
beám!!!
kommentátor be is mondta hogy Mettyú ezzel bebiztositotta a szelvényét!

Matthew Prosac
gyerekek, ezt rendesen bebaszta Lopez 😊

Brazil végül 1-3 nyertek ,és a csehek is forditottak 2-3 😄

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Láma!
mettyú mettyú!!!!!
mettyú mettyú!!!

Matthew Prosac
2-0 😊

este jó lenne a sevilla meccet úgy megtekinteni,hogy már tuti nyeribe vagyok ^^
holnap este röhöghetsz 😄 (remélem én is fogok)
Shep
Rangers szerintem nem lesz x, de a többi jónak tûnik 😊 Sõt a Chelsea szerintem under 2,5 mivel 0-0 lesz 😊

holnapra :

Atlanta - Milan D
Sevilla - Real D
PAlermo - Juve D
Arsenal - Black. H
Hertha - Hamburger V

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

zaki
tedd meg, poén lenne ha bejönne xD