Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arsenal 1-1 😊 De jooo

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Matthew Prosac
én hazaira 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rockynhooo
Arsenaléknál is szopó van <#idiota><#pias>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

WuFraZselic
7' Arsenal - Blackburn 0-1

azanyád

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ej vazze vezet a blackburn :S
hihetetlen tegnap a mu most meg az arsenal ??? :S
na nembaj 😊 megfordítjuk 3-1re!
WuFraZselic
tudom, csak akartam 2 biztos szelót, és több necceset. és ajax valamiért rákerült 4re... pedig x-re raktam volna, csak forma alapján végül ajax lett. viszont utrecht meccset x-re tettem =/

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
pedig igencsak esélyes volt az X-re nem is tudom hogy bízhattál bennük ennyire... (post)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
tényleg nem jó ez a FAQ így, szedd ki, valami mást fogok kitalálni mert nagyon nem passzol

fsgh
egy ilyen is kell a hétvégére. hátha😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
kinek hány szelvénye szállt el ajaxon? 😄
nekem 9bõl 4 xD

inkább az eredeti bannert kéne felvagdosni és gombokat csinálni belõle.
az ajax bekaphatja... :@@@
Láma!
basszák meg.... kurva ajax

nem rossz mindjárt berakom és kiderül ,hogy néz ki együtt
Matthew Prosac
meglátjuk, a faq biztos csak, a többin még gondolkodom, hogy legyen

Matthew Prosac
faq-csíknak ez milyen?

ajax piroslap... :@
sztem a streameknek fontosabb lenne egy hivatkozás mint az eredmények.com-ra de mind1 végülis te készíted 😊

öö ez a soccerstand egyre jobban bejön 😛
igaz nem most néztem,de úgytudom vhogy meglehet oldani azt,hogy az eredmények.com álltal kilehet választani sportágakat és egy csík formájában szépen mutatja az eredményt a banner alatt.
azaz szépen fut egy csíkocska a friss eredményekkel...
Matthew Prosac
1) FAQ
2) Kapcsolódó/hasznos oldalak (streameket ide betehetjük)
3) Mérkõzések nyomonkövetése (ez pedig sztem hivatkozzon egyenesen az eredmények.com-ra, mert a legjobb oldal a mûfajában és szerintem használja mindenki ezt, ha van aki még nem ezt használja 😊)

nekem a celtic kéne döntetlenre 😄
Matthew Prosac
Ajax 2-2

Láma!
roda - ajax 2:2

csíkok lehetnének akkor
FAQ
STREAM-ek
Hasznos oldalak

vagy te milyenekre gondoltál?
Matthew Prosac
énis erre gondoltam. jólvan akkor majd jelentkezem és linkelem ha készvan.

na még1 celtic gól aztán le is fújhatja a bíró a meccset 😄
ja, az lesz, úgyis most lett kész a pizzám 😄
megcsillant egy reménysugár 😄DD
Énszerintem a csíkos megoldás szebb,és jobb lenne..
De amúgy meg amelyiket könnyebben megtudod csinálni és amelyik jobban passzolna a bannerhoz (mert gondolom már van ötleted,hogy is nézhetne ki véglegesen a banner alatti rész)

De mondom én azt mondom legyenenek csíkok!
Matthew Prosac
2-1 a Celtic meccs, lehet újra leülni a TV elé Geo😊

grat neki, de jól kibaszott velem... 😄DD
Matthew Prosac
nézd meg az FM topic (link) kialakítását, a banner alatti FAQ illetve egyebek részt valahogy így akarjuk/tudjuk megcsinálni? Vagy csináljak külön külön 2-3db 790x50-es "csíkot" amik külön külön hivatkoznak -> tehát külön egy csík a FAQ-nak hivatkozással, külön egy csík a "fogadással kapcsolatos" dolgoknak hivatkozással etc..?

Láma!
most én se tudok neki örülni...

jAsOn VoOrHeEs
Bodor Boldizsár a gólszerzõ.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

reméljük felhozzák 2-2re :S
hát a faszom kivan!!!!

55 Roda 2 - 1 Ajax (1 - 1)
itt vagyok én 😊
Matthew Prosac
vezet a Roda is az Ajax ellen! 2-1

á, inkább oda sem ülök a tv elé, csak idegesebb leszek... :@@
faszom miért nem elsõ megérzésre hallgattam... -.-
Matthew Prosac
Rangers belehúzott rendesen, 15 perc után 2-0

9' Glasgow Rangers 1 - 0 Celtic

:@@@
Matthew Prosac

értettem, jogos... 😊
Matthew Prosac
Házigazda megjelenhetne mert lenne hozzá pár kérdésem.

jAsOn VoOrHeEs
Regisztrációt követõen itt.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Matthew Prosac
mostmár leszarom, rajtad kívül úgysem tudja senki, hogy ez a régi.. meg amúgy sem tervezem minden évben kb az összes logót update-elni. mert kb évrõl évre változnak (fõleg új támogató esetén)