Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
Atalanta - Milan X is várható volt még mondtam is havernak hogy ne H-ra tegyere hanem D-re mert akkora szar mind2 csapat hogy egy 0-0 vagy 1-1 lesz 😄

(ahogy ezt leírom majd változik az eredmény döntetlenrõl 😄)

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Láma!
ja, mert kimaradtatok belöle... bezzeg anno... nagy királyság volt 😄

én sem, de jó érzés. 😄 mind vkinek a cigi. semmi értelme, de aki szívja aszongya jó érzés. 😄
fsgh
én se...<#nemtudom>

(TÉKeltem! 😄)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthew Prosac
nem tudom felfogni ennek a buzi téknek mi értelme van..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Milan 1-1

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Láma!
ez jol el.asztad😄

😞
Láma!
jaértem 😄

ték
fsgh
jóaz😄 120ból 8ezret hozna😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

dehogy, csak ott lehet nagy pénzeket nyerni 😄
Láma!
loverseny ennyire kiszámithato?? mert többi még ok :o

Matthew Prosac
dehogy tettem meg õket, nem vagyok én bolond xDDD

szucsy89
megtetted õket? hiba Milant tenni még Leonardo az edzõ...
pff.... 😄DDD
Matthew Prosac
esélytelen. Mind a 3 xDDD

fsgh
Nekem meg épp a Lazio kellene. (Ha nyerne mellé a Hertha meg a Pool)

Matthew Prosac
Milan se kutya.. emberhátrányban a 40. perctõl és még egyenlíteni sem képes 😄

zaki
fio baze nyerjen már<#szomoru1>

Matthew Prosac
Parma és Genoa változatlan. Mostmár maradhatna is.

Shep
Jégkorong, bézbóll, fociban csak gólra, amerikai foci és lóverseny.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Láma!
mikre szoktál tenni?

Matthew Prosac
Utrecht is maradt X. Heerenveen is az lett. Pedig még a PSV X-en gondolkodtam is... de tökmindegy, az 1,55x oddsz elvitte a dolgot...

Shep
Na én be is fejeztem az ilyen ökörködést, nem hiába hagytam én fel a focival már jó ideje, játsza az akinek van hozzá elég türelme, meg szerencséje én maradok fogadhatóbb sportoknál.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
picsába 😄 nem megy ez még mindig, hogy 1 szelvényre rakjama megérzéseket 😄 faszért szórom szét 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Már vége 😞

ffxi
Nah következõ héten lesz lóvém. Osztán nyerõtippeket mondjátok. Mert hanem, rajtatok hajtom be 😄

Fákjúal!

WuFraZselic
herenveen 1-1, van még remény 😄😄DD még 1 gólt

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

mé ütõttél ki?:@ 😄

6-2

azért szerencsénk is volt!
roversnek 1 megnem adott büntetõ
roversnek kapufa amirõl a labda kifelé pattant ,nekünk meg (bendtnernek) meg a lécrõl befele
jó azért ez erõs túlzás volt 😄
mondjuk majdnem hogy leszarom, mert a szelóm már buktam a nyomoronc ajaxon.. 😄D
<#hehe><#hehe><#hehe>
WuFraZselic
én

már nem emlékszem de ki is kételkedett az arsenal mai többgólos gyõzelmében? 😄
WuFraZselic
vezet a roma...

élete elsõ pirosa 😄 vmikor ennek is meg kellett történnie 😄
zaki
bendtner mekkora gólt lõtt 😄

6-2

balázst kiállították :S
vhogy éreztem mikor megláttam,hogy kapott egy sárgát :S na mondom ez a srác kapni fog még1et 😞
Shep
Hát már csak ez jöhet be.

Pirosat kapott, gólt már nem lõ...

Matthew Prosac
90+ Heerenveen - Venlo 0-1

West Ham - Fulham 1-0

Matthew Prosac
Shep. a másik szelvény meg:

224 Bologna - Genoa V (véletlenül ugye..)
226 Sampdoria - Parma X
227 Palermo - Juventus H
235 Wiener Neustadt - Rapid Wien V
240 Bröndby - Nordsjaelland H
252 Sevilla - Real Madrid X

200 -> 39.850

Matthew Prosac
Genoa piros lap... necc

amúgy az egyik szeló (ami mostmár valószínû hogy elmegy):

204 Utrecht - PSV H
206 Heerenveen - Venlo H
218 West Ham - Fulham H
219 Chelsea - Liverpool X
236 Bellinzona - Zürich V
249 Valladolid - Bilbao X

200 -> 39.900 huf
de mindkét holland meccs 0-0 és van vagy 5-10 perc belõlük

Láma!
arsenal már 5:2??? :o

lol

csodálatos támadás -- Walcott góllal befejezve <#hawaii>
kapufa a roversnek..
Õ lõtte majdnem a 46. percben!

fsgh
74' FC Utrecht 0 - 0 PSV Eindhoven

én is PSV gyõzelmet várok... Dzsudzsák lõhetne egyet😊

Láma!
én várom az átutalásom a héten, az ucsso 400hufom elment az ajaxon...😄

mettyú!!!!
ha bejön....😄