Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
én inkább arra hajaztam hogy egyik csapat sem X-elt már évezredek óta...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

nso.hu: A Palermo „átgyalogolt a zebrán”

😄:Asd_ASd.ASD:ASD:ASd.-ASDA:Sd_ASDASDASD:SD
szucsy89
sevillában mindig kikapnak
WuFraZselic
fogjon is!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Mondjuk az a helyzet, hogy a Real egy elég durva nyerõ szériában volt várható volt a bukó, de miért pont most?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fog!
Matthew Prosac
nem fog, nagyon úgy tûnik :C

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

gyerünk már real, lõj egy gólt!
fsgh
85' Sevilla 2 - 1 Real Madrid

94.percben Raúl 3méterõl bekotorja a egyenlítõ gólt😄 figyeljétek meg😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
nem lenne egyszerûbb megvenni a jegyet annyi pénzbõl??

#8246 drukkolok, 2 rongyot hozhat az x (ennyi maradt a 11 szelóból -.-), sajnos a juve nem volt képes gólt lõni .I.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

nemcsak te

MaSzKa
én drukkolok

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
zereti a focit? Szeretné megnézni a Real Madrid focicsapatának mérkõzését élõben, a helyszínen? A Tippmix és a Tippmax erre most lehetõséget kínál! Fogadjon 2009. szeptember 21. és október 11. között, pályázzon, és kétszemélyes utazást nyerhet Madridba!

srácok erre már 150-nél is több szelvényt raktam
remélem nyerek

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Matthew Prosac
10 perc, drukkoljatok srácok lécci

lol milyen mentés

Shep
Hát úgy nézem a mai nap nem kedvez a nagy szelvényeknek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
mé mithittél, csak poénból írjuk?😄

uristen ...
a sevilla télleg jobb!
kanoute nem is volt lesen és befujta a spori :S elõtte nagy lehetõség..
szucsy89
te jó ég, kb. 8-1 lehetne a sevillának...cassilas isten eddig😊
mar bent láttam 😄

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Rockynhooo
hát jah elég fostos a csapat 😄 :|

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Matthew Prosac
Casillas... szent ég...

Shep
ÁÁÁÁÁÁ elment a Ravenses szelvényem, viszont a poén még nagyon is él, csak hát az egyik meccsen OT-ban kellene nyerni.

Matthew Prosac
nyom a Sevilla rendesen sajnos :C

Matthew Prosac
nekem az lett volna jó, ha mindkét csapat leül a kezdõkörbe szotyizni meg sörözni és marad az 1-1..

WuFraZselic
nekem kell a 2-2 😄DD
és a juve találjon 1 gólt 😄

WuFraZselic
nemá keci, az egyetlen kombináció amit nem tettem meg estére az a H-H 😄

fsgh
😄

amellé mlyen arányú Palermo gyõzelem kell? vagy nem kombiba fogtad?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

szucsy89
neked ez jó,mert a real most nyomni fog és leeht begyötör még1et😄
behalok ha bejön a 2:2 es tippem 😄
Matthew Prosac
vezet a Sevilla megint.. 2-1 :S

szucsy89
vezet a sevilla ismét😊
Gunnersboy
vezet a sevilla

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

WuFraZselic
áá, vasárnap este nincs akkora pörgés sziciliában 😄

na most a juve mellett vagy a sevilla és a real is lõjön 1-1 gólt, vagy a palermo egyet, és a juve kettõt 😄

szucsy89
igen, de attol még most ti is szarok vagytok😄

én mondtam már korábban is hogy oda vissza ki fogunk kapni a realtól..ha csak vmi csoda nem történik😄
Matthew Prosac
Palermo meg poénból nem akarja eldönteni a meccset? Cavani már mesterhármasnál járhatna, ha kicsit koncentrálna is, nem az esti bulira gondolna...

Matthew Prosac
jó ez így is 1-1-el 😊 nem kell a madrid gól 😊

Shep
Igen.

nana 😄 én vagyok a kabalád 😊
tegnap is 2 meccs vagy max 3 kelett és megmondtam,hogy befog jönni és bejött? igen 😄
szóval jó omen vok 😉

ööö alakul amit mondtam,szal ne lepõdjetek meg ha a real lõ egy gólt 😄d
Rockynhooo
A mákra majd szerintem nektek lesz szükségetek a BL-ben ellenünk <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Matthew Prosac
a Palermo is vezethetne már simán 4-el.. legalább két 100% ziccert rontottak el, és még töménytelen "kicsit". a Juve ebbõl a szempontból.. hát nem nagyon van pályán.

szeretném ha nyerne 40kt mert szép a szelvény de aztis szeretném h real kapjon ki XD

ez mondjuk igaz XD

szucsy89
ezt nem hiszem el, lehetne vagy 4-0a sevillának, erre bemákol egy gólt a madrid...szánalom
GOGO KISGEMPA rem meglesz xd

😊
WuFraZselic
az kemény :S

én multkor 4et raktam a Santander - Barcán 0-3nál, hogy lesz 4. gól... 46. percben lõttek egyet, de nem adták meg -.-

1-1 a real, maradjon is így!!!

Matthew Prosac
1-1 a MADRID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PEPEEEEEEEEEEEEEEEEE

közben Juve kapufa...

Matthew Prosac
úgyhallom a másik meccsemet meg egyedül Casillas tartja életben

jézus mit hagyott ki a Sevilla.... ez kihagyhatatlan volt... de Casillas!

Matthew Prosac
LEÍRTAM, NE NYÍRJ MÁR!!!!