Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a bónuszról 😊
2500 befizetéssel az egyenleg akkor 5000 ft
3 szor kell megforgatni ergo 15 ezer forintot kell eljátszani
azért irtam azt,hogy ha egybõl megrakja az 5000 ft-ot teszem fel egy 3.00 ás szorzójú mérkõzésre akkor ugye nyer 15.000ft-ot
(mivel 5000 ft-ot eljátszott igy mostmár csak 10.000 ftot kell eljátszani ebbõl következik,hogy következõ fogadás alkalmával teszem fel elbaszik 10.000 ft-ot akkor már érvényesül a szabály (mivel elsõ körben eltolt 5000et majd a 10.000 et igy a háromszoros megforgatás érvényesült.
igy már 5000ft-ja van amit felvehet 😊
és ha ebbõl nyer vmivel többet már jól is járt bõven 😛
na lehet vmit szarul irtam azelõtt lehet ,sry.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
de hát 5ösével még könnyebb elbukni a pénzt
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
mint az ATI topicban a nick mellé
pl ki mivel nyomja
kicsit lehet bonyolultan írtam le..
Cleveland Browns - Cincinnati Bengals 2 20-23
Chicago Bears - Detroit Lions 1 48-24
Jacksonville Jaguars - Tennessee Titans 1 37-17
Denver Broncos - Dallas Cowboys 1 17-10
Minnesota Vikings - Green Bay Packers 1 30-23
szorzó 12,98
Igen nyertem vele.
U20Egyiptom - U20Costa Rica
H-1.50***D-3.40***V-5.75 ----> tippmax
1.45*******3.80*****6.25 ----> sportingbet
U20Ghána - U20Dél-Afrika
H-1.50***D-3.40***V-5.75 ----> tippmax
1.45********3.75****6.50 ----> sportingbet
U20Magyarország - U20Csehország
H-3.30***D-3.25***V-2.00 ----> tippmix
3.10 ******3.20***2.10 ----> sportingbet
azért érdekes,tippmaxon a magyarok nincsenek ott pedig ugye magyarok vagyunk 😄 szóval alap lenne,hogy ott legyenek 😞
este majd re.😄
GGMU
meg 100.000 forintnál. ez a kettõ elég ritkán érvényesül egy embernél.
M-Com: T-Mobile aranykártyás vagy akkor 100eft-nál 14200ft kerül a telefonszámládra, amit akárhogy eltelefonálhastsz
emeltdíjas sms-t küldhetsz belõle, játszhatsz(Fekete-Fehét- Igen -Nem et Mikivel a reteklubon 😄)
Te meg a szorzóval hülyeséget beszélsz, 90%-a jobb a szorzóknak a neten az, hogy te véletlenül találtál ilyen apró szorzós vackot kit érdekel, tegnap amit Dean rakott 500-al abból a mixen nyerhetett volna 18-at neten meg 21-et azért elég durva nem?
nekem eddig ez a tapasztalatom:
tippmix: erõs bukási arány
tippmax: itt nyerõben vagyok 😄
bwin: erõs bukási arány
Csak azon egyéni fogadások, valamint kombinált fogadások érvényesek, amelyek legalább 2,0-es nyereményszorzóval lettek megkötve.
GGMU
2) tippmaxon is van egy mérkõzéssel kapcsolatban legalább 8-10 fogadási lehetõség?
3) tippmaxon is vannak bónuszok?
az élõfogadás ugyanolyan mint a nem-élõ: Aki ügyes, az nyer az élõfogadáson is, aki meg balpék, az veszít azon is. Ennyi. A szorzók pedig a legtöbb netes fogadási irodánál bõven jobbak mint a tippmix/max-nál és most ne 0,02, azaz két századról beszélgessünk.
de tippmax tényleg jó!
azt nem értem az szrtnél miért nem akarják a tippmaxot átnyomni papíros formára mint a tippmix (sztem simán megérné-na meg tippmaxon érdekes szinte mindenre lehet egyedül fogadni nincs kötés(ha van akkor ritkán)
de 1perc alatt tudok tölteni rá
már 500ft-ot is ki lehet venni egybõl (nem kell személyit fénymásolgatni stb.)
másnapra rajta van a számládon
és idáig lehetett névtelenül is játszani
néztem lent villareal hazai vagy vendégre 50-50et felraktál na ez nagy szivacs ha pont a 3.eredmény jön be :S
csak akkor zöldítsd ha már nyertél biztzosan
mikor a bwin-en 1.08-as odds volt a Barcára akkor a tippmaxon 1.10x
és megfigyeltem szinte mindig jobb a tippmax
igaz 3-4x annyi eseményre lehet fogadni bwinen
és elõfogadás is van (hogy még többen bukják a pénzt)
ez úgy jöhet ki,hogy például 2500 a befizetettt meg 2500 a bonusz = 5000 ft.
5000el megraksz egy döntetlent ami 3szoros szorzó!
igy megjön a 15.000 ft
ez azt jelenti,hogy a 15.000 ftból ha játszol aztán már felveheted az összeget mivel megforgattad 3szorosan 😊
tegnapi szelóm
érdekes, hogy a tutti se jött be
a bónus miatt kérdezem....vannak ugye feltételei....és az egyiket nem naon értem vagyi értem csak mindegy hosszú 😄
"A befizetett összeget és a bónuszt együttesen háromszor kell megforgatnia. Ez azt jelenti, hogy csak abban az esetben igényelhet kifizetést, ha a befizetett összeg és a bónusz összegének háromszorosát már megtette."
GGMU
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century