Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Így ok, de amúgy aki a bónuszokat nem tudja majdnem teljes egészében kiszedni az nagyon bamba (elnézést).

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Shep
Többek között ezért is szar a tipp mix (nem mintha nagyon fogadnék magyar meccsekre😊). Kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mind1 hosszú 😄
a bónuszról 😊
2500 befizetéssel az egyenleg akkor 5000 ft
3 szor kell megforgatni ergo 15 ezer forintot kell eljátszani
azért irtam azt,hogy ha egybõl megrakja az 5000 ft-ot teszem fel egy 3.00 ás szorzójú mérkõzésre akkor ugye nyer 15.000ft-ot
(mivel 5000 ft-ot eljátszott igy mostmár csak 10.000 ftot kell eljátszani ebbõl következik,hogy következõ fogadás alkalmával teszem fel elbaszik 10.000 ft-ot akkor már érvényesül a szabály (mivel elsõ körben eltolt 5000et majd a 10.000 et igy a háromszoros megforgatás érvényesült.
igy már 5000ft-ja van amit felvehet 😊
és ha ebbõl nyer vmivel többet már jól is járt bõven 😛
na lehet vmit szarul irtam azelõtt lehet ,sry.
Matthew Prosac
na, nekiugrok mégegyszer a banner alatti részeknek.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

MaSzKa
"bundabotrányok óta"

de hát 5ösével még könnyebb elbukni a pénzt

Matthew Prosac
grat (Y)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

MaSzKa
hallod kéne kiraknod mindenkienk kis logokat

mint az ATI topicban a nick mellé

pl ki mivel nyomja

Matthew Prosac
a magyar meccsek a bundabotrányok óta nem fogadhatóak 1-es kötésben, sõt egészen sokáig csak 5ös kötésben voltak fogadhatóak. asszem most magyar meccsre a minimum kötés a 3-as, mint elõzõ hétvégén az UTE-FTC-re

Shep
Kösz. Csak akkor zöldítem ha nyertem, de mivel az utolsó meccs ma hajnalban volt ma lett végleges.

Shep
Te most mirõl beszélsz?

MaSzKa
grat hozzá

dede na 😄 jaja azt nem irtam hozzá,hogy a 15ezren felül ami lesz nyereményed azt veheted fel hiszen a 15-kt elkell tolnod 😊
kicsit lehet bonyolultan írtam le..
MaSzKa
én is a magyarokat kerestem

Shep
Akkor csak a te kedvedért 😊

Cleveland Browns - Cincinnati Bengals 2 20-23
Chicago Bears - Detroit Lions 1 48-24
Jacksonville Jaguars - Tennessee Titans 1 37-17
Denver Broncos - Dallas Cowboys 1 17-10
Minnesota Vikings - Green Bay Packers 1 30-23

szorzó 12,98

Igen nyertem vele.

na egy mai összehasonlítás 😄

U20Egyiptom - U20Costa Rica
H-1.50***D-3.40***V-5.75 ----> tippmax
1.45*******3.80*****6.25 ----> sportingbet

U20Ghána - U20Dél-Afrika
H-1.50***D-3.40***V-5.75 ----> tippmax
1.45********3.75****6.50 ----> sportingbet

U20Magyarország - U20Csehország
H-3.30***D-3.25***V-2.00 ----> tippmix
3.10 ******3.20***2.10 ----> sportingbet

azért érdekes,tippmaxon a magyarok nincsenek ott pedig ugye magyarok vagyunk 😄 szóval alap lenne,hogy ott legyenek 😞
Golyo69
remélem nem 😄 nah most megyerk melózni már estére raktam is két szelvényt majd...😄😄

este majd re.😄

GGMU

Matthew Prosac
persze, ha aranykártyás vagy.
meg 100.000 forintnál. ez a kettõ elég ritkán érvényesül egy embernél.

Shep
Figyelj mit nem értettek, magyarul írják le. Befizetsz 5000-t kapsz rá még 5-t akkor veheted ki ha megforgattad az (5000+5000)*3 (eredményt nem írok, mindenki ki tudja számolni) Az, hogy te ezt 1 szelvényre teszed fel ,vagy 200 Ft-onként x szelvényen az teljesen mindegy, a lényeg a minimum 2-es szorzó.

MaSzKa
😞

MaSzKa
3) tippmaxon is vannak bónuszok?

M-Com: T-Mobile aranykártyás vagy akkor 100eft-nál 14200ft kerül a telefonszámládra, amit akárhogy eltelefonálhastsz
emeltdíjas sms-t küldhetsz belõle, játszhatsz(Fekete-Fehét- Igen -Nem et Mikivel a reteklubon 😄)

Láma!
egy hét alatt elbukod...😄
de szurkolok😄

Golyo69
feltöltöttem 5000 et....majd szólok hogy mizu😄

GGMU

Láma!
minek roulettezel???😄

Golyo69
jaja én is arra gondoltam amire te...😄

én nemtom..de majd meglássuk 😄

GGMU

Shep
Szerinted miért zöldítem?
Te meg a szorzóval hülyeséget beszélsz, 90%-a jobb a szorzóknak a neten az, hogy te véletlenül találtál ilyen apró szorzós vackot kit érdekel, tegnap amit Dean rakott 500-al abból a mixen nyerhetett volna 18-at neten meg 21-et azért elég durva nem?

MaSzKa
nem is olyan régen volt még tippmax a lottózóban is

nekem eddig ez a tapasztalatom:

tippmix: erõs bukási arány
tippmax: itt nyerõben vagyok 😄
bwin: erõs bukási arány

Láma!
biztos ez??
nem azt jelenti hogy annyi értékben kell fogadnod?

tegnap rouletten buktam 32 ft-ot 😞
Golyo69
nem csak a bonusnál legalább 2 es szorzókra kell rakni

Csak azon egyéni fogadások, valamint kombinált fogadások érvényesek, amelyek legalább 2,0-es nyereményszorzóval lettek megkötve.

GGMU

Matthew Prosac
1) tippmaxon lehet rakni horvát/bolgár/lett/észt/litván/üzbég,etc.. bajnoki meccsekre?
2) tippmaxon is van egy mérkõzéssel kapcsolatban legalább 8-10 fogadási lehetõség?
3) tippmaxon is vannak bónuszok?

az élõfogadás ugyanolyan mint a nem-élõ: Aki ügyes, az nyer az élõfogadáson is, aki meg balpék, az veszít azon is. Ennyi. A szorzók pedig a legtöbb netes fogadási irodánál bõven jobbak mint a tippmix/max-nál és most ne 0,02, azaz két századról beszélgessünk.

sporetingbeten is 1000 ft-ot is kivehetsz 😄 igaz kb 2 nap mire a számládra kerül a pénz (érts be és ki egyaránt)

de tippmax tényleg jó!
azt nem értem az szrtnél miért nem akarják a tippmaxot átnyomni papíros formára mint a tippmix (sztem simán megérné-na meg tippmaxon érdekes szinte mindenre lehet egyedül fogadni nincs kötés(ha van akkor ritkán)
MaSzKa
igen
de 1perc alatt tudok tölteni rá

már 500ft-ot is ki lehet venni egybõl (nem kell személyit fénymásolgatni stb.)
másnapra rajta van a számládon

és idáig lehetett névtelenül is játszani

😞

néztem lent villareal hazai vagy vendégre 50-50et felraktál na ez nagy szivacs ha pont a 3.eredmény jön be :S
MaSzKa
nyertél vagy akkor miért zöld?

csak akkor zöldítsd ha már nyertél biztzosan

MaSzKa
hát ebbe simán vitatkoznék

mikor a bwin-en 1.08-as odds volt a Barcára akkor a tippmaxon 1.10x

és megfigyeltem szinte mindig jobb a tippmax

igaz 3-4x annyi eseményre lehet fogadni bwinen
és elõfogadás is van (hogy még többen bukják a pénzt)

bet at home-nál 2szeres a min szorzó?? :|
na igen 😊
ez úgy jöhet ki,hogy például 2500 a befizetettt meg 2500 a bonusz = 5000 ft.
5000el megraksz egy döntetlent ami 3szoros szorzó!
igy megjön a 15.000 ft
ez azt jelenti,hogy a 15.000 ftból ha játszol aztán már felveheted az összeget mivel megforgattad 3szorosan 😊
MaSzKa

tegnapi szelóm

érdekes, hogy a tutti se jött be

Shep
Ja és a minimum 2-es szorzót ne felejtsd el!

Láma!
ha pl befizetsz 2500-at a bonusz ehhez 2500, akkor majd scak ugy veheted ki, ha elötte legalább (2500+2500)*3=15.000ft értékben fogadsz...

Golyo69
hi mindenki! a bet-at-homre töltött fel vki mostanban??
a bónus miatt kérdezem....vannak ugye feltételei....és az egyiket nem naon értem vagyi értem csak mindegy hosszú 😄

"A befizetett összeget és a bónuszt együttesen háromszor kell megforgatnia. Ez azt jelenti, hogy csak abban az esetben igényelhet kifizetést, ha a befizetett összeg és a bónusz összegének háromszorosát már megtette."

GGMU

Matthew Prosac
well done pal <#eljen> grat!

kraawz
egyik haverom nagy teniszes, bwinen 20k-ból csinált 200k-t , igaz, utána hülye volt és elbaszta az egészet. Most nekem viszont jól jött, tegnapi Villa-Cityt X-re megraktam 3.3-ass szorzóval és bejött, ez meg a mai. Talán még a tenisz valamivel biztosabb is, mint a foci 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Shep
Neten már csak azért is jobb fogadni, mert feltoltál valamennyit és tudod, hogy ennyi van ebbõl gazdálkodhatsz, míg tippmixen mész és Háá itt egy lottózó na csak fel kelleni valamit, pedig lehet, hogy egész héten csak buktál, de mégis erõlteted. Mondjuk jó netre is fele lehet tolni megint lóvét, de akkor is, egy kicsivel több idõd van átgondolni, hogy akarsz e megint pénzt áldozni. Valamint a legtöbb irodánál be lehet állítani fogadási limitet amivel önmagadat korlátozhatod, hogy ne ess a ló túloldalára. Mondjuk szerintem sportfogadni amúgy is csak úgy érdemes, ha elértél egy olyan értelmi szintre, ahol fel tudod azt fogni, hogy nem kell neked mindenáron minden nap fogadni, ha sokat buksz leállsz, ha sokat nyersz nem kezdesz el könnyelmûsködni stb.

WuFraZselic
net alatt értem bwin, sportingbet etc

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
nem, jobb neten fogadni, mint tippmaxon (netes tippmix változat)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Burdi
szval, most lehet akk félreértettem, de jobb rendesen fogadni mint neten sztetek?

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

jAsOn VoOrHeEs
Ami pedig még igen fontos, hogy a minimum tét 20 Ft. 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

WuFraZselic
nem beszélve arról, hogy ami tippmixen van listázva 250 esemény, abból jó, ha 60 fent van tippmaxon...