Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Norvégia - Dél-Afrika H
Zambia - Egyiptom V
Malawi - Elefántcsontpart V
Kamerun - Togo H
500->4745
köszi Drogbáék!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
mert törököt mondtam,hogy veszélyes sõõt! illetve a dánokra hazait teszel amit szintén mondtam 😄
de azért szép volt 😊
ja és megjegyzem van még mérkõzés ami elmehet szóval az a 2 meccs 3-ra szaporodhat 😛
162 Görögország - Lettország H 1.28
174 *(0-3) Franciaország - Feröer-szigetek V 2.43
177 Írország - Olaszország H 3.20
153 Ukrajna - Anglia D 3.10
pedig megmondta,hogy az ukránok azok lutri és nem fogadok rájuk :S sõt gondoltam rá,hogy inkább megteszem vmeik vezet félidõben-erre okos voltam és döntetlent tettem :S
Szerintem is jobb,ha mész aludni 😄
Glory, Glory Man. United!
Matt.: én mondtam,hogy tuti nem fognak 3 góllal nyerni a franciák 😄
hát nyertek 😞
bazze franciák menjenek busba :S 4:0 😮
svédeket egyik szelóra megtettem ikszre de csak mert beirtad ide,hogy országos döntetlen <#idiota>#idiota>
Na nembaj mára egyetlen nyertes szelvényt sem sikerült kitöltenem!
Jövõhéten viszont tuti kaszálok 😉
Na szevasztok,aki nyert annak gratula aki nem annak részvétem 😄
Akinek a portugál gyõzelem kell annak meg annyit,hogy remélem elbukja és reggel felkelek és olvashatom a cikket.:
" Csoda Portugáliában " - 1:0 ás hátrányból fordított a válogatott 1:2 re és ezzel továbbra is megmaradtak vb-re való kijutás esélyei!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Ám ahhoz képest,jók a magyarok. Rosszabbra számítottam.
nem veszik komolyan a meccset
gúnyt ûznek belõlünk?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Bár,hogy Ronaldo-t lehozták... hmm,rosszat sejtet^^
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
felidegesített ez a bodnár gyerek ,hogy vazze közelebb van a labdához és kikéne bikáznia erre egy roni hamrabb odaér mint õ 😞
legalább egy szép gólt kapnánk (ha már kapunk) de ilyet .S
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
pedig elgondlkodtam (egy ezredmásodperc erejéig) a vendég sikeren de csakis a 4.vmennyis szorzó miatt 😄
de mondom a szlovákok jobbak a szlovéneknél! elsõ helyen vannak - odavágón nyertek áá ez nem lehet vendég ,tuti hazai erre tessék 0:2 :'(
jobbak is
na ez a bunda :S
am egy érdekes stat 😄 15 meccs lement 0 döntetlen , van még 6 mérk. hátra ebbõl 1 áll döntetenre ami azt jelenti,hogy a 21 meccsbõl csak 1 iksz született :S
na de várjuk ki a végét 😊
ha ma nem lövünk gólt akkor sztem dániában sima vereséget szenvedünk 😞
ahogy az olaszok ellen megfordítottuk itt is képesek lehetünk rá
😞
ekkora védelmi hibát komolyan mondom vicc
bodnárt futtoták le?:S
de hogy megmondta,hogy 4-2re felhozzák XD
"christiano homosexual, homosexual, homosexual..." 😄