Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Számból vetted ki a szót, sõt én 1-2 "meglepetés x-et" is el tudok képzelni, spanyol kupa elég híres az ilyesmirõl.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mixelõknek ajánlom figyelmébe, gondolkodom, hogy megdobjam 2k-val:

125 Real Madrid - Alcorcon Real Madrid (H) vagy Alcorcon (V) jut tovább H 2.28
Matthew Prosac
a holnapi meccsekkel kapcsolatban annyi útravalót adnék, hogy akinek nem muszáj nyernie (Barca, Sevilla, Atletico Marid stb) azokra nem biztos hogy érdemes hendikeppel rakni.. Ez alól talán a Sevilla a kivétel. Sztem.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Ki a szar ez a Garcia aki elszarta a hétfõmet?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
No lássuk a spanyol kupát:

Madrid meccsnél már szerintem a szünet 3-0 lesz a Realnak. Végeredményben egy 6-1-et sem tartok elképzelhetetlennek. A lényeg hogy szerintem a Real továbbjut és ennek most jelenleg 1,95x szorzója van. Over 3,5 is jó fogadásnak tûnik.
Atletico Madrid nyert idegenben, otthon nem kell. Sztem nem fognak megszakadni, én inkább nem teszek rájuk.
A Villarealnak sem kell feltétlen nyernie, ha a vendégek nem rúgnak gólt, de otthon nem fognak szórakozni, elverik a Puertollano-t.
Osasunának és Sevillának sem kell nyernie, de utóbbi azért otthon szintén nem fog szórakozni és nyer.
Tenerife - Celta Vigo meccsen hazai gyõzelmet várok, többivel pedig nem foglalkozom

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Csak ML-ba, 3 esélybe nem, de amúgy is jégkorong, bármi megeshet, de jönnie kellene. A Blackhawks elég erõs hazai pályán.

WuFraZselic
chicagoban biztos vagy? levédem szelót denverrel akkor...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Jó hát, de szerintem teljes két esély a meccs, over 40-en gondolkodom, de lehet megint nyomnak egy 17-20-at 😊

WuFraZselic
jó a steelers! 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
jónak tûnik!

kraawz
Én a Villarrealt megtennném , idegenben csak X-eltek..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
én nem merném megtenni 😊

Atletico 2-0 elõnyrõl képes akár döntetlenre is játszani, de nem valószínû.

A Valencia tuti nyer. A Real nagyon fog menni, de bennük is látok sanszot a bukásra. A Barca is 2-0 elõnnyel utazik oda, handi miatt lehet X is.

Shep
Denver nyer 😊

Shep
Benfica megrohadhat a 90. perces góljával együtt, nem jött a 0-0-s szelóm. 😞

Torino - US Lecce
kombinációs fogadások Olaszország, Serie B X X (2-2) 3.00

Liverpool - Birmingham
kombinációs fogadások Anglia, Premier Liga X X (2-2) 4.80

WuFraZselic
én a valenciát és sevillát tenném hendivel, a realt 0-2vel is!
amúgy teljesen jó, barca a kérdéses - nálam 😄

100 Atl. Madrid - Marbella H 1.25
104 Valencia - Alcoyano H 1.22
121 *( 0-1 ) Real Madrid - Alcorcon H 1.26
139 *( 0-1 ) Barcelona - Cultural Leonesa H 1.35
odds: ~2,5

érdemes erre egy viszonylag nagyobb összeget feltenni?
kraawz
bezony 😊

kraawz
Holnapra pár tipp, rövid magyarázattal:

York City - Chester (X)

A York 7. , viszont otthon 5 GY és 4D van. A Chester tök utolsó, idegenben viszont 2-6-1 mérleggel áll.

Leeds - Grimsby (1)

Igaz, csak 1.25, de a 3. osztály listavezetõje, otthon eszméletlen mérleggel, a 4. osztály kiesõje ellen. Nem kérdéses..

Atletico Madrid - Marbella (1)

1.25-ért szinte ajándék meccs.

Deportivo - Murcia (1)

1.50-es szorzó, egy osztály beli különbség és a Depor otthon nagyon jó.

Osasuna - Xerez (1)

Nagyon tutinak tûnik, fõleg 1.65-ös szorzóért. A Xerez nem hogy pontot nem csípett még el idegenben a bajnokságban sem, még gólt sem lõttek.

hmmm értem akkor is nyrtél végül nem?😄 mert 5/3ba 1000bõl 2700at hozott volna
na várj ha mindegyiket 1000el teszed meg akkor 5 kilora 9000et hoz kb.
WuFraZselic
na, fekvés elõtt belököm, hátha reggel zölden kelek 😄

10 Chicago - Los Angeles H 2.05
11 Denver - Pittsburgh V 1.71
33 Ashdod - Maccabi Haifa V 1.71 (0-1)
63 Taranto - Cavese H 1.95 (1-0)
18 U17Nigéria - U17Dél-Korea: A mérkõzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz V 2.50 (3-1)

300 > 8766

WuFraZselic
tetted volna meg a nigéria meccsen 4-nél több gól lesz 2.7ért 😊

Jó kérdés, tegnap kiírtam 5 meccset.
Liverpool - Birmingham H
Barnsley - Sheffield United D
Torino - Lecce D
Nantes - Guingamp D
Spanyol U17 - Urugay U17 D

Ezekbõl válogattam, gondoltam Liverpool csak behúzza, de persze nem. Spanyol jött volna, mindegy késõ bánat.

kraawz
külön külön, kombi nélkül megy 😊

WuFraZselic
miért tettél 3.xx feletti szorzók mellé egy 1.3ast ? 😊

5/3ba ment? mert akkor te is nyertél ,neked is grat
WuFraZselic
egy ilyen holnapra? 😄

122 *(0-2) Real Madrid - Alcorcon H 1.67
117 *(0-1) Sevilla - Ciudad de Lorqui H 1.56
139 *(0-1) Barcelona - Cultural Leonesa H 1.35
154 *(0-1) Villarreal - Puertollano H 1.61
105 *(0-1) Valencia - Alcoyano H 1.60
101 *(0-1) Atl. Madrid - Marbella H 1.65
~15x-ös szorzó 😊

WuFraZselic
á, ilyen kicsi szorzóra fel sem kapják a fejüket... 😄DD

Ilyen nincs, volt egy ilyen szelvényem mára...
Liverpool - Birmingham H
Barnsley - Sheffield United D
Torino - Lecce D

De, hogy pont a Liverpool nem tud gyõzni, ez egyszerûen hihetetlen <#falbav>

kraawz
term a 2. is bejött 😊

Matthew Prosac
látom az már nem is esemény ha én nyerek xDDD
Dean: majd Showder Klub után átnézem mi a kínálat aztán megmondom mire számítok..

buldozer99
sevilla hendikep (0-1) hnap 1.62, szerintem ez ajándék ennyiért...

Forca Barca

kraawz
Liverpool - Birmingham (X) 4.75
Barnsley- Sheffield (X) 3.05
Nantes- Guingamp (1) VESZTETT
Aachen - Rostock (X) VESZTETT

Torino - Lecce (X) 2.95

Maradjunk abban, a mai nap is szépen hozott (volna).

WuFraZselic
ja hát igen, az meg a 3. 😄

buldozer99
és persze a nantes se maradjon ki ebbõl...:S😄

Forca Barca

a pool az még oké 😄 de a benfica,hogy ne tudjon még gólt sem lõni :S (nantes-ra is igaz
MaSzKa
grat légyszi adj manjd jó tippeket nekem is

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

WuFraZselic
szeretném átnyújtani a 'nap szégyene' díjat a pool és benfica csapatának 😄

grat

spanyol kupára ahol lehet meglepit keresni?tipped van?😄
WuFraZselic
Steelers és Blackhawks meglesz? 😄

Shep
Hátha szerencsém lesz és a Numb3rs vége után zöldekkel térhetek vissza 😊

Shep
x-et is raktam, az jobban hozott volna 😊

kraawz
A tuti meccs elment, de a 4 döntetlenbõl 3 bejött, és mindegyik 3x szorzó körüli volt 😛

WuFraZselic
jaa, én azthittem neked kellett még a Basel is ~1.5ért 😄

Matthew Prosac
nemtom. WuFra kösz hogy megnyitottad a csapot, kezdelek kedvelni énis 😊

WuFraZselic
szerintem ez ilyen 9.5-6os szorzó 'csak'

képet nézzük már 😄 csak nem 300ból 13 ezer megint?
WuFraZselic
amúgy miért van az, hogy Bianchi akkor nem lõtt csak gólt a szezonban, amikor én megtettem bwinen? 😄DDD

buldozer99
nagyon nyom a pool, mit gondoltok nyer? matt mi a véleményed?😄

Forca Barca

WuFraZselic
Taranto nyert 😄

akkor hajnali 2tõl hajrá Chicago Blackhawks és Steelers 😄

Matthew Prosac
Isten vagy!