Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Banano
Jó a meccs amúgy kár hogy vesztésre állok.
De játék alapján simán estudiantes,azért kapok valamit?<#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

WuFraZselic
a portugál és olasz meccs jól áll, Estudiantes szedje össze magát vagy este a Rosario nyerjen, és 3/4 kombi bejön 😄 + még sok sok nhl szeló 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Banano
Jah biztos bemákolták úgy mint a Dánia vs Magyaro meccsen a magyarok ...aztán a meccset köszönhették Babosnak .<#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

MaSzKa
hát te kész vagy ::S

olvass vissza
kinéztem azt a meccset
beírtam, és kérdeztem szerintem mire fogadjak

HDV-bõl 2 betût mondjatok

mivel sürgetett mert csal 20:30-ig lehetett fogadni és biztos válasz adig itt nem született ezért ide mondom magamban megrakom H 300Ft és V 300Ft

elkezdtem megfogadni a V-vel
és mire a H-t akartam addigra nem vette be :S
így azt nem tudtam megfogadni

nézek ide vissza és látom lehet H és a D-t kellett volna megfogadnom :S

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

fsgh
Azért gólt lõttek😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Banano
Labda nem volt még a racingnél...:/

fsgh
Nem érted. Késõn kapta a HD tippet így inkább a HV-t akarta megrakni saját megérzése alapján. De nem volt rá ideje hogy a H-t is megrakja...

nem annyira bonyolult remélem már mindenki érti

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

és ezért raktad inkább vendégre,mert a hazait és döntetlent megtenni késõ volt?😄D LOL
na hajrá

akkor jól értelemezem ugye?😄 ha van idõd akkor megteszed 300al hazaira és 300al dönteltenre ,de mivel nem volt idõd igy csak a vendéget tetted meeg 😄
MaSzKa
az király dolog 😛

Banano
gexi bedobtak egy labdát a pályára....

Banano
Annyira támad a B betûs csapat h csak idõ kérdése hogy mikor lesz 1-1.xD

remélem, mert ha nem, akkor megint lenullázódok...
Banano
Nyugi , nyerni fognak, érzem itt belül.

<#falbav><#falbav><#falbav>
MaSzKa
igen de pont erre válaszoltam

a H D javasoltak de 20:32-kor
az már késõ volt

Banano
1-2 lesz vagy 1-3

õ a pénzért játszik,de valóban most ott van,hogy a kicsirõl kell elindulnia a nagy felé 😊 reméljük sikerülni fog!
nem azt kéreztem!
H és D-t javasoltak erre te VVVVV -t tettél 😄
fsgh
Akkora x lesz mint a ház😄 De nekem már mindegy. pluszos a nap😊

Banano
Eddig jó a racing meccs.<#nevetes2><#nevetes2>

Shep
Vezet a Racing 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
nice

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fsgh
FT AB Copenhagen 0 - 2 FC Fredericia

Na ez megvan😛

AB - FC Fredericia
kombinációs fogadások Dánia, Divízió 1. 2 2 (0-2) 3.10

tét: 2500.00 HUF
nyeremény 7750.00 HUF

MaSzKa
20:32-kor

de 20:30-ig lehetett fogadni

20:29kor fogadtam
a H már nem féret bele

Banano
De neki a pénz fontosabb szerintem ahogy eddig """megismertem""",és szerintem egyikünk sem szarja a pénzt hogy csak úgy az érzés miatt feltegyen egy ezrest mert jujdejó izgulni.😄

Banano
Biztos lehet,de nekem annyira nem megy.Ha 500-at nyerek azt rögtön teszem is fel mert az nem pénz.
Ha már 6000-et nyerek ( úgy mint tegnap majdnem ) az már igeeen.<#buck>

van aki nem a pénzért játszik, hanem az érzés miatt... mi ebben a nem elfogadható?
WuFraZselic
mi az hogy a H-t már nem tudtad megtenni???

Shep
Miért? A kicsinek is ugyanúgy lehet örülni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

más HD-t javasolt ,erre te meg vendéget tettél??? 😄
Banano
Egyáltalán nem zavar, sõt még tetszik is ahogy örül neki hogy 75 meg 100Ft-okat nyer.<#smile>
Más ( pl én is ) azt mondanám hogy ,,pff ezért aztán érdemes volt szenvedni.."

Shep
Nem azért de téged mit zavar, hogy mennyivel játszik, örülj, hogy te megteheted, hogy ezreseket szórsz szét meccsekre.

Banano
Látom még mindig elég komoly tétekkel játszol😄

MaSzKa
a bwinen az az odds van

MaSzKa
már cseszhetem 20:30-ig lehetett fogadni

MaSzKa

késõn fogadtam a H-t már nem tudtam megrakni 😞

remélem azért nyerek

az (#17121)
fsgh
Az is benne van.d fõleg hogy olasz meccs. Azért egy 500as szelvényen meg van fogva H-ra.

de nagyon úgy néz ki hogy ma már nem leszek mínuszban.

73' AB Copenhagen 0 - 2 FC Fredericia

maradnia kell a vendég gyõzelemnek és akkor jó. (ha vége a meccsnek megmutatom a szelót)

fenrob
Portimonense - Fatima erröl vmi véleményetek ?

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

fsgh
HD

Mégpedig azért mert a vendégeknek nem muszáj nyerni egy esetleges továbbjutáshoz.

WuFraZselic
szerintem a verona meccs országos X 😄

mindenképpen HD
ír osztályozó
MaSzKa
HD HV DV?

melyik legyen?

MaSzKa
ez lesz a bwinen

és azt lehet tippmixen megrakni csak

fsgh
Pescara ? - ? Verona H
Racing Club ? - ? Estudiantes V
LDU de Quito ? - ? Dep. Quito V

Ezek közül valamelyiket megrakhatod, 3 esélyes meccs mind de szerintem az egyik tuti bejön arra amit írtam.

MaSzKa
H D V

ezekbõl melyik 2 betût rakjam meg?

hol van Matt?

ma olyan szar meccsek vannak 😞

fsgh
63' AB Copenhagen 0 - 2 FC Fredericia

WuFraZselic
ez milyen meccs? 😄

simán benne van a döntetlen, sõt! 3 esélyes meccs nagyon... én is csak félidõ x-et mertem rá tenni.