Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Anderlecht Dinamo Zag. H 1.50
Levszki.Sz. Villareal V 1.47
Timisoara Ajax V 1.77
Bate boriszov Everton V 1.92
Salzburg-Lazio 2.50
odds 18x 18x500=9000ft jól jönne😄
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Everton - Liverpool (V)
Arsenal - Chelsea (V)
Inter - Fiorentina (H)
Barcelona - Real Madrid (H)
Catania - Milan (V)
1000 Ft -> 23896 Ft
Este neten követtem a milan meccs eredményét, 90. percig néztem, aztán hagytam a fenébe. Hétfõn meg nem akartam elhinni, hogy 0-2-re nyertek 😄 volt jipi rendesen.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
valaki utalt már betsonra???? ha igen kérem szóljon mert lenne egy kérdésem az illetõhõz.
3 meccses elég biztos szelvényekbõl kijön egy 4-5x-ös szorzó
hifk, vitkovice meccsek nekem is megvannak
modo-skalaftea v
wien-salzburg v
zug-zürich v
brentford-colchester v
hifk-assat h
vitkovice-kladno h
servette-friburg h
brest-istres h
huddersfield-tranmerer h
eisbaren-mannheim h
praha-pardubice-v
timra-brynas v
chatearoux-guingamp v
arles-metz h
millwall-milton h
ezekhez mit szoltok?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
5/4be sztetek?
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Boulogne - Paris SG V 1.83
Timisoara - Ajax V 1.77
Celtic - Hapoel TA H 1.85
Xerez - Barcelona V 1.30
PSV - Sparta Praha H 1.55
Bremen - Nacional Madeira H 1.42
Melyik necces és melyik lesz sima szerintetek??? elõre kössz.
one love one united
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
Manchester United - Tottenham V
Huddersfield Town - Tranmere Rovers H
Oldham - Leeds V
Brighton - Charlton V
Stockport - Swindon V
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
áhh tegnap nemjátszotam mondom pihi de raktam emg párat magamnak és bejöt:S:S
Oldham - Leeds V
Brighton - Charlton V
Stockport - Swindon V
talán 😄
Sztetek? :F
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
http://jegkorong.blog.hu/2009/12/01/ballard_lefejezte_sajat_kapusat
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Betsson ajánlata:
Altay-BB Gaz.:H
Braga-Leira:H
Caen-Le Havre:H
OB-Koge:H
1500--7032
hm....
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
115 Oldham - Leeds V 1.88
122 Stockport - Swindon V 2.33
112 Huddersfield - Tranmere H 1.44
101 Brest - Istres H 1.78
Eredõ odds: 11.22784
Forca Barca
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
egyb. grat😊
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Unirea Urz- Gloria Bi H
Caen- le havre H
braga- Leiria(reméljük 10 perc alatt nemlönek kettöt) H
nyertes szeló..hö királyság xd
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
ez is megér egy V-t vagy egy XV-t 😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!