Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
3' Timisoara - Ajax 1-0

én nyugodt vagyok, Ajax azt csinálja amit ah étvégén 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

buldozer99
ajax szép..

Forca Barca

WuFraZselic
hajrá Ajax, Chelsea

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

buldozer99
úgylátom a genoa ajax elég sok embernek kell...

Forca Barca

9500Ft jönne 😊
Shep
Úgy látom a Genoa itt a nagy sláger, én még gólra sem mertem arra meccsre rakni, nem hogy kimenetelre 😊 Persze elvileg 2-es, de hát ugye olaszok a fene tudja mire fizettek be a pálya melletti irodában 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

buldozer99
Genoa, Ajax remélem behúzza...

Forca Barca

de ez még itt vagy Aek Everton V jött
Bate-Benfica V jött
Slavia-Genoa V ez 500--->4875 jönne ha nyerne még a genoa

Burdi
ezzel mennyit nyersz?😄

saltzburg - lazio H pipa
bate bor. - benfica V pipa
timis. - ajax V hajráá😄
xerez - barca V kötelezõ lenne
blackburn - chelsea V ha ezen megy el akk halál rájuk😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Boulogne Paris V jött
Levszki Villareal V jött
Sheriff Steaua H elment😞ááá

Shep
Na Twente x2 jött, Blue Lyric is nyert 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fsgh
AEK - Everton V 2,54
Timi - Ajax V 1,77
Slavia - Genoa V 2,00
1000--->9000

és egy poén szelót😄

Twente - Fener V 3,15
Hamburg - Rapid V 7,15
Man city - Arsenal V 3,4

200-----15000

Na, még akármi is lehet. Eddig jól haladok.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

© VPersie
ma 17:05 | privát | válasz erre | #20256
Levski-Villareal:V
Sheriff-Steaua:x
Xerez-Barca:V
Blackburn-Chelsea:V

Ezt egy ezressel megkínáltam.

Na már csak a barca,cselszi kell😊
na ezaz :SSSSS ha ott hagyják még 1 percig lehet megnyomom :S de már hezitáltam :S áááh elsõ megérzést megkell nyomni :S meglátjátok az aek szépen mrad ennyi 😄
na nembaj lesz még mérkõzés a mai nap 😄
Jézusom,gyors gólváltás Sheriffben,de x ez a lényeg😊
jaaa😄lol

Matthew Prosac
lol gecc 2 perc alatt 1-1 lett a Steaua

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
PSG meccs már 2-5 😄DDD ennyire ráérezni vmire 😄😄DDDD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Na megraktad?

Burdi
villareal 2-0

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

nem mertem 😄
de már le is zárták,szóval drukkolok h ne legyen.
aekr viszont raktam , hátha..
Shep
Rakd meg ha úgy érzed.

és most jön,hogy érzem h még 1 gól lesz a psg meccsen
megaloool bíznom kellett volna magamban 😄
egy twente gól rendelne azért még 😊
yya de én hülye megraktam gyors 1.7ért kb azt,hogy psg mérkõzésen lesz még 1 gól 😄
am hazait raktam volna de bíztosabbnak inkább azt,hogy lesz még1.
jó lenne!

am salzburg gólt raktam egyik szelón + twente+celtic+hamburg
mivel ezeket érezem,hogy nyernek és ezért raktam rájuk a gólt 😄
Shep
Mit raktál te jövendõmondó? 😊

Burdi
saltzburg is vezet 2-1 huh csak maradj iiigy könyörgöm😄

jo vona ha Twente adna 2golt es nyerni fog orulnek neki 😊
Shep
Ott a gólod 2-1

salzburg vezet 😄 tudtaaaaaaaaaaaam
tegnap 4 mérkõzés is "nagyon jól" állt még a 80.percben 😄 majd bealakított a sampdoria és 1-2 lett = bukás :S
Shep
Na végül a Barca mellett döntöttem, remélem nem bánom meg.

Sheriff maradhatna x,és még egy twente x-et se bánnék:😊
twente gól jól jönne + egy gól a lazio mérkõzésen
Shep
Hát az 1 gólos vezetést nem nevezném nagyon jónak.

WuFraZselic
gondoltam, Fener "véletlen" kikap a csontutolsótól, és megveri a bajnokesélyes Twentét...

Matthew Prosac
benfica már 1-2 😊

fsgh
Na vezet a fener is 😄 az se rossz😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

AEK-Everton 0:1
BATE Borisov-Benfica 0:2
Levski-Villareal 0:1

eza harom mecs ideaig nagyon jol all remelem igy marad!!!!
buldozer99
lol psg 1-4

Forca Barca

PSG4-1 már vezet sajna a Fener is
Matthew Prosac
1-4... lol, ezt nagyon "megéreztem"
10 perc alatt 4 gól..

WuFraZselic
hát még én hogy örülök, temettem a szelvényem a 40. percben

=( Matt

buldozer99
fener is vezet:S, ugylátszik a másik szelomnak lõttek...

Forca Barca

fsgh
67' AEK Athens 0 - 1 Everton

ez akár maradhatna is így. Egy Everton gól azért még nem lenne rossz😊

Matthew Prosac
vezet a Fener...

Shep
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 1-3 😞

buldozer99
ennyi volt...:S

Forca Barca

PSG csak behúzza már 3-1 rossz volt a megérzésem jó h nem tettem meg 1xben 😊