Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
egy PSV, Toulouse, Shakhtar, Bremen gyõzelem nagyon kéne 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Roma-Fulham-Galata 2 gól min!
egy Shaktar gól és 1 gól a Bremen mérkõzésen.

ez kell nekem még ma 😄
Na ott a Tolouse gól,PSV is lõhetne egyet basszus,mert ez nehéz lesz...
akkor mar ketten vagyunk 😊 remelem megnyeri 😊
HV 71 nálam is van,3-0.ra vezet
Debrecen-t mar megfogtam meg kel a HV 71, PSV,Tulouse- - ezek mind mostan jacanak
Na retkes cluj simán kikap,pedig bíztam h egy x-re jók lesznek..
geci mit kihagytak azta kurva psv

bazdmeg de falábuak ezek a psv-sek elesik a saját lábában xd-.-

Shep
PSV remélem valahol talál egy gólt, és nem 0-0-zik ahogy azt délután írtam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Most nézem, Bilbao vezet, az nekem jó 😊 de a többi áááááá hát itt sem kapkodják el a gólokat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nana...nesugárod a negativ hullámokat..megnyerik és kész..uccso meccsema szelvényen nemakarom összetörni a monitort xd

na bréma már 2-0 😄
Forza Italia
werder vezet
kéne egy doneck és egy PSV gól

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

joestét jo szurkolást és hajrá PSV xd

Hát nem potyognak a gólok fél óra után egy bilbao és egy bréma gól,a PSV-nek meg nehéz lesz a gyõzelem,kemény meccs.
3,2es a szorzó. Én a Sevillában és az Arsenalban kételkedem egy kicsit. Az MU biztos hogy nyer és a szorzója is jó. (1,53)

Arra ott lesznek az eu liga meccsek 😊
Shep
kombikat akart lenni 😊

Shep
Nem is õk fogják elvinni a komikat 😊 (ezt azért borítékolni lehetett)

Aki tett a lokira jól jár már 2-0
Shep
Na meg is van a napi tutim a Loki góllal, vajon legyek merész és rakjak még egy napi tutit? PSV gól?

Na DVSC vezet.
fulham minimum 2 vel fogja verni a szófiát

Shep
Elsõ elmegy az Ájlendörszön, mert x lesz 😊 második meg a németen, vagy az angolon 😊 (amúgy nem tudom jónak néz ki)

WuFraZselic
végül ez lett:

71 Estudiantes LP - Chacarita Juniors H 1.55
39 Sahtar Doneck - FC Bruges H 1.44
59 Roma - Basel H 1.53
15 Atlanta - NY Islanders H 1.95
1500 > 9990

38 Toulouse - Partizan Belgrád H 1.38
49 Bremen - Nacional Madeira H 1.43
63 Fulham - CSZKA Szófia H 1.32
44 PSV - Sparta Praha H 1.54
1500 > 6017

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

nem is a hazaival van a gond,hanem azzal,hogy ez mind kb 1.5ös szorzós átlaggal rendelkeznek amire nme sok esély van ,hogy mind jöjjön 😄 2 hiba kb sztem
Shep
Á Sevilla most nyerni fog, vagy kikap x tuti nem lesz. MU-ban láto ma fõ veszélyforrást.

WuFraZselic
hát, talán a MU-n... vagy a Sevilla szórakozza el mint a Malaga ellen

Shep
Ennyi hazai tuti nem lesz 😊 Báááár 😊

Shep
Az a baj ,hogy nekem is tetszik és túlságosan is jónak néz ki, hol fog vajon elmenni?

WuFraZselic
38 Toulouse - Partizan Belgrád H 1.38
39 Sahtar Doneck - FC Bruges H 1.44
49 Bremen - Nacional Madeira H 1.43
59 Roma - Basel H 1.53
63 Fulham - CSZKA Szófia H 1.32
44 PSV - Sparta Praha H 1.54

egy ilyenrõl vélemény?
8.8as szorzó, 2ezerrel tenném

WuFraZselic
ez tetszik
bár én szerintem a Bayernt is hozzácsapom 😄

Shep
Debrecen meccshez nincs valakinek streamje?

Debrecen - MTK Budapest mit tipeltek ere a mecsre????
Shep
Hanyas szorzó?

Én hétvégén egy ilyen tippmix szelvényre gondoltam.
Arsenal - Stoke H
Real - Almeira H
West Ham - Manchester United V
Sevilla - Valladolid H
tét: 4 ezer

WuFraZselic
mára tudnál mondani 3-4 meccset amit meglehetne tenni egy 2ezer körüli összeggel? most értem haza, nem lesz idõm 7ig átnézni a kinálatot meg statisztikákat böngészni etc 😄 thx

ilyet tettem:
PSV-Sparta Praha H 1.54
*(0-1)Fulh-CSZKA szó H 1.88
Galatasaray-Panathina H 1.98

1800---->10.320

syasztok ehez mit szoltok?

hifk-jokerit h
KAIPA-TAPPARA
HV71-SÖDERTALJE H
MANNHEIM-HANNOVER H
PANATHI-MILANO H
SIENA-CIBONA H
BREMEN-NACIONAL H
200-------2985

TURKU-KARPAT V
LIBEREC PARDUBICE V
LULEA-LINKÖPING H
VENTSPILS-HERTHA V
GALATA-PANATHI.2-3 GOL
200-----------10.760
mert te gondolom teljesen másra tettél 😄DDD

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

szívbõl kívánom,hogy a hethán kívül máson is elmenjen 😄
na,eddig jól állok az EL-es szelómmal,a tegnapi 4 meccs amit megtettem mind bejött,jöhet a mai négy meccs is:
Fulham-Szófia HD
Ventspils-Herta DV
Galata-Pana HV
PSV-Sparta Praha H
ha ezek is bejönnek,500-ból 5630 😄

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Én csináltam megint egy sajátos kombit igaz átmegy holnapra is de lényeg h a Roma és az Au.Wien ne nyerjen meg a Tolouse és PSV és Fulham gyõzelem is kel hozzá,meglássuk.
Sõt csináltam egy olyan szelót is h Roma-Basel félidõ:V 😄
Matthew Prosac
hát egyértelmûen hazainak kell, hogy legyen

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

ma és cszka szófia
Matthew Prosac
Fulham? Hol és mikor?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Miért jutott volna tovább, még akár ki is eshet, minimum x kell nekik, igaz ez lehet 0-0 is, de azért az 1-1 valószínûbb.

a PSV nem fog nyerni,nagyon jó formában van hazájában a Sparta Praha, ráadásul a PSV már ígyis úgyis továbbjutott, szóval sztem a meccs X2 lesz..mostanában fogadni akarok a meglepetésre, és nem jön be, szval lehet ez is ilyen lesz..
Shep
Még mindig nem lettél kitiltva? 😞