Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát meg a Hamburg is a BL döntõre esélyesnek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ott a gólod, meg az enyém is, csak a végén is náluk legyen több.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

buldozer99
Vezet a Mu is, leverkusen lõhetne 1et...

Forca Barca

jAsOn VoOrHeEs
De gec, hozzá se értek a játékoshoz, futás közben szerencsétlen mód összeakadtak csak a lábai. Partjelzõ is nem tudom hogy nem vette észre. 😮

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Shep
Még szerencse, hogy nem a te szavadon múlik, mikor ki nyer 😊 (ha nem nyernek, akkor meg majd olvashatjuk az én megmondtamot ááááááááá 😞 )

a kommentekbõl ez jön le nekem,hogy a wolfsburg ha belõné minden helyzetét már 5-1 lehetne 😄 ehelyett elk**k és kap a vendégcsapat egy ajándék gólt 😄
jAsOn VoOrHeEs
Azt a rohadt milyen tizenegyest fújtak be a Freiburgnak. <#merges2>

a liver nem fog ma nyerni 😄Dd a mu vagy a ham meg lõhetne gy gólt még félidõ elõtt,hogy a szeló ilyen korán ne menjen már a levesbe
Shep
Na jól van a Wigan is vezet, Liver MU belehúzhatna, meg a Bolton is. Hambi meg lõjön egyet a BL döntõre esélyes csapatnak.

Shep
Te mondtad én meg megraktam (persze nem azért mert te mondtad 😊), igaz kell még hozzá más is 😊

banok
na már csak a MU-nak és a Celtic-nek kéne gólt lõnie és jó is lenne.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

megmondtam ,hogy jön mindkét csapat gólja 😄
arsnealon még 2 gól , west ham - mu -n félidõben 1 gól kéne nagyon!

aston villat is mondtam h nyerni fognak de féltem tõlük, úgy tünik indokolatlanul 😄
Shep
Aston már 2 😄

Matthew Prosac
Arsenal - Stoke 1-0

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Na Arsenal is alakul

jAsOn VoOrHeEs
Newcastle 1-0

Shep
Remélem a Bolton megfordítja.

Shep
Kasztli gól meg is van, napi tuti jött.

banok
Aston Villa is vezet. 😊

banok
Hej a Dortmundot jó lett volna megtenni. 3-0-ra mennek.

jAsOn VoOrHeEs
Freiburg kapus parádézik.

jAsOn VoOrHeEs
Miket hagy ki a Wolfsburg, nem sokáig fog maradni az 1-1. 😊

Matthew Prosac
vezet a Wolverhampton, ezazz!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
newcastle nem fog gyõzni, meg is tettem X-re az egyik szelómon

MaSzKa
néztem a Német meccseket 90+-tól a leintésig
25 meccsbõl ezalatt összesen a végén 3 gól született az utolsó percekben

én olyan 5gólra tippeltem volna személy szerint

ilyenre lehet fogadni valahol egyáltalán?

most megy: Bayern Alzenau 1 - 0 Darmstadt H 4.95x odds érdekes meccsek ezek

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

4 Dortmund - Nürnberg: Dortmund szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.13
8 Wolfsburg - Freiburg: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.21

ez már jött is 😄
dortmund 2-0
wolfsburg - freiburg 0-1 <#eljen><#worship>
erre mondom h vicc 😄 idegenben nyer a farkasbanda most meg otthon 0-1?:S hol vagytok srácok??? ébreeesztõ
MaSzKa
1 Real Madrid - Almería 1.20 / 5.40 / 11.00 Szo 19:45 dec.05

ez lehet ma meglepi

amúgy ma melyik a legtuttibb meccs?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

bordeaux-psg mérkõzésen lehet hülyének néztek de sztem mindkét csapat gólt fog lõnni!
hogy miért?
utóbbi 7 egymás elleni mérkõzésükön ha egyik csapat gólt lõtt akkor a másik nem lõtt gólt. Ill. egyszer volt,hogy 0-0 -t játszottak.
szóval ezért én nagyon érzem,hogy mindketten betalálnak és kialakítanak egy 1-1es végeredményt.
+ bordeuax odahaza még nem ikszelt még le ebben az évben
banok
Arsenal-Stoke H
Aston Villa-Hull City H
West Ham-Man. Utd. V
Newcastle-Watford H
Celtic-Aberdeen H
1000 forint tét, 6401 forint lenne a nyeremény.
Gondolkoztam a QPR-Middlesborough H-n de aztán nem mertem pedig nagyon jó szorzója (több mint kétszeres) volt talán ez is riasztott el.

Shep
Én is úgy gondolom, hogy lõni fog mindkettõ és én is a Kasztlit érzem erõsebbnek.

mindkettõ lõni fog gólt tuti 😄 és a newcastle gyõzelme a tutibb ,de mindkettõ nyerni fog bááár a villat nem is raktam meg mert icurkapicurkát félek tõlük
4 Dortmund - Nürnberg: Dortmund szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.13
8 Wolfsburg - Freiburg: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.21
46 Milan - Sampdoria: Milan szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.10
69 Real Madrid - Almería: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.42
27 Arsenal - Stoke: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.54
32 West Ham - Manchester Utd.: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.34

Eredõ odds: 4.40728
Tét: 2000 Ft
Várható nyeremény: 8800 Ft
A fogadás ára: 2000 Ft
Shep
Newcastle - Watford hazai gól, vagy az Aston - Hull hazai gól a sanszosabb szerintetek?

juve inter-en nem várok inter gyõzelmet egyálltalán.
4 v több gólt 😄
2-2
depor meglepheti a barcát sztem
Arsenal-Stoke H
Juve-Inter V
Real-Almeira H
Deportivo-Barca V
1000----6930

olvass vissza

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Arsenal - Stoke H
Rapid Wien - Kapfenberg H
Sevilla - Valladolid H
Real Madrid - Almería H
szerintetek?

ja én is gondoltam a city gyõzelmére és a bordeux ikszre 😄 de mégis a bordeaux és a chelsea gyõzelmet tettem meg.
Tegnapi megérzéseim mehettek megint a kukába...
Remélem ma több szerencsém lesz.

Monpelier,Rapid,PAOk,Sevilla,MU,Arsenal

Na én rájuk tettem 4 ezret.
WuFraZselic
Rapid mindig hozza a kötelezõt, és múlthéten simán nyert rangadót 3 vagy 4-1re...

nagyon remélem hogy bejön 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
-2 +másik

Shep
Rapid annyira biztos, mint a 2 kettõ elsõ helyen állnak holt versenyben, utolsó vagy utolsó elõtti a Kapfenberg elvileg sima hazai, de hát ugye láttunk már sok érdekességet a fociban.

Shep
Megint bukni akarsz, nem volt elég tegnap? 😊 Az a baj ,hogy nekem is tetszik az a szelvény, meg kellene rakni.

Rapid mennyire biztos ??? Mert az Arsenal - Real duó nálam is megy,viszont a Rapidot nem ismerem

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Shep
Mit tudom én már, de azóta nem játszok snoocert 😊

WuFraZselic
hát?!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

hát...

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

WuFraZselic
34.000

mennyibõl?

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

WuFraZselic
na, hát megtettem a #20816ban leírtakat... imádkozom 😊