Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
utolsó 4 találkozásuk:

2 Lazio és 2 Roma siker. Ez nagyon háromesélyes meccs lesz.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Be hát!
Egyrészt sokkal jobb formában vannak,másrészt a római derbiket az utóbbi idõben inkább a Róma nyeri.

ÉS azért is fog bejönni hogy nekem ma is csak 1 meccsem menjen el..
Éppen ezért szurkolok a Laziónak 😊
szerintetek a Roma behúzza ma a Lazio ellen?

Shep
Herta-Hoffenheim lesz. 😄

Na alakul az NFL is, kár hogy itt még a félidei vezetés sem jelent szinte semmit.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
a faszt, hamburg - hoffenheim lesz az

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

aha errõl van szó 😄 nem kell elfogdni más tanácsát
én pl örülök,hogy van aki megoszt velünk tanácsokat és legalább lehet választani.
pl vki nagyon monja h xy nem fog nyerni akkor inkább kihagyom a szelvényrõl..stb
de senkise mondta,hogy a tanácsainkat bekell tartanod 😄D

Shep.: igggeeen hoffenheim-almeira döntõ?<#idiota>
Shep
Szerintem inkább védjed.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Forza Italia
remélem nagyon mert nekem már csak az kell😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Shep
Ez igaz, de attól még ha összeszedik magukat a kiesést elkerülhetik.

WuFraZselic
<#eljen>

Benfica estére mennyire biztos?
400ból hozna ~2600at, nem tudom van e értelme levédeni

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
nemjött be 😄 de a Twente gyõzelme után már nem is kellett rajta izgulnom 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
pénzük sincs, normális játékoskeretük se, szerintem 5 éven belül a Lautern sorsára jutnak, hiába volt tavaly egy jó évük..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Na akkor az a szelvény is bejött, viszont most nézem, hogy 1x-be is kellenek egy másik szelvényhez.

Japep

Ja, 100 Ft-tal raktam, 17.390 Ft lett volna a teli... :S
Egy hajszálon múlt.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Shep
Tenerifén bejött a góllövõd? Nyerni ugye nyertek ami nekem jó.

WuFraZselic
ott is van

Shep
Miért? A feljavulást komolyan írtam 😊

😄 loool 😄 Kár is,szegény fiú

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Matthew Prosac
defaszvagymár 😄
#21559: hagyjad rá, most úgyis közellenségek vagyunk, bármit mondassz

Shep
Igen, de 1-2-nél én beírtam ,hogy nem kell beszarni megfordítják. Úgy is lett 😊

Shep
Majd tavasszal feljavulnak és BL döntõbe jutnak 😊

Banano
Na errõl van szó,mindenki jósol de senki se tud semmit pl ott van a tegnap real meccs... ki gondolta volna hogy egy 13-as szorzós csapat 1-2 re fog állni a nemtom hanyadik percben?
Ezért fölösleges tanácsokat kérni,mert bármi lehet..és ezért fogok mostantól arra tenni ami nekem tetszik,aztán max akkor linkelem amikor vége van.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

szegény hertha megint kikap :SSSS
nehogy kiessenek már a bundesligából :|
Matthew Prosac
csak abban segítség, hogy következõleg ne lépj bele ugyanabba a szarba, és ha pl beírom hogy szerintem most az Arsenal/Chelsea/Auxerre vagy Tahitótújfalu nem nyer, akkor gondold át még1x, mielõt megteszed õket...
nemtudom ezt miért nehéz felfogni. mert a visszautalgatásnak ez az üzenete részemrõl, nem az arcoskodás, hogy "megmondtam"...

Shep
Persze, még egy Villareal gól kell ahhoz a szelóhoz. A Napi tutit a Mallorca gólra raktam.

Banano
Ki mondta hogy a te sarad?Senkit sem hibáztatok,csak miután 3 ember szidja az espanyolt akkor az már nem segítség h linkeled a hozzászólásaidat.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

jajajajaja
am én mondtam h nem képes rá 😄 de elõtte én is azt mondtam h nyer a city :S
Matthew Prosac
ha jól emlékszem én semmi ilyesmit nem írtam ide be. meccs elõtt megtettem õket, be is írtam a fórumba már pénteken, ennyi. az hogy a többiek mit mondanak az meg nem az én saram. tedd azt amit jónak látsz, senki nem kért arra, hogy a mi véleményeink alapján tegyed a szelvényeid, ami nehéz is lenne, mert sokszor egy meccsel kapcsolatban 3-an 3féle kimenetelre teszünk... Na puszi

Fiorentina - Atlanta B. 1
Utrecht - Ajax (elsõ félidõ,vagy végeredmény) X
Walwijk - PSV 2
Lille - Lyon 2
Higgins - R. Walden 1 (4-4 eddig)
O Sullivan R. - Stevens M. 1 (holnap)

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

a kombit 100al raktad? egyébként szép, a sevillat még érezted is ,hogy 2 góllal nem fog nyerni ...
nagyon közel voltál a teljességhez
egyébként mennyit lett volna a teli?
Banano
Pontosan ezt fogom csinálni.

buldozer99
akkor ne kérdezz többet itt hogy mire érdemes, tegyél arra amit te gondolsz, ennyi...

Forca Barca

Japep

H: Newcastle - Watford
H: Dundee Utd - St.Mirren
H: AC Milan - Sampdoria
H: Montpellier - Le Mans
H: Mallorca - Zaragoza

2625 Ft

D: (0-1) Bayern - M'gladbach
D: Bristol City - Ipswich
H: Grenoble - Toulouse

D: (0-1) Sevilla - Valladolid
Ezt 3/4-es kombinációval raktam, egy elment, de nyerek 4005 Ft-ot.

H: Feyenoord - Groningen
V: NEC Nijmegen - Twente

H: Auxerre - Nancy
V: Boulogne - Lens

H: AS Roma - Lazio
Ez elment, így nem baj.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Banano
Mit ne tegyek?😄
Tegnap is csak a szerencsén múlt h nyertem...amúgy elment volna a 19. fogadásom is .
0-1 volt a manc -chelsea meccs megkérdeztem h ,,szerintetek manc fordítani fog?" ,,áh tuti hogy nem " meg ,,áh arra nem képes" aztán poénból rájuk tettem 1eurot és abból jött 11..de amúgy lófasz se jött volna.

Matthew Prosac
Nem gondolkoztál még azon, hogy felhagyj vele? Talán az lenne a legegyszerûbb és akkor magadat és minket is megkímélnél ezeketõl a kommentektõl illetve a fölösleges idegeskedéstõl.

Matthew Prosac
Ezen most elpityeredtünk, komolyan. Ne tedd!
A lényeg hogy te okosabb vagy.

Banano
De sírok,mert elég szánalmas hogy 20 fogadásból összesen 1 jön be.Mind a 20-at innen néztem,persze õk nem sírnak mert a linkelt fogadáson kívül van még 5 szelvényük.

Banano
Eldöntöttem h mostantól úgy fogom csinálni(mint ahogy eddig is) h elõbb megrakom aztán talán feljövök ide..fölösleges innen választani mert úgyse tudja senki hogy mi lesz, mert ha tudná akkor nem 1000-2000Ft-al játszadozna..

buldozer99
ne sírj már ennyit:S

Forca Barca

Matthew Prosac
Auxerre Nancy 1-3. End of story 😄
Banano: alig várjuk. Hátha okosabbak leszünk -.-

Banano
Nem, csak majd hétfõn én is elkezdek jósolgatni aztán ha véletlenül eltalálom (végül is 33% esélyem megvan rá) akkor 89. percben linkelem a hozzászólásaim is mellé írom h látod hogy megmondtam...persze én nem raktam meg ..de azért MEGMONDTAM.

Matthew Prosac
akkor mit vársz? álljak be csereként a meccsen és basszak 3 gólt? én csak tanácsokkal tudok segíteni a MECCS ELÕTT. ennyi.
#21531: meg szoktam fogadni a meglepetéseket is, más kérdés hogy valami szaron általában elmegy a szeló, mert kevés pénzem van fogadni, és kicsibõl nehéz sokat csinálni - így sok meccset kell tenni egy szelvényre

WuFraZselic
faszom, nem tudta volna egy kicsit korábban rúgni a zaragoza a gólt? =/

buldozer99
Te hülyevagy amúgy...😄

Forca Barca

Matthew Prosac
ott a Malaga gól is. Shep? Megraktad?

Banano
Itt mindenki sírt akkor..és az nem sokat segített h linkeled a hozzászólásaid és mellé írod h mondtam h necces lesz 0-3 nál(!!) mert ennyit én is tudok.

buldozer99
mallorca 4-0😄

Forca Barca

fsgh
Én úgy vagyok vele h nem az a jó aki megérzi hanem az aki nyer is vele😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthew Prosac
az Auxerre x-tippet 15.25kor írtam be. Bazdmeg, ha nem hallgatsz az emberre, akkor ne sírjál itt nekem meccs közben, hogy milyen rossz neked... sosem meccs közben okoskodok, hogy húúú én ezt mennyire éreztem.. én csak visszautalok arra, amit beírtam, ha valaki mégis szopikázik rajta. Thats all folks.

WuFraZselic
csak nem kap a mallorca 5 perc alatt egy hármast