Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mai:
036 Hapoel TA - Hapoel Haifa H 1.35 (2-0)
kedd:
112 FC Zürich - Milan V 1.40
122 Chelsea - APOEL Nicosia H 1.34
szerda:
184 *( 0-1 ) Lyon - Debrecen H 1.58
200 Dinamo Kijev - Barcelona V 1.70
203 Internazionale - Rubin Kazan H 1.53
tét: 200 ft / várható nyeremény: 2070 ft
ez már megvan😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
091 Juventus - Bayern München V (3.05)
103 Maccabi Haifa - Bordeaux D (3.25)
106 Besiktas - CSZKA Moszkva H (2.58)
109 Wolfsburg - Manchester Utd. H (2.10)
113 (1-0) FC Zürich - Milan D (3.80)
A tétet azt még nem tudom.. 😊 valszeg 300-400
amugy hiába nyernek õk nem fogják tudni,hogy kit kaphatnak hiszen else dõlt h ki hanyadik lesz xD zóval már itt bukott a dolog 😄
wufa.: nem raktam meg ,mondom féltem.
fürt egyenlítést várok azt kalap.
ha már nem lesz itt még 3 gól 😄
"sporting + qpr / watford szerez gólt"
wenger is a csikókat küldi pályára 😄 ami mondjuk Niko-nak rossz ámen de ettõl függetlenül sztem nyer az Oly.
sok embernek a novara kell :S félek ezért nem fog nyerni és mindenkinek azon fog elmenni a mixe 😄
A héten pluszban am.
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
gyerünk Vicenza 😛
én nem írom le a Unitedet, Ferguson nem hülye, nem akarja megkockáztatni az esetleges 2. helyen való továbbjutást... biztos tartogat valamit az öreg 😛
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
amúgy gratulálok Wufra a hétvégi sikerhez, olvastam, csak nem volt erõm beírogatni ide!
Dean, ugyanaz a szelóm mint neked, csak még rajta volt a Cluj! Szóval hajrá Novara! 😄😄
Novara - Arezzo 1 (0:0)
FC Nantes - Arles 1X (0:0)
Clyde - Livingston 2 (0:1)
Gr. Fürth - Alem. Aachen 1X (0:1 eddig)
FC Vaduz - FC Lugano X2 (1:1 eddig)
ezek a mecsek meg kelenek mostan amek jacanak, utana mar csak Lisabon, mit szoltok a mecsekre?
http://www.tvpc.com/portal.html
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
na azért ebben is van logika. egy nem-összeszokott csapat könnyebben nyer vélhetõen
Olyan no name játékosok lõttek olyan gólokat amiket a profik is megirigyelhettek volna. Arról ne is beszéljünk hogy itt mindenki a belét ki fogja hajtani mert ugye bizonyítani akar... Nem venném én azt olyan biztosra.
a tarcsik hajtani fognak ,hogy bízonyítsanak a mesternek :S
szal igy félek,ha a legerõsebb lépett volna pályára azt mondtam volna, tuti hazai
"A Wolfsburg elleni keret: Tomasz Kuszczak, Ben Foster, Patrice Evra, Oliver Gill, Gabriel Obertan, Magnus Eikrem, Paul Scholes, Darron Gibson, Antonio Valencia, Michael Carrick, Matty James, Darren Fletcher, Ji-Sung Park, Anderson, Cameron Stewart, Nani, Oliver Norwood, Michael Owen, Danny Welbeck"
Ez már kb egy erõsen kevert B'-C' csapat, nemmellesleg a továbbjutás már megvan.. Szóval erõsen gondolkodom egy Wolfsburg gyõzelmen és valszeg meg is teszem.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
59 Setúbal - Sporting CP V 1.64
52 Vicenza - Piacenza H 1.95
38 Curtea de Arges - CFR Cluj V 1.44 (0-1)
36 Hapoel TA - Hapoel Haifa H 1.35 (2-0)
32 Erciyesspor - Altay V 1.79 (1-2)