Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

demonsss
Szerintem ebbe a Spanyol bajnokságba a végsõ gyõztes az fogja meghatározni ,h az Atletico , valecia , malaga ha tud akkor mennyi pontot rabol a barcától illetve a realtól , szerintem még vagy 4-5-6-7 forduló és az Atleticó kifújt és sorra beszed pár vereséget

gerling88
eredmenyek.com mit szórakozik Roma meccsel 😄DDDDD
elõször pályán kívûl írta a piros lapot,most áttette 90+2-be,de 90+3ba is ír egy sárgát a piros lapot kapott játékosnak.lol
autosandris
Köszi! 😄

gerling88
mostanában Németországban is megesik az ilyesmi <#nevetes1>
Tigristank
Porto fordít. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Rudee
Roma-Udinese 2-0ról 2-3, szeretünk Olaszország 😄DD

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Kint van a kínálat, ezeket látom jónak holnapra:

R. Stepanek - M. Llodra H 1.57
Metallurg Magnitogorszk - Dinamo Minszk H 1.45
SZKA Szentpétervár - Szpartak Moszkva H 1.30
Dinamo Moszkva - Dinamo Riga H 1.35
Traktor Cseljabinszk - Vitjaz Csehov H 1.36
Dijon - Chalon sur Saone V 1.44
Elfsborg - Gefle H 1.29
Arisz - Olympiakosz V 1.48

demonsss
Grat jó , h nem hallgatál rám szép nyeremény ( mondjuk most vissza gondolva az én tippjeim is jöttek volna 😄 )

autosandris
Volt nekem egy mixem:

Levante - Granada H 1.94
Tavrija Szimferopol - Sachtar Donetsk V 1.14
Atl.Madrid - Osasuna H 1.29

Eredõ odds: 2,85296

40.000 ft-ot szántam rá így nyertem 114.120 ft-ot.

ReszegKoldus
Gagyi NFL 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

na a servette gyõzelemre büszke vagyok 😄 a 4/3as kombiból 2 jött 2 elment ! a feyenordnál vártam h talán x lesz de a moldeban is eléggé biztos voltam 😞
a biztos meccsek eddig jól állnak!
ez meg mi ? grat! szép
ReszegKoldus
Azon ritka alkalom, amikor én is büszkén "zöldíthetek" <#vigyor>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Rudee
Holnapra még a francia kosarasoknál 1.4 körül egy Dijon vereség is jó lehet.

Porto bekezdett 😄

autosandris
De egyébként már hiányoltam egy Falcao gólt. 😄

autosandris
Nyugodtabb vagyok a harmadik góllal, de hajt az osasuna.

na 55.percet írtam, hogy Falcao villan erre csak most jött össze neki a 74.ben 😄 innen már pipálni lehet a szelvényt!
Örülnék ha a napoli is 2-0ra vezetne már...
Rudee
Az Elfsborg nem hiszem hogy ne nyerne, de azt kihagytad. A 4 még bajnoki címre hajtó közül csak a Malmö nyert. Szerintem õk fogják utolérni õket és harcban is lesznek az aranyért végig.

WuFraZselic
nem hiszem, hogy idegenben megvernénk a Juvét, egy X jelenleg reális, és ki is egyeznék vele...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Rudee
Ha olszok, akkor: 3.30 / 1.40 / 3.40 😄DDDD

Rudee
Szeversztal szerintem behúzza valahogy. SKA, Traktor, Metalurg és Dinamo is jó lesz holnap. Meg a 3 napot "pihenõ" Bars Kazany is elgondolkodtató, otthon szerintem nyernek.
A Salafvat nagy meccset fog játszani. Elõnyük lehet, hogy szintén 3 napos szünet után játszanak, ráadásul az ellenfél 2 nagy derbin van túl egymás után, ami sokat kivehetett belõlük. De ez így is 3 esélyes lesz.

Olasz meccsel meg fölösleges foglalkozni, lesz addig még bajnoki. Interesek nyilván azt mondják hogy nyernek, pedig ott megint a bíró fog dönteni.

ez alapján mondtam az 5.szorzót...
ha 3.as szorzó lesz akkor tuti nem kockáztatok de 4esért lehet 1k-t tennék rá , de majd ez attól függ a többség mit mond rá...
de nagyon X vagy vendéget várok
passatgt
ja de 5 perc hosszabbítás volt, mindenesetre nem jött be, pedig nem sokon mûlott, lábbal védett aki beállt kapuba😊

molde hazai pályán még nem ikszelt viszont ezzel a gyõzelemmel nagy lépést tesz a bajnoki gyõzelem felé, ám köv. fordulóban a tromsö vendége lesz ahol azért megfázhat..

passalgt. az már a 90.ben jár 😄 pirosat kapott az ellen, de a braga lõtt is egyet
WuFraZselic
amúgy kizárt, hogy 5ös szorzó lesz az Interre. ez nem a spanyol "bajnokság"

ha az Inter szerdán is nyer, azaz 8 meccses nyerõ szériával néznek a meccs elébe, akkor kb
H 1.95 D 3.60 V 4.20

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
jövõ vasárnap lesz Juve-Inter

passatgt
braga gól? emberelõnyben vannak és kapus pirosat kapott😊

Az Inter jó formája ellenére nem valószínû hogy megszakítanák a jó sorozatunkat. Nagyon kamira mehet talán a V de nincs nagy realitása. Szerintem
Perugia nem holnap lesz, hanem már 10 perce megy a mérkõzés :S
1-0ra mennek
demonsss
100% h nem 😄

elõrehaladva Juventus - Inter lesz két hét múlva kb. 5os szorzó lesz a vendégeken ugye inter meccsre sose rakunk, meg régen ikszeltek...stb de vajon õk képesek lehetnek megverni a juve-t? Inter szakértõk véleménye érdekelne... ha rá bólintanak akkor lehet megrakom de egyébként nem teszek arra semmit.

Rudeee: te mit mondasz?
SZKA Szentpétervár - Szpartak Moszkva H
Avtomobiliszt Jekatyerinburg - Szeversztal Cserepovec H
Szalavat Ufa - Torpedo Nyizsnyij Novgorod D
Traktor Chelyabinsk - Vityaz Csehov H
Dinamo Moszkva - Dinamo Riga H ( ez az ami nagyon jónak tûnik, bár csak 1.4et adnak rá)
Rudee
KHL-be lesz egy valag meccs holnap, abból kell majd szemezgetni ha fent lesz az új kínálat.

gerling88
valladolid meccsen szerintem fix az X2,nem fognak 0-0-5-tel állni idegenben,azért az már durva.
Holnap valóban nem lesz sok jó értelmes mérkõzés ám, ettõl függetlenül leírom melyik meccsrõl mit gondolok. Kérték páran, hogy mondjam el csak ezért írok mindegyikrõl. Akit érdekel az a spoiler tagot kinyitja és olvashatja is az írásomat...

Sheffield Utd - Portsmouth
Ha nyer a hazai csapat akkor gk miatt kerül a második helyre. JÖhet de csak DNBbe ! Hazai csapat eddig veretlen.

Èeské Budìjovice - Plzen
a plzen ha az élbolyban szeretne maradni akkor kötelezõ megnyernie ezt a mérkõzést! A szorzó 1.5, így vigyázni kell vele. Aki bátor játssza meg, aki inkább fél (mint én) az kihagyja)

Horsens - FC Köbenhavn
4.4es szorzó van a hazai gyõzelmen!
a hazai csapat eddig 7 (!!!) döntetlen mellett 3szor nyert és vesztett. A vendégek még nem szenvedtek vereséget , a hazai csapat, hazai pályán még nem nyert! Poén szelvényre esetleg singleba 500ft-al megrakva a megéri kategóriát képviseli. Az utóbbi 5 meccsén mindig döntetlent játszott a horsens, nem hinném ,hogy jön a hatodik döntetlen. Ugyanezen felállásban 09.29-én 1-1re végeztek !

Fyn - Vestsjaelland
utolsó elõtti vs elsõ helyzett
fordított felállásban 09.23-án 0-0 volt az eredmény! Kombinált poén szelvény második eseménye nálam, természetesen hazai gyõzelemmel (3.2)

Valladolid - Real Sociedad
vendégek eddig 0 döntelent játszottak így a hazai gyõzelmet egyenesbe nem merem bevállalni maximum DNB H-t tennék...
bár a vall. hazai 2-1-1 (9:3gk) vs real idegenbeli 0-0-4 (2:10) teljesítménye alapján 2-1re nyernie kéne a valladolidnak.

Fenerbahce - Antalyaspor
eddig sok döntetlent (4) vs 0 döntent játszó csapat mérkõzik megy egymással.
egymás ellen 5 mérkõzés óta mindig csak az egyik csapat tudott gólt lõni. Talán mindkét csapat gólt lõ ami jöhetne (bár ebben nem vagyok otthon, nem is szeretek ilyenre fogadni)

Erciyesspor - Boluspor
nem írnék indokot, 1.6ért reális szorzó van a hazai gyõzelemre!

V. Constanta - Pandurii
talán nyer a vendég csapat de picit tartok ettõl a meccstõl, esetleg dnb de inkább kihagynám!

Sporting CP - Academica
1.5ért árulják a hazai gyõzelmet! Én ennyiért nem tenném meg, inkább vendég gólt mert a döntetlen benne van a levegõben bármennyire is jobb csapat, erõsebb kerettel rendelkezik a sporting. Academica eddig egy mérkõzésen sem hozta a papírformát (ami a szorzókat illeti) , talán most így nyerni fog a sporting 2-1re?!

Perugia - Carrarese
a vendég csapat a bajnokságot 6 vereséggel kezdte és az elmúlt bajnokin hazai környezetben megszerezte elsõ gyõzelmét is! 1.5ért árulják és ekkora szorzóért szokott borulni a papírforma, ezért is tartok ettõl a meccstõl.

Brann Bergen - Lilleström
hazai gyõzelem jöhet

Ruch Chorzow - Gornik Zabrze
hazai gyõzelem meglehet! rosszul kezdte a bajnokság a ruch (vvvd) de aztán beindltak 3 gyõzelem után az emúlt fordulóban úgy szenvedtek vereséget, hogy a vezetést õk szerezték! Polonia-Ruch 2-1 lett!
DNB h a biztosabb de 2.5ért a poén szelvényem harmadik eseménye is meglett, a hazai csapat ha nyer akkor vendégek elszenvedhetik elsõ vereségüket a bajnokságban.

Almere - Veendam
talán X 😄

Lens - Clermont X ,
poén szelvény 4.eseménye

Ittihad Kalba - Al-Ahli Dubai
a poén, hogy 1.2es szorzó van a vendég gyõzelmen de az utóbbi 5 egymás elleni mérkõzésükön rendre döntetlenre végeztek egymással!
2.5 overt mondanék ide, de sztem a hazai csapat szerezni fog egy gólt.

Banni Yas - Dibba Al Fujairah
1.4ért nyerni fog a hazai csapat

Al-Jazira - Al-Ain
talán döntelenre végeznek egymással

kombinációs poén szelvényem így nézne ki
Ruch Chorzow - Gornik Zabrze H
Horsens - FC Köbenhavn H
Lens - Clermont D VAGY Almere - Veendam D
Fyn - Vestsjaelland H

min. téttel bíró szelvény
Banni Yas - Dibba Al Fujairah H
Perugia - Carrarese H
Erciyesspor - Boluspor H i
Sheffield Utd - Portsmouth H
Valladolid - Real Sociedad H

biztosabb mérkõzések
Banni Yas - Dibba Al Fujairah H
Perugia - Carrarese H
Erciyesspor - Boluspor H ****eddig a mix, a többit csak neten fogadók tudják megtenni
Sheffield Utd - Portsmouth DNB H
Horsens - FC Köbenhavn hazai csapat gólt szerez
Valladolid - Real Sociedad DNB H

gerling88
igen tudom.ezért is kell felrakni rá egy szép kis summát 😄DDD
demonsss
Az egyetlen értelmes meccs

demonsss
Nemtom Effe , de te mostanság egy kicsit gyakrabban belekötsz másokba

gerling88
ott van holnapra a Valladolid-Real Sociedad jó kis spanyol bajnoki 😄DD
demonsss
Hát holnapra max a Valladolid gyõzelmet játszanám be semmi mást 😄

Effe88
50*3,75

inkább a holnapit nézd 😄 én most nyálazom át és írom be mirõl mit gondolok! holnap kéne tölteni egy nyeres mix szelvényt 😄
demonsss
Rá😄 csak át nézegettem már 😄

gerling88
ráérünk arra még 😄DD
autosandris
Igen, benne van. Így szerintem biztosabb lesz a gyõzelem.

demonsss
Jövõhéten hétvégén egész jó kis meccsek lesznek

haverom most írt, megint 1 eseményen megy el a szelója eddig...

everton-pool 2.5 over OK
southampton-tottenham 2.5 over OK
nyukasztle nyer OK
juve nyer OK
Cselzi-MU X nem ok
Molde-Rosenborg X 0-0 eddig..........
Marszej-Lyon mind2 csapat lo golt igen......
350el raktam es 70. korul lett volna.....1 meccsen bukom eddig

masik szelo meg:
nyukasztle 2.5 over OK
Hannover 1.5 over OK
Bayern 2.5 over OK
Dnipro H OK
Napoli H
Atletico H
passatgt
elég simán jött

demonsss
nekem is az egy alap meccs lesz most

+ hazai pálya
ráadásul a chelsea és az evertonnal is ikszre jó volt a qpr... mikor nyerjen ha nem most! ezt én is megjátszom csupán az bosszant,hogy a lugakupában találkoztak egymással 09.26-án s akkor ugyanebben a felállásban 2-3 lett az eredmény úgy,hogy a qpr 2-1re vezett !
De ettõl függetlenül egy több eseményes (tippmix szelójához hasonlóan) szelvényen helyet kap.
Tervezek egy 100as körüli szorzót összehozni amelyben ilyen és ehhez hasonló eléggé borítékolható események kerülnének.