Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Italia
én megrakom hendivel az biztos

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
5.4 az odds

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Szerintetek holnap nyerni fog az ajax több góllal?egy komolyabb összeggel lehet megtolnám..a nijmegen nagyon sok gólt kap mostanában, az ajax legutóbb kikapott, de elõtte mindenkit sokkal küldtek haza..szerintem bejöhet..
ez simán jónak tûnik,lehet én is megdobom

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Forza Italia
Lille - St-Etienne H
Toulouse - Sochaux H
Luzern - St. Gallen H

????

svéd hokin fog elmenni,de a finn jéghkoki bajnokság is kiszámíthatatlan...

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

csyta
Sziasztok. Nem tudtok mára valami tippet ? Mindegy, ha nem biztos..<#hawaii>

Nekem így ezek:

019 Espoo Blues - KalPa H (2.15)
024 Brynäs - HV 71 H (2.44)
042 Lille - St-Etienne H (1.64)
049 Chacarita Juniors - Velez Sarsfield V (1.99)

Nem tudom, de mostanában a svéd jégkorong eléggé bizonytalan kimenetel szempontjából.. <#szomoru1>

Köszi elõre is

Matthew Prosac
elhiszem hogy meg vagy zavarodva, de mostmár lassan énis, mert kurvára nem értem az egészet.

Liverpool - Fiorentina szögletarány 9-7 link
Standard - Alkmaar 11-6 link
Sevilla - Rangers szögletarány 13-4 link
A többi meccsen 9 vagy azalatti szöglet volt. De ezeken nem. Légyolykedves dobjál egy printscreent a szelóról, vagy komolytalankodjál másmerre.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

felraktam 0.6EU. nyeremeny 108.73 EU <#taps><#taps><#taps>
FC Liverpool - AC Fiorentina 0-9 szoglet
Inter Milan - Rubin Kazan 0-9 szoglet
VfB Stuttgart - Unirea Uriceni 0-9 szoglet
Olymp.Pireus - Arsenal 0-9 szoglet
Olypique Lyon - Debrecen 0-9 szoglet
Dynamo Kyjev - FC Barcelona 0-9 szoglet
FC Sevilla - Gl. Rangers 0-9 szoglet
St. Liege - Alkmar 0-9 szoglet
U. Catolica - Colo Colo : hazai csapat golt ad (2:4)
oke csak oszevagyok mostan zavarodva hid ell 😊 bejot a szelvenyem 😄😄
Matthew Prosac
amúgy biztos nagyon szimpatikus srác vagy, meg minden, én pedig alapjáraton nem vagyok köcsög, de van ami engem is zavar. ez itt egy magyar fórum szóval próbálkozzál már meg a magyar helyesírással légyszíves. thx -.-

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

EZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZ EP MOSTAN NESZTEM MEG A SZELVENYEEEEEEEM ES BEJOOOOOOOOOOOT <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1> NYEREMENY 108EURO :d:d:d:d
it ahol ellek
Matthew Prosac
ezt az idegennyelvet hol tanítják? 😮

hat igen dehat az eleg jol nezet ki , eleg jo volt rajuk a kurz mindre volt 1.85tos szorzo, eshat megprobaltam csak ugylatom nemjot osze meg ezsem 😞
Matthew Prosac
ennyi erõvel megtehetted volna azt is hogy ki végzi el a kezdõrúgást.. fifty-fifty sansz 😄

valamikor mustaj probalni mindent, csak ugy latom h meg ezsem jon be sajnos 😞
Matthew Prosac
elõre is bocs, de ilyen hülyeségekre hogy lehet fogadni 😄??

h nem lesz tob mint 9-c
Matthew Prosac
mire tettél? 😄DDD

<#rinya><#rinya> kosz szepen 😞 😞
Matthew Prosac
12-4
tehát 16 összesen

FC Sevilla : Gl. Rangers, hany szoglet volt a merkozes allat!!
Matthew Prosac
magyar-e vagy... legalább azt írd le hogy melyik meccsre gondolsz

nem tudod veletlenul h hol tudnam megnezni h menyi szogletek voltak a merkozes allat??? surgos nagyon
zaki
majdnem 😞

Shakhtar Donetsk-Metalurg Zaporizhya 1 (2:0)
Hajduk Split-NK Zagreb 1 (4:1)
Varteks Varazdin-Slaven Belupo 1 (2:0)
Coventry C-Newcastle U. 2
Olympiakos Piraeus-Arsenal : mind ket csapat golt ad
Dynamo Kyiv-Barcelona X2
FC Sevilla-Gl. Rangers 1
Olympique Lyon-Debrecen 1
Inter Milan-Rubin Kazaò 1

ez mar nem lehet igaz 😞 😞 <#rinya><#rinya>
jAsOn VoOrHeEs
Balotelli szabadrúgásgóljánál mi durva pályát írt már le az a labda. :o Mint mikor kipukkasztunk egy lufit.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

sziasztok nem tudna valaki segiteni?? hol lehetne megnezni mostan a mecs allat menyi voltak a szogletek?? nagyon surgosen kenne nekem :S:S kosz elore is
WuFraZselic
a másik poénszelvény 85x-ös szorzóval meg 2500al, de abba jobban bíztam valamiért, bíztam a liverpoolba sajnos (meg hogy az arsenal meccs 1-1 lesz)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
ez a "poénszelvényem" volt, cask annyira biztos voltam az inter-stuttgart-lyon trióba mindenféle kombinációba és hendikkel, hogy megtettem 1500ft-al... amúgy egy ilyen szelvény nálam max 300-400 forintos lenne 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

zaki
ja, szabadrúgás a végén, aztán baze úgy befejelte mint állat 😄
ráadásul ezzel lettek harmadikok
pedig szép lett volna, de ne legyél telhetetlen 😄

WuFraZselic
felment fejelni vagy mi? 😄
á ezt nem hiszem el, faszért kellett annyira a 3. hely ezeknek a belgáknak xD

WuFraZselic
Standard Liege - AZ Alkmaar V 3.55
Lyon - Debrecen 1. félidõ eredménye H 1.52 (2-0)
VfB Stuttgart - Unirea Urziceni H 1.65 (3-1)
Internazionale - Rubin Kazan H 1.52 (2-0)
Olympiakosz - Arsenal 1. félidõ eredménye D 2.03 (0-0)

27x szorzó
Tét: 1500 Ft

zaki
hát, azt hittem tartalékosabbak lesznek, erre meg majdnem a legtutibb csapattal álltak ki 😄
lol baz+ most nézem az összefoglalót, standard liegeben a kapus egyenlített ki az utolsó percben, ezzel buktál egy csomót Zselic :c
amúgy mikre tettél abban a szelóban még?

Atti12
Lol, a standard kapusa lõtte az egyenlítõgólt 😄DD

WuFraZselic
kössz 😊 ez most nagyon jól jött

WuFraZselic
í de szép lett volna (mondjuk a lyont 0-2vel érdemesebb lett volna tenni 😄 - útólag könnyû okosnak... tudom 😄)

Matthew Prosac
te is 3-0ra gondoltál a lyon meccs elõtt? 😄

zaki
az igen, grat! 😊

zaki
182 D Liverpool-Fiorentina 2 vagy 3 gól 1-2
187 H Lyon-Debrecen 2 vagy 3 gól 4-0
200 V Dinamo Kijev-Barcelona 1-2
204 D (0-1) Internazionale-Rubin Kazan 2-0
207 H Sevilla-Rangers 1-0
211 H Stuttgart-Unirea Urziceni 3-1
214 H Olympiakos-Arsenal 1-0
221 V Coventry-Newcastle 0-2

200->45400 lett volna. FAKK, na majd legközelebb 😞

Oziris666
Hát Debrecennel boritékolható volt h minden fordulóban bankot robbantanak az emberek😄

Banano
<#puszi>

Meccs elõtt tettem meg a over 1.5-öt..azért ennyit illett volna,nah mindegy..😄
Ja amúgy meg most veszem észre hogy 1centel több van a számlámon!

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

WuFraZselic
az biztos, de ma gondoltam hogy papírforma nap lesz, és a szép oddsok végképp meggyõztek (pedig ma mikor kijöttem kaszinóból 2ezer ft vesztése után tök letargiába estem 😄)

Matthew Prosac
kaszálnak õk eleget ne féltsd õket 😄

WuFraZselic
azon én 8ezret buktam 😄 de ekkora szorzóért nem lehtett kihagyni. stuttgart 1.65 (nap tutijának éreztem, be is írtam 😄), Inter 1.52 (hendivel 2.37 xD), Lyon 0-2vel 2.09ért?! nem volt egy nyereséges nap az irodáknak ma szerintem xD

Matthew Prosac
Hát most egy ideig le kell mondanunk az ilyen egyszerû kis meccsekrõl a BL-ben mint a Debrecen meccsei 😄 Legalább 1 évig...
(Mondjuk egykét ember tudna mesélni valami egészen másról, tesóm kollégája pl hendikeppel rakta a Poolt, 100ezerrel, szóval nem mindenkinek volt ez aranybánya 😄DDD)

Matthew Prosac
csak mert tudom hogy mennyire szereted, ha visszaidézgetjük hogy mennyire faszák vagyunk 😄
FromRussiaWithLove
ez a komment félidõben lett elejtve 😄

WuFraZselic
kössz!

utoljára ilyen sok nyerõ szelvényem 4 vagy 5 hete volt, mikor megtettem az Dinamo - Inter V-t magába, + Fio - Debrecen H-val, + Fio 0-1el H, + Fio 0-2vel H 😄

Debrecen ellen hendivel + Inter kombó jól mûködik xDDD