Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DNB-t akkor rak az ember ha ugye nagyon nagyon minimális esélyt lát az X-re azaz biztosítani akarja magát ha x lesz legalább ne bukjon pl. itt a ruchnál éreztem h lehet iksz de jobban a hazai gyõzelmet vártam.
Ha picit erõsebben él benned a érzés,hogy ebben benne van az x esélye is akkor 1Xbe rakom, rakod :D
döntetlen esetén a tét visszajár :D
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
horsent mondtam ,hogy singleba kéne tenni de hát hülye vagyok mind1 :D azt szépen eltaláltam ám a törökök megtréfáltak és az utolsó 8 percben képesek voltak leadni a mérkõzést..
flyn se nyert mint ahogy elvártam volna tõlk...
mind1 ma nyerjen a sporting-sheffield-cremonise és akkor nincs harag :D ja igen + valladolid
Szar Bayern, szar Bayern :)
egyesül arab emirátusoknál mind három meccset eltaláltam
ruch vezethetne , mert nélküle már kukába is dobhatom a szelvényem :(
én 1-1et gondoltam magamban, de csak a hazai gól érdekel, ami bizony necces...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Nyáron az ETO egyik edzõmeccsén (Mordovia vagy Slovacko ellen) pont elõttem ült egy figura, aki egész végig az extra okos telefonját nyomta. Annyit láttam a kijelzõbõl, hogy van egy kis focipálya rajta meg körbe rengeteg gomb 1-1 betûvel ellátva. Nyilván mindenek van jelentése, ezt Õ biztos tudja. Feltételezem, hogy Õ "közvetítette" az élõ fogadáshoz a meccset, mert hazafelé láttam hogy az ingjén ott fityeg az unibet logo.
E miatt sem, meg egyébként sem tudom elképzelni, hogy a hihetetlen bevételek mellett az ilyesmire ne jutna bármely irodánál. A saját bevételük védelme érdekében legalábbis. Meg valahol hihetetlen, hogy pár perces késéssel, bármilyen TV közvetítés alapján menne bármely élõ fogadás. Ennyire egyik cég se lenne amatõr.
másik szelvényre még Chalon + szintén Elfsborg gyõzelem
A fogadás arra vonatkozik, hogy a meccsen 3-nál kevesebb, vagy több gól születik. Ha 2 vagy kevesebb gól születik a meccsen, az “Alatt” tippek a nyertesek; a "Felett" fogadások vesztesek. Ha 3 gól születik a meccsen, az összes bet érvénytelennek tekintendõ, nem számít, hogy a fogadás “Felett” vagy “Alatt” volt. Ha 4 vagy több gól születik a meccsen, az “Alatt” fogadások vesztesek, a “Felett” fogadások nyertesek.
ha 3 gól esik nyersz
under 4.5 = ha 4 gól esik nyersz
vmi ilyesmi..
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Melyik meccsnél van amúgy?