Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pont alattad írja,hogy ja így nagyobb a szorzó:D (gondolom pont egyszerre küldhettétek el az üzit)
DNB-t akkor rak az ember ha ugye nagyon nagyon minimális esélyt lát az X-re azaz biztosítani akarja magát ha x lesz legalább ne bukjon pl. itt a ruchnál éreztem h lehet iksz de jobban a hazai gyõzelmet vártam.
Ha picit erõsebben él benned a érzés,hogy ebben benne van az x esélye is akkor 1Xbe rakom, rakod :D
demonsss
ja gondolom úgy nagyobb az odds mi ? mint ha 1x vagy x2-be rakná az ember

Rudee
DNB-s odds jóval magasabb, mint a dupla esély.

Szar Bayern, szar Bayern :)

demonsss
Mondjuk akkor én már nem így raknám hanem 1x be itt még akkor pénzt is hozna a döntetlen vagy oddsot emelne , nem sok értelmét láttom ennek a Dnb-nek

demonsss
De azért kösz <#eljen>

gerling88
jól van na :DDD
demonsss
azért ennyire nem vagyok láma, h ilyen szájba rágósan írd le XD:D

gerling88
draw no bet-döntetlen esetén,olyan mint ha nem is fogadtál volna :D visszakapod a feltett pénzed
demonsss
Meg én :D
Am én ilyet sose rakok :D lehet azért nem tudtam :D

neeeeeeeeeeeee te megkérdezed??? :DDD
döntetlen esetén a tét visszajár :D
Tigristank
Döntetlen esetén visszajár a tét.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

demonsss
DNB az mi is lenne ? :D:D:D:D

ahogy írtam a dnb a biztosabb, sajnos mixen ilyen nincs :D
horsent mondtam ,hogy singleba kéne tenni de hát hülye vagyok mind1 :D azt szépen eltaláltam ám a törökök megtréfáltak és az utolsó 8 percben képesek voltak leadni a mérkõzést..
flyn se nyert mint ahogy elvártam volna tõlk...
mind1 ma nyerjen a sporting-sheffield-cremonise és akkor nincs harag :D ja igen + valladolid
FERNANDINHO1997
Valladolid felett 1.5 @ 2.10
1 233,00 HUF Single

MAI TUTI!:D

autosandris
Este :D Az Olympiakosz csak X-elt. Ruch Chorzow-on én is gondolkodtam H-ban, aztán lemondtam róla, de nem is bánom.

Rudee
Erre emberelõny és kiegyenlítenek :DDD

Rudee
Mitroglou üres kapunál luftot rúg, meg is érdemli az Olympiakos hogy kikapjon. Birkák.

eddig nem alakulnak rosszul az események :D
egyesül arab emirátusoknál mind három meccset eltaláltam

ruch vezethetne , mert nélküle már kukába is dobhatom a szelvényem :(
demonsss
XD

gerling88
26.10. 19:00
Eger FC-Lombard FC Pápa:1-1

Nézõszám:56 fõ

<#taps>
Rudee
Elejét néztem, a Fener-nek is meg voltak a lehetõségei. Õk kihagyták, az Antalya nem.

Rudee
Arisz-ra vagyok kíváncsi, hogy vajon meddig bírják még. Normális támadásra már nincs erejük, pedig van még fél óra.

WuFraZselic
forma alapján egyáltalán nem meglepõ

én 1-1et gondoltam magamban, de csak a hazai gól érdekel, ami bizony necces...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

demonsss
Miért ne lehetne Bunda :D

WuFraZselic
miért lenne bunda?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

demonsss
Alakul a Török Bunda ahogy nézem :D

Rudee
Elfsborg amúgy hamar eldöntötte, a második gól egész szép volt.

Rudee
Ebbe beleolvastam, érdekes, de pl az élõ fogadásról írtakat valahogy nem tudom elképzelni.

Nyáron az ETO egyik edzõmeccsén (Mordovia vagy Slovacko ellen) pont elõttem ült egy figura, aki egész végig az extra okos telefonját nyomta. Annyit láttam a kijelzõbõl, hogy van egy kis focipálya rajta meg körbe rengeteg gomb 1-1 betûvel ellátva. Nyilván mindenek van jelentése, ezt Õ biztos tudja. Feltételezem, hogy Õ "közvetítette" az élõ fogadáshoz a meccset, mert hazafelé láttam hogy az ingjén ott fityeg az unibet logo.
E miatt sem, meg egyébként sem tudom elképzelni, hogy a hihetetlen bevételek mellett az ilyesmire ne jutna bármely irodánál. A saját bevételük védelme érdekében legalábbis. Meg valahol hihetetlen, hogy pár perces késéssel, bármilyen TV közvetítés alapján menne bármely élõ fogadás. Ennyire egyik cég se lenne amatõr.

Rudee
Sow csak összehoz egyet.

WuFraZselic
mondjuk ennek a Fener gólnak jobban utánanézhettem volna, eddig 8 meccsen 10et sikerült lõni...

WuFraZselic
egy Fener gól és egy Elfsborg siker kéne

másik szelvényre még Chalon + szintén Elfsborg gyõzelem

3-1, na azért :D
hungary27
3-1
mikor??? :O
én meg nem... szóval tényleg ne szórakozzanak! nyerjenek rendes játékidõben
hungary27
én már kezdtem lemondani róla
WuFraZselic
na azért

WuFraZselic
oké, hogy hosszabbításos gyõzelemmel tettem a Dinamo Moszkvát, de nem kéne szórakozni

autosandris
Én is ezt kérdeztem tõled tegnap. :D

3.00 gól felett/alatt
A fogadás arra vonatkozik, hogy a meccsen 3-nál kevesebb, vagy több gól születik. Ha 2 vagy kevesebb gól születik a meccsen, az “Alatt” tippek a nyertesek; a "Felett" fogadások vesztesek. Ha 3 gól születik a meccsen, az összes bet érvénytelennek tekintendõ, nem számít, hogy a fogadás “Felett” vagy “Alatt” volt. Ha 4 vagy több gól születik a meccsen, az “Alatt” fogadások vesztesek, a “Felett” fogadások nyertesek.
demonsss
ez valamiféle biztosítás ha jól tom valahány gól nál 3-nál vagy 4-nél vissza kapod a pénzedet vagy a felét nemtom mintha ez lenne

under 4 = ha 4 gól esik akkor a pénzed visszakapod
ha 3 gól esik nyersz
under 4.5 = ha 4 gól esik nyersz
vmi ilyesmi..
BBeno2
igen annál.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

gerling88
X2 vagy 2.5 gólnál kevesebb
BBeno2
bármelyiknél szinte. de az under 4 abban benne van hogy under 3.5 akkor miért van olyan hogy under 3.5,4 ?? szerintem ez olyan mint az X2. szóval még 4 gólnál is fizet. mert nagyobb az odd mint az u4.5 nél de kisebb mint az u3.5 nél.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

demonsss
A Gol Line nál van ez ?

autosandris
2.5 gólnál több lesz ad rá 1,80-at.

Rudee
Én ilyet még nem láttam, de logikusan gondolkodva nem lehet nagy jelentõsége, hiszen az under 4 az under 3.5 is. Legalábbis fél gól ritkán születik.

Melyik meccsnél van amúgy?

demonsss
H vagy a Valladolid szerez legaláb 2 gólt raknám

autosandris
Valladolid - RealSociedad? Vélemények?