Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
Inter meccset nézek😄

Addig nekem egy fio fordítást szurkoljatok ki😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthew Prosac
Parma 1-1
mi ez a pangás gyerekek ? 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Milan - Palermo 0-1 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

ja tom most jotem ra
fsgh
Mivel már a fele megy a meccseknek, így már nem tudod megrakni...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Ac milan-palermo H
Gent-Genk H
Atalanta-Inter Milano V
Chievo-Fiorentina V
Sampdoria-As Roma V
Szerintetek?pls mondjatok meg érdemes e felteni thx
fsgh
Vezet a Stutgart😊

Viszont a Fio remélem fordít...

Matthew Prosac
kell egy Catania gól. 😊

Matthew Prosac
Lazioooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!

Shep
Na mémet 2-ben egy tuti volt szerencsére azt raktam, a másik 2-ben érzetem ,hogy szarság lesz, hát lett is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
hogy basznák szájba magukat ezek is, 8 perc alatt 2-0ás elõnyt elbasznak, és ezek állnak a 2. helyen...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Most nézem ,hogy elnéztem a milan meccsen a feliratot 😊 És nem az inter 1-1 😊 Akkor az x-es megállapítás egyelõre visszavonva 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Én 2-2-t látok 😊

WuFraZselic
2-2 -.-"

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

most meg 2-2 van írva :S
jAsOn VoOrHeEs
2-2 St. Pauli :SSSS

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Shep
Már látom, mekkora x lesz az Inter meccs.

3-1 szal nyuge 😄
interen vacilláltam 1.5 gól over vagy 3.5 gól alatt lesz? utóbbit raktam meg szóval még 2 gól lehet a meccsen de több nem 😄
WuFraZselic
csak a St. Pauli meccset fújják le végre 😊

banok
Hajrá Milan és Parma

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

fsgh
Milito!!😊))

volt rajta 500am hogy õ lövi a gólt😄 2,25ös oddsra😛

WuFraZselic
vezet az Inter 😊

WuFraZselic
St. Pauli 88. percben 2-1, csak hogy izgulhassak a végén 😊

ÉS jött is a vendég gól,várható volt,köszönöm Bielefeld.
WuFraZselic
St. Pauli 2-0, ezaz!
akkor hát FORZA INTER 😊

Na belenyúltam a szarba,Bielefeld emberhátrányban,másik két meccs meg már 2-0,valószínû hamarosan jön az union gól...
Gondolkoztam hogy belerakom a szelómba a Düsseldorf,Bielefeld kettõst,erre csak a Bielefeldet raktam bele,pedig a másik biztosabb de szerencsére már ott is 1-0.
Inter,Milan,Parma,Olympia(0-1),Getafe,Braga
Ezek kellenek még ma.
fsgh
Hát az Unionos elment😞 mind1 a lényeg a Pauli.

fsgh
Hát ja.

am pár száz forinttal megtettem még hogy a Union Berlin lövi a következõ gólt😊hátha.

WuFraZselic
egy megnyugtató 2-0al is kiegyeznék 😊

boro-t azért raktam mert tetszettt az odds
olympiakoszt meg azért mert a debrecen miatt kell 5 eseményre fogadnom :S igy muszájból raktam meg.
pantraikosz tán még nem nyert ha jól tudom idegenben ebben az évben,sztem most fog.
de mondom az 5 esemény miatt raktam meg.
bundesliga 2 életveszély és arra nem szeretek fogani 😄
fsgh
😊 csak maradjon is így.

WuFraZselic
1-0 a 45. percben xD

fsgh
Bizony😄

WuFraZselic
hajrá St. Pauli 😊

fsgh
törökök 3 meccsén van 23perc alatt 1-1 😄

Matthew Prosac
Wolfsburg - Dortmund H
Sturm Graz - Austria Wien H
Santander - Xerez H
Atalanta - Inter V
Sampdoria - Roma H
Almeria - Deportivo X
Gijón - Sevilla V
Catania - Livorno H
Lazio - Genoa H
Lyon - Bordeaux H

persze ennek kb a fele el is megy...

Shep
Szerintem 1-2 embert érdekelhet itt is, ha nem akkor bocs 😊

Itt mások ellen fogadhatsz ráadásul van 25 font ingyen fogadás is
link

fsgh
Ti hogy látjátok, a Dortmund nyerni fog idegenben? Elég jó a formájuk mostanában.

WuFraZselic
ja tényleg, mára is kell tenni, az olyan mint hogy illik visszafogadni <#idiota>

én a milan és m'broughtól tartok egy kicsit, bár a múltkori gyalázatos teljesítmény után javítaniuk kéne... olympiakos meg ennyiért nem éri meg... akkor inkább Braga vagy St. Pauli gyõzelem

a *-a jelöltõl félek 😄 de mivel rakni kell mára is vmit így ez a szelvény született meg 😄

252 Debrecen - MTK H 1.50
224 Milan - Palermo H 1.49
*230 Olympiakosz - Panthrakikosz H 1.10
*212 Middlesbrough - Cardiff H 1.98
*220 Atalanta - Internazionale V 1.67
Eredõ odds: 8.12928
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 1625 Ft

egy másikon
dortmund-grenoble gyõzelem
rooney8
40ezer? az igen... én csak 300-at buktam 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

w77d
megmertem, 40ezrem volt rajta <#falbav>

rooney8
nekem is azon ment el...<#shakehead>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

megmerted rakni a juve-t?😄 fõleg,hogy idegenben vannak egy jó formában levõ bari ellen?😄

fsgh.: stuttgart sztem nem fog villogni a mainz vendégeként😊 az a 10 perc akkor az EL-ban jó volt,de nem lesz itt ma gyõzelem 😄
ezt mondom én is 😄
mai nap semmilyen érdemleges mérkõzés nincs :S
max egy halvány gondolat,hogy a liverpool meccsen nem lsz 3 gól,de lehet,hogy még 2 sem :S
max mára akik gólt lõhetnek.:
palermo,dortmund,atalanta,sampdoria (talán a Setubal is),villareal,manisaspor --egyébként ezek a csapatok az esélytelenek lennének a nagy riválisaikkal szemben 😄

a Lyon-Bordeaux meccsen is sztem bármi lehet :S
fsgh
Én Toulouse ellen raktam most😄 igaz az csak egy poén szelón van.

Am amit még gondolok kevés pénzzel megrakni az:

Stutgart,Fio,Roma,Bordeaux,Montpellier,Arsenal,Dortmund,Atletico gyõzelem😄

persze nem egybe.

w77d
ejj gyerekek tegnap mekkorát buktam a juvén...

WuFraZselic
ugye?!
de én szerintem a Getafe gyõzelem is simán játszható

Toulouse pedig hazai pályán kurvajó, õket is megrakom 😊