Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én pl nme vártam chelsea gyõzelmet,de ezt mondtam is.
a chelsea nemvolt és nincs is már a legjobb formájában szóval szem siman benne volt a dönci 😊
tottenham-city a hétvégén :S ki mit vár?
én sima hazait várnék de egy woves vereséget követõen mostmár nem merek erre a meccsre fogadni 😄
vagy iksz lesz mint a city jó szériája?xD
ahhoz meg nagyon kell érteni,mert ott az idõjárástól kezdve a zsoké testtömegén át minden játszik!

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Shep
Magyar idõ szerint 19:00

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ezért jó a lóverseny, de hát nem hiszi el nekem senki 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mikor indul a Maccabi meccs? láttam a livescore-on,hogy 8-kor,de valahol 7-et írnak...

meg azért a svéd jégkorongnál se mondja nekem senki,hogy 4 meccsbõl 3-an van minimum 2 fordulat,1-3-ról 4-3-ra aztán 4-4...azért jéghokin rohadt nagy odds van a döntetlenen,a védõk pedig "véletlenül" akármikor elcsúszhatnak,a kapus akármikor "kicsúszhat" a kapuból potyára...kurva nagy biznisz van manapság a sportfogadásban 😞(

Shep
A frászt nem is az izraeliek, hanem a WBA, mert az nekem is kell 😊

Shep
Majd elviszk az izraeliek, ne izguljál 😊

Shep
Azért látszik mennyire nem szarik semmit, hogy van -e bundabotrány, vagy sem (mondjuk ez is csak az állóvíz felkavarása, mielõtt a pangó víz elkezdene büdösödni) a kamu meccsek legpofátlanabbja az amikor pillanatok alatt vágnak 2-3 gólt, vagy amikor oda vissza lövik mert hát ugye x-re kell nyomulni. Ettõl azért kevésbé arcul csapós amit pl. a Chelsea csinált hétvégén, egy látványos jó meccsen csaltak össze egy x-et ahol az ember akár el is hihette volna, hogy ez tényleg két marha jó csapat és akármelyik megérdemelten nyerhetett volna. Mondjuk ebbõl is látszik a színvonal és mögöttes kúltúra. Az angolok azért korrekten bundáznak igazi úriember módjára. Az olaszok, skandinávok, törökök, görögek, argentínok meg ilyen pofátlanul. A mieink meg hát azt mindenki tudja 😊

fsgh
meg én is. rajta van egy kisebb szelómon.

Már épp temettem...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

köszi puszi,én állok nyerésre,2-1 77 perc 😊)

Shep
görögök is vágják a semmibõl pár perc alatt gólt rúgunkot.

Shep
Hát gyorsan megölték a hazaiak 😞

fsgh
x2-t raktál?😊 Mert akkor az szépen hoz.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Shep
Alakul a szelvényem
OFI - THRASIVOULOS FILIS '68 0-1 😊 Kár, hogy nincs még vége.

Tegnap bejött egy:
254 Gent - Genk H 1.76 2-1
228 Sampdoria - Roma D 2.85 0-0
250 Porto - Setúbal H 1.15 2-0
5.76840 200-->1155
Nem túl nagy odds de ez is valami😊

Mára pedig:
13 West Bromwich - QPR H 1.69
5 Maccabi TA - Ashdod H 1.80
33 Belenenses - Guimaraes D 2.90
8.82180 200-->1765

www.tippelj.mlap.hu

Ide is írjátok be lééci a tippjeiteket!<#worship>

bejött a tegnapi szelvényem,1000-bõl jött is ~3500 😊)
mára:
OFI Crete-Trasivolusz Fylis H (görög 2. osztály)
Maccabi Tel Aviv-Ashdod H
Unirea Urziceni-Politechnica Iasi H
West Brom-QPR H
Cottbus-Hansa Rostock HD
tét: 1000 FT
odds: 6,73
várható nyeremény: ~6730 FT
ha bejön,akkor 2009-re abbahagyom a sportfogadást,és kiveszem a pénzem személyes okok miatt,de januárban visszatérek 😄 ha meg nem jön be,akkor meg eljátszogatok még a hétvégén,és aztán pápá 2009-re 😊

ja a tippem ezen része valóban nem jön 😄 ilyen ez a statisztika...
viszont a nagy szorzók mindig jöttek 😊
fenrob
2012 😄

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

Shep
Persze, persze vagy 4 hete mondod, hogy x lesz, meg over 3,5 😊 Lyon x-et a szarnak raktad, nem szivatott még be elégszer a Lyon? (én csak a roma x-et raktam jött is ahogy kell 😊)

elvagy tévedve
mert a tippem a multkor is bejött
mert én azt mondom,hogy 90%ban a nagy szorzók szoktak jönni 😊 és hát jött is elég szépen!
a statisztika alapján viszont ja ma döntetlennek kéne jönni (egyrészt mert nagyszorzó,másrészt meg a rostock nem ikszelt még ebben az évben,harmadrészt meg régen volt iksz a hétfõi játéknapon.)
ugyanezek érvényesek a 4 v több gólra is 😄
tegnap meg a bordonak a jo****a***t
roma iksz jön
lyon iksz nem jön :S
viccccc
Shep
Hol van Dean, mikor ma elég nagy % esély van arra, hogy x lesz a bundásliga 2-ben? Annyi hét után végre bejöhet a tippje.

MaSzKa
1 Bayern München - Hertha BSC 1.23 / 5.00 / 10.00 H
1 Atlante - Barcelona Atlante (H) vagy Barcelona (V) jut tovább 3.45 / --- / 1.22 V

ez a hét tuttija

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Forza Italia
bunda😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

atlagember
Bár nem internetes, de fogadás, ezért felteszem a kérdést, mert nekem nagyon piszkálja a csõröm.
Hogy lehet az, hogy az elmúlt egy hónapban ilyen sok telitalálat volt a lottón?
Van ugye a valószínûség, de ami most történt a lottón az igen gyanús.
A múlt hétel három darab ötös is volt, és elõtte minen második héten volt egy-egy. A hatoslottón szintúgy kéthetente volt egy-egy telitalálat és a skandínávon is.
Másokor egy év is eltelik, hogy egyetlen telitalálat legyen, most meg hirtelen ilyen baromi sok lett. Ennél még annak is nagyobb a valószínûsége, hogy találunk élõ dinoszauruszt.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

Shep
Na ja de kinek a pénze, ez a nem mindegy.

MaSzKa
pénz pénz pénz mi más....

Shep
Szerinted miért?

MaSzKa
azt vettem észre a mostani (2000-2010)fogadásoknál kibaxottsok a manipuláció

kb 10 meccsbõl 3 biztosan akad

Shep
Hát remélem nem 😊 (mondjuk belefér, a systembe de jobb lenne ha jönne)

fsgh
Tampa Bay este meglepetést szerez?😊

Shep
Argnetínok milyen pofátlanul bundáznak, agyam eldobom. Egyre vastagabb a bõr a focisták képén. Elsõ 2 helyezett "véletlenül" ugyanakkor kap ki harmatgyenge csapatoktól? Még, jó hogy 1,9 körülért megtettem a San Lorenzot 0-1-nél. Tigre is hátha behúzza.

fsgh
Na srácok ez egy elég jó nap volt😄

fsgh
Vezet a Bordó!!!😊

Shep
Roma x sima ügy volt 😊

fsgh
csak gól ne essen több😄

MaSzKa
Sevilla meccsen esik az esõ és a jég is

na ja ,jó szarok 😄 tudtam h nem nyrnek várható volt...
fsgh
mind1, belefért😊

Shep
Hát aki mer még az atlétásokra fogadni az ... 😊

fsgh
Na ma sok meglepetésre számítottam(Dortmund,Arsenal) De arra hogy az Atletico otthon kikap... na mind1.

joestét jo szurkolást bár már nagyon nincs mihez..ahogy elnézem elég beteg eredmények születtek vagy nem is tom szal jo hogy nemtettem xd

fsgh
63' Atletico-Villareal 1-1

Kéne a hazai gyõzelem

fsgh

😊

6-ból 3 meccsem elment de olyanok amiket inkább biztosra vettem és még van vissza 1 mecs <#nezze>

Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106

Shep
Sunderland - Portsmouth
kombinációs fogadások Anglia, Premier Liga 1 X (1-1) 1.80
Stockport - Charlton
kombinációs fogadások Eng. League One 2 2 (1-2) 1.70
VVV Venlo - RKC Waalwijk
kombinációs fogadások Hol. Eredivisie 1 1 (3-0) 1.60
Ottawa - Carolina
kombinációs fogadások NHL 1 1 (4-2) 1.75
Racing Santander - Xerez
kombinációs fogadások Spanyolország, Primera Division 1 1 (3-2) 1.70

fsgh
Bordó és Atlétás gyõzelem kéne ma még😄 Meg Sevilla.

fsgh
Nyert az Arsenal és kikapott a Tolouse😊

Japep

H: Lille - St.Etienne (4-0)
H: Venlo - RKC Waalwijk (3-0)
H: Düsseldorf - Oberhausen (2-0)
H: Getafe - Tenerife (2-1)

~7

Hát kettõ elment, ez nem hozott sokat, de ez volt a biztosíték... mindegy, a lényeg, hogy pluszban zárom a hetet. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB