Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
ezt úgy állítod be, mintha valami 5x-ös szorzós rangadót találtál volna el 😄
szerintem itt senki nem kételkedett a Barca gyõzelmében 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

kínomban tettem egy szelót... 😄D

135 Hertha BSC - Sporting CP 1.f. D 2.12
141 CSZKA Szófia - Roma V 2.00
182 Montpellier - Bordeaux 1.f. D 2.07
199 *( 0-1 ) Chelsea - Portsmouth H 1.54
202 Liverpool - Wigan H 1.35
tét: 300 ft / várható nyeremény: 5475 ft
MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

WuFraZselic
és ha Duff lövi?
arra tettél, hogy Gera NEM lõ gólt? 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ha gera gólt mer löni holnap megverem -.-

buldozer99
nah gyerekek a le mans meccsen több gól ne legyen:S😄

Forca Barca

Shep
Bunda van, 7. perc és még nincs gól egyik 7 órási meccsen sem 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
idézõjelbe is tettem persze, barcához képest értettem

amúgy Sevilla nekem is jött 2.2ért, a Braga baszta el. az egy 14x-es szelvény volt, 900al megtéve =/

Shep
Úgy jártál, mint én vasárnap, mondom SEvilla 2,x-ért tuti jön, na mondom majd megrakom, de valamiért úgy emlékeztem ,hogy 22:00-tól lesz, 21 után raknám meg erre már megy a meccs és ráadásul már 0-1. Na mondom errõl ennyit 😊

Egyébként az Atlante annyira nem noname csapat 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
nah akkor hajrá Roma, Heerenveen, Pana, Lyon, Monaco, PSG 😄

(érdekes, vizsga közben kinéztem a Marseille-t 2.17ért, mostanra meg tök kiment a fejembõl. pedig kb nap tutijának gondoltam akkor. remélem nem nyernek, és akkor nem fogom fogni a fejem 😊 )

WuFraZselic
hát ja... 😄 amugy kemény is lett volna, barca elmegy bl-gyõztesként pihizés után focizni valami "noname" csapattal, és holnap már jön is vissza európába

Shep
Ennyi erõvel ez is lehetett volna hét tutija

12/16/2009 12.00 Lingfield
(Gyõztesre és gyõztesre/helyre)
3 Only A Game 4,00 Nyert (1 lóhossznyival nyert)

ok odateszem ,türelmd kérem.

atti.: énse érzem,de már annyira muszáj nyerniük,hogy 1 góllal jobbak lesznek
a herthának egy iksz is jó,míg a sportingnak azért jó az iksz,hogy veretlen maradjon a csoportban!
WuFraZselic
a Monaco lett... elég szar formába vannak, otthon illene javítani, ráadásul nem lehetetlen ellenféllel játszanak. 2.64ért jó befektetésnek tûnhet

hát,nekem mára van egy ilyenem
Sparta Praha - FC Copenhagen
1X 1,33
Club Brugge - Toulouse
1X 1,30
CFR Kolozsvár - PSV Eindhoven
X2 1,48
SC Heerenveen - FK Ventspils
1 1,33
Hertha Berlin - Sporting Lisszabon
1X 1,20

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

MaSzKa
Dean rakd már be a steamok közé:
http://www.digisport.hu/live

Atti12
csak én nem érzem a poolt már? 😄

fsgh
Sporting?😊

Hertha nagyon rossz... ki fognak esni az EL-bõl.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
ilyen következtetéseket sok meccsrõl lehetne írni egy adott héten
szerintem pl. a Livingston - Clyde volt a legtutibb 1.43ért, 7-1 lett a vége...

1-4 vagy 1-5 lesz ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

MaSzKa
mennyire mondtam hétfõn, hogy ez a héten a legtuttibb meccs
a Barcelona nagyon stabil

MaSzKa
a bwinen már csak a gólok számára lehet fogadni

tutti meccs

WuFraZselic
estére mit éreztek biztosnak?
Inter - Liverpool mellé keresek egy 3. meccset... Hereenveen, Pana, PSG vagy Lyon?

buldozer99
1-3

Pedritoooo😊

Forca Barca

WuFraZselic
barca 1-3, óje

MaSzKa
1-3 sima ügy

pedro xd

nem tettem meg a meccset,Barca meccsre sose rakok,már csak azért se,mert szeretem õket,és ha esetleg kikapnak,akkor 2 okból is fájna a szívem 😄DDD

Shep
Te mindig elég korán örülsz, majd nehogy 2-2 legyen a rendes játékidõben :S

buldozer99
Messi most állt be xD erre gólt lõ😄

Forca Barca

akkor Messit mégsem keseritették meg Ukrajnában ? 😄

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

ennyi volt,köszi puszi Atlante 😊 Kijev effektus

MaSzKa
Messi

1-2

kár hgy nem fogadtam a Barcára

:S

Forza Italia
vezet a barca

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Shep
Nekm elég az az 1 gólos gyõzelem is, mindkét meccsen 😊

fsgh
Na még jó hogy nem fogtam a Barcát😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

én ha raktam volna õrájuk tuti 1-0as hendivel ikszet mintahogy az arsenalban is maxxx 1 gólós gyõzelmet érzek Burnley-ban
buldozer99
1-1😊

Forca Barca

barca dxd

Shep
Majd a hosszabbításban 😊

buldozer99
fordítanak nyugi😊

Forca Barca

WuFraZselic
Még jo h s nap tutija a barca 😄
nekem egy psg, lyon, inter, hereenveen, roma, pool, barca kene mara. Persze lehet leSz meg szelveny, buszon nehez valgatni 😄

sztem a hertha ma ikszelni fog,mivel egy döntetlennel is csoport2.
a fulham mivel nem a legerõsebb keretével utazik Basel-be na meg a hazaiaknak egy iksz is tökéletes eredmény így ez is döntetlennel fog záródni
sturm-galata
ez hazai nálam!
egyrészt a galata nem szenvedett vereséget még,míg a hazaiak nem nyertek még!+ odavágón 1-0ra vezetett a sturm majd a galata ereje csak egyenlítésre futotta
cfr-psv
ez meg egy nyugis iksz
0:0
ezt az egészet talán 4/3as kombib megtolni
Persze😊

Shep
Vendég szereplést vállal -e a csapat? 😄DDDDDDDDd

Pusztaottlakán forever !!! Legalább én megmaradtam az öreg Pusztaotlakai szurkoló😄

Shep
Vezet az Atlante 😞

Shep
Ezért kár volt a gombokat koptatni!

Forza Italia
valószínûleg azért írta h hajrá barca mert megtette a gyõzelmüket
és nem kell mindjárt ilyen szavakat használni

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

buldozer99
Én? nem.
és ha lehet ne divatmajom buzizz le... kösz...

Forca Barca