Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

holnap szanaszétverem a fejét kb

pápá basel helloszia GERA mit mondtam? xd

csyta
már 4:0 😄

rooney8

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

WuFraZselic
Heerenveen nem viccel, 4-0

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
nekem utána már igazán egy PSG gyõzelem lenne fontos... csak maradjon így az 5 meccsem (Roma, Heerenveen, Monaco, Lyon, Panathinaikos)

közben Heerenveen 3-0, jólvan!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Nemtudtok gyorsan dobni Lorient-Marseille élõ közvetítést???

Forza Italia
Vezet a lyonnnnnnnnnnn

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Shep
El ne szarják a retkek. Utána majd izgulhatok a Chelsean.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

csyta
Basel nemsoká egyenlíteni fog szerintem

Shep
Pedig képesek és megteszik a retkek, én Lyon-Chelsea kombót játszok, de áááááá nem mondok inkább semmit...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
na végre, Lyon 1-0!!!

WuFraZselic
mge ne próbálja, 12ezer múlik rajtuk...

nah meg még a basel miket hagy ki xd

Shep
Na végre a Hertha is vezet.

A retekláda Lyon, meg megint nem akar nyerni?

rooney8
roma milyen helyzeteket hagy ki... 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ezaz na mégegyet marseille

basel csak ne legyen x jó? xd

huuuh na szóval van esély még a basel ikszre 😄
bordeux meg kapjon már egy gólt !!!!
WuFraZselic
Lyon csináljon valamit, mert kezdek ideges lenni =/

jah roma is vezet pana is de baselen elmegy vicc kb xd

csyta
Na a Basel elindult 😄 1-2

fsgh
Sporting és Bordó gólt szeretnék. és akkor minden oké😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
de kéne egy Lyon gyõzelem...

Oziris666
lorient - marseill 1:0 a picsuba

Oziris666
Heerenveen 2:0

WuFraZselic
meg a Lyon meccsen -.-"

ne szórakozzon velem a CSZKA Szófia,kereken 3-as odds volt azon,ha õk nem lõnek gólt...ÉN MEG NEM RAKTAM MEG :SS

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

fsgh
na már mindenhol van gól csak a Sporting meccsen nincs...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
Heerenveen 2-0

Atti12
Lyon gólt már 😄

fsgh
58 Montpellier 0 - 1 Bordeaux

navégre. De még kell Bordeaux gól. Hendivel kéne😄

Forza Italia
na go lyon

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Atti12
56 GÓLHeerenveen 1 - 0 Ventspils köszönöm 😄

WuFraZselic
heerenveen és Pana végre 1-0!!!
Hajrá Lyon

rooney8
roma 2-0<#worship> maradjon így 😄

csyta
Mostmár a Le Mans-ban bízok, hogy megtartja az eredményt.. valamiért X-et érzek.. :S

Atti12
jöhetne a lyon és a heerenveen gól mert megõrülök ha a legkisebboddsok viszik el a szelóm 😄

vicc Lorient-Marseille 1:0 uszott minden faszomba

WuFraZselic
Roma 2-0, faszomat csinál a Pana Herenveen Lyon trió

nem hiába favorizálom ennyire a double chance fogadást...ilyen meccsekre egyszerûen nem merek fogadni 3 esélybe...:SS

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

csyta
Nancy-Nice már 2:0 még jó hogy nem fogadtam meg, mert D-re akartam volna.. 😊

LoL már 2:0 a Nancy nak.. fasza X re raktam mer sokan monták itt oszt má 2:0

Nice kiegyenlíthetne
:=

fsgh
na, izguljuk tovább a gólgazdag meccsek második félidejét😄

WuFraZselic
meg a Pana...

buldozer99
ez volt a poénszelom mára😊

Herta-Sporting 1.félidõ D 2.12
CSZKA-Roma V 2.00
Basel-Fulham 1.félidõ D 2.05
Bilbao-Bremen 1.félidõ D 2.04
Burnley-Arsenal V 1.52
Chelsea-Portsmouth H 1.18
Benfica-Aek Atén H 1.48
Everton-BateBoriszov H 1.48

69.66248

200 > 13.930

remélem több meccs is elmegy ezen a szelón😄

Forca Barca

na franciaknal nem szakadnak meg a gólgyártásban 😄
remélem bordeaux leikszel 😊
Forza Italia
2. félidõbe a Heerenveen és a Lyon beindúlhatna

ohogy a fulham b+ :S
vagyis a nemzetisport :S
elsõ körben fulhamat akartam megnyomni,azt olvsom nso-t h nekik a hétvégi mu elleni derbi lesz a fontos ez meg csak olyan elmegy meccs 😄
na mondom akkor ok egy nyugis iksz lesz azt kalap. erre 0-2 :|