Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
#24415rõl vélemény?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

w77d
094-099
100

mindegyik hazaira van kitöltve. 42ezer ft lett volna az össztét

és mi az a 7 meccs ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

w77d
gyerekek tegnap csináltam két szelvényt magamnak aztán úgy voltam vele hogy majd feladom amikor végeztem a dolgaimmal.. lekéstem a feladást... megüt a buta, most néztem szelvény alapján hogy mi lett volna, bazdmeg 7-bõl 7jó tipp van a szelvényen.... kb 4 millió ft lett volna de 14 percet késtem a lottózóból.... ilyen nincs

Shep
Reggeli kellemes meglepetésem (volt több is, de ez a legszebb szelvény 😊)

PHI 76ers @ BOS Celtics
PHI 76ers 7.00 (98-97) Nyert

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

rooney8
azt nem szeretem 😄 majd még holnap ráérek ezzel törõdni, most itt van a holnapi:
Leverkusen - Mönchengladbach H 1.44
Portsmouth - Liverpool V 1.60
Fulham - Manchester United V 1.53
Panathinaikosz - Giannina H 1.25
Real Madrid - Zaragoza H 1.23
500 Ft
2709 Ft

ez milyen? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

csyta
Amúgy elég sok valaki veszi "biztosra" az Inter-Lazio-t.. hát nem tudom, személy szerint nem vagyok biztos a H-ba.. A Lazio nem hiába állt ki fél-tartalék csapattal az EL-be. De ez csak magánvélemény. Az Inter ellen meg minden csapat jobban odateszi magát, mivel ez csak az Inter 😊

rakd meg 4/5 kombival 😄

rooney8
auxerre-t lehet ki kéne cserélni valami másra... mit gondoltok? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
vasárnapra egy ilyen?

222 West Ham - Chelsea V 1.88
234 Inter - Lazio H 1.4
245 Villareal - R. Santander H 1.60
250 Auxerre - Toulse H 2.00
251 Lille - Le Manse H 1.36

Matthew Prosac
Tehát. Étlap a kalandoroknak 😄

Malaga-Mallorca H 2,52
Genk - Zulte-Waregem H 2,24
Trabzonspor - Fenerbahce X 3.10
Everton - Birmingham H 1.79
Utrecht - Twente H 3.45
Montpellier - Nancy X 3.05
Fiorentina - Milan X 2.85

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
még holnapra egy Genk - Zulte-Waregem H 2,24-ért sem tûnik rossznak.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

csyta
Hát ezt nem hiszem el.. most nézem hogy a Caen se bírt gyõzni.. ez már hab a tortán.. 😞

Matthew Prosac
majd vasárnapra van egy Malaga-Mallorca H ajánlásom, 2,52-ért. Én nem hagyom ki.

buldozer99
Nekem hnap Barca mellé kellene vmi tuti, Bayernt,Aston villat néztem ki..

Forca Barca

vagy felfázott és hugyozott végig mint Lehmann 😄😄

WuFraZselic
huh, talán:
Leverkusen - Mönchengladbach H 1.44
Dortmund - Freiburg H 1.49
Bayern München - Hertha BSC H 1.21
Blackpool - West Bromwich V 2.15
Bordeaux - Lorient H 1.40
Bologna - Atalanta H 2.20
Aston Villa - Stoke H 1.45

ezeket így elsõre, vasárnapra viszont tuti teszek egy Lille - Inter - Villarreal hármast 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Atti12
1-4 lett a vége.. mind a 3 gól uccsó 20 percben esett.. Lehet hasmenést kapott a graafschap kapus 😄

Matthew Prosac
a holnapi kínálat egy cero, zéró, nulla. egyedül egy Milan X-en, és egy Montpellier X-en akadt meg az agyam, de hogy holnap nincs értelme sok pénzt felrakni az biztos. WuFra te mit mondasz holnapra?

WuFraZselic
asszem kijelenthetem, hiába nincs még 3 meccsnek vége, hogy a kibaszott Graafschap miatt esem el 18 rongytól...

Matthew Prosac
hagyjuk már ezt a bundázás szöveget, unalmas -.-

csyta
Összesítettem a szerdától máig megfogadott meccseket és 31bõl 24 elment... (köztük a Lazio, Everton..)

Érdekes egy hét volt bunda szempontjából..
Nehogy szóljak az UEFA-nak 😄

na jolvan most lett elegem a mai napból, Graafschap - Zwolle 1-3, jóéjt mindenkinek, sok sikert holnapra. 😉

zwolle elmehet a ...

grat, ez több mint jó 😊

Graafschap egy gólt termeljél léccives 😄

WuFraZselic
na, szelvényemnek szerintem lõttek is , 74. percben egyenlít a Zwolle...

Matthew Prosac
na lefújták. tehát akkor:

Ascoli - Padova H 2,32 (1-0)
ViennaCapitals - Medvescak Zagreb H 1,45 (7-1)

3000 -> 10.000 huf

és akkor most megnézem mit kínál a holnapi nap.

Shep
Arles már 3-0 ez a lényeg :9

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem az a baj ,hogy kikapott, hanem ahogy kikapott 😊

buldozer99
rendben, ráérek😊

Forca Barca

Matthew Prosac
nemrég estem haza, még nem tudom mi a holnapi kínálat de egy pillanat és megnézem.

WuFraZselic
te se tanulsz... 😄 😄 😄

ahm én is emiatt nem tettem meg a Cambuurt, 3 H mellett magányos lenne az a V... 😄

buldozer99
holnapra valamit tudsz mondani?😊

Forca Barca

Matthew Prosac
ahoy. török fogadalmam ismét megszegtem, rá is b*sztam, de mostmár legalább tudom hogy nem volt hülyeség anno letenni róluk. de azért így pluszos a nap.

Ascoli - Padova H 2,32 (1-0)
Den Bosch - Omniworld H 1,52 (törölve)
ViennaCapitals - Medvescak Zagreb H 1,45 (7-0, harmadik harmad)
3000-> 15340 lett volna, de a holland meccs törlése miatt 10000 huf lesz.

062 Eisbaren Berlin - Wolfsburg H 1,52 (2-0, egy harmad után)
102 Strasbourg - Guingamp H 2,25 (1-0, 35. perc)

082 Besiktas - Bursaspor H 1,55 (2-3)
2000 -> 10.000 huf

Poén: a Cottbus volt az elsõ gondolatom a Besiktas helyett. Azért döntöttem végül így, mert utálok vendégcsapatra rakni... "Yippííí"

én is így szoktam, össze-vissza "megérzek" 😄

WuFraZselic
hát, azért a törököknél nem elõször van érdekes eredmény. elég korrupt az a bajnokság, a bolgárral együtt 😄 (meg még akad 1-2, ahol ennyire pofátlanul csalnak 😄)

a pacos-t akartam megtenni de lekéstem a feladási határidõt 😄
500ból kb 2 kilo jöhetett volna szóval mostmár drukkolok a vendégnek (elsõ megérzés vendég volt 😄 )
szal elsõ megérzés vendég volt aztán iksz (0-0) aztán hazai
bunda volt kész, nem jött a szelvényünk, ez már bunda, de a következõ fordulóba visszafogadok, illyk.

buldozer99
jaja, énis V-t akartam rakni, meg a többi meccset akartam még 1k-val amit beírtam, áhh.. majd hnap..., barca mellé kellene vmi...

Forca Barca

WuFraZselic
1-2 alatt H / V gyõzelmet értek 😄

a kérdés
vajon a galata , fener is csatlakozik a ponthullajtáshoz?

amugy nemértelek titeket,miért kell bundáról beszélni ha egy törökcsapat othon kikap? arra nem gondoltok,hogy a bursaspor feltörekvõfélbe van?
am meg 32 pontja volt neki is meg a besiktasnak is...
WuFraZselic
hányszor fogadtok még török bajnokságra? 😄 ha x-re teszel, úgyis 1-2 lesz, ha H-ra, akkor sima 2es... 😄

ááá, mindig az elsõ megérzésre kell hallgatni, nem agyalni, hányszor megfogadtam már..

buldozer99
2-3, el is ment a szelo:S😄

Forca Barca

Shep
Vége, maradt 2-3

akkor mennybe megyek 😊

Shep
Várjál majd mindjárt egyenlítenek is 😊

de ez tényleg kegyetlen 😊

Shep
Hát nem hiába na a törökök tudnak bundázni (pofátlanul) 😊