Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintetek melyik inkább a biztosabb...a Lille vagy a Bordó idegenbeli gyõzelme??

Matthew Prosac
bocs, a Toulouse szorzója 3,35 most nézem. így már más a leányzó fekvése. lehet hogy rakok egy szelvényt valahol 1000-el hazai kimenetelre (meg még egy két dolgot hozzácsapok, kb 8-10e legyen a várható nyeremény), aztán szurkolok hogy ne legyen vendég. A Bordó sem nyerhet mindig..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

preckess
Hello! Ti melyik netes fogadásos oldalt ajánlanátok a leginkább? 😄 Köszi a választ elöre is

Matthew Prosac
ennek semmi értelme, ügye vágod? ha döntetlen lesz akkor nyertem 25.000-t és vesztettem ezmiatt 4e-t. ha nem döntetlen akkor vagy vendég vagy hazai, a szorzók közel azonosak, mindenképp nyerek kb 2000-et és bukok is 2000-et. ergo kb 0-án vagyok (ha hazai, akkor párszáz plusz), nem nyertem vele semmit.. Szóval mire is gondoltál barátom? 😄DD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hajrá 'Betman' 😊 remélem jönni fog.

nekem ma jött egy kisebb, sajnálom, hogy a félidei katalán vezetést pont a rossz szelvényre tettem mind1.

Baronie-Sparta R. V
Feyen.-AZ H
Dijon-Brest V
Arles-Sedan ezt elhalasztották

így 500->4200

Matthew Prosac
Baronie 0 - 5 Sparta Rotterdam
Mellesleg 😊

buldozer99
4-2😊

Forca Barca

Matthew Prosac
Mellesleg 3-2 közben a Katalán meccs. 2-0nál még átkoztam magam hogy simán hazai gyõzelmet kellett volna rakni.. Most már áldom az eszem, hogy nem kell izgulni 😄D

WuFraZselic
én azért a toulouse meccset megtenném 2-2 ezerrel H-V-re 😄 a többi szerintem jönni fog 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
002 Anorthosis - Ermisz H 1,27 (1-0)
021 Metz - Caen H 2,1 (törölve)
099 Bastia - Tours H 2,58 (3-1)
106 Katalónia - Argentína 4vT gól V 2,8 (jelenleg 3-1)

197 PSG - Grenoble H 1,4
201 Toulouse - Bordeaux X 2,95
216 Standard Liege - Kotrijk H 1,53

400-> 25.000. Döntés holnap. Mindenesetre szép ajándék lenne 😄
Már-már reménykedem hogy a Bordeaux meccset elhalasztják, a másik kettõ elég biztosnak tûnik. Ha tényleg elhalasztanák és bejönne, még mindig 8000es nyeremény maradna..

Matthew Prosac
3-1. Megvan ezis 😄DDD

buldozer99
3-1 megvan a 4gól😄

Forca Barca

Matthew Prosac
Tizi a katalánoknak. Oyye! Csak rúgják be!

Matthew Prosac
Már csak egy gól kell a katalán meccsen. Puyol lejött, van esély még egy argentin gólra..

Matthew Prosac
2-1

buldozer99
Barca-Argentína 2-0😄

Krikic😉

Forca Barca

Matthew Prosac
2-0 Katalóniának. Éljen!!!!!!! Krkic!

Matthew Prosac
Bastia - Tours 3-1. Kösz-kösz.
Már "csak" 3 gól kell a katalán meccsre..

csyta
Bastia-Tours 3-1

Matthew Prosac
1-0 Katalóniának!!!

Matthew Prosac
29' Katalónia - Argentina 0-0
Hát nem úgy tûnik hogy gála lesz :C
Nemtudom hogy fognak itt összehozni a fiúk 4 gólt..

Matthew Prosac
53' Bastia - Tours 2-1. Nem hiányzott éppenséggel..

na akkor hajrá
minden maradjon így csak Katalónia vágjon egy gólt és csókolom 😄
na sok sikert mindenkinek ! Feyenord meg jusson tovább,félidõben legyen 1 gól legalább
Matthew Prosac
099 Bastia - Tours H 2,58 (félidõ 2-0)
106 Katalónia - Argentína 4vT gól V 2,8 (0-0, negyedik perc)

197 PSG - Grenoble H 1,4

Go, Go! Bastia jól áll, kell a sok gól 😊

Katalóniát raktam meg 😄
Matthew Prosac
megraktad az Argentínokat? 😄 amúgy nem fog elmaradni nyugi. csak hosszú volt a meccs elõtti bemutatás meg show 😊

szép...
dejólenne ha elmaradna a meccs 😄
manisaspor-nimes jön ,remélem katalónia nem tesz keresztbe 😄
Matthew Prosac
azért elég durva kis csapat lenne Katalónia, ha függetlenedne, egyben Spanyolország kerete is úgy meggyengülne, hogy ihay..
Valdes, Krkic, Puyol, Pique, Xavi, Sergio Garcia, Oleguer, Capdevila, Busquets. Tényleg kijelenthetõ hogy Barcelona = Katalónia és fordítva 😊

Matthew Prosac
Bastia 2-0!! Ezazz

Vezet a Nantes is, Bastia meccsen fordítást kérek😄
Matthew Prosac
Na kezdõdik a Katalónia meccs is. Ott meg sok gólt kérek 😄
legalább 4et 😄

na manisaspor besi hazai 1-0 yeahh ,miért várok én hazait ? 3.95ért?😄 nimes is vezet fasza! remélem az argentínok nem tesznek keresztbe és nem kapnak ki 😛
Matthew Prosac
ott is van. thx Bastia 😊 még sok-sok gólt a hazai oldalra!

Nimes vezetés😊 Bastia szintén😞
Matthew Prosac
20:00
No akkor hajrá Bastia!!

VRolee94
Szerintem azt rakj meg amit elsõnek megérzel.
Ne kérdezgesd hogy ki mit rakna meg?! Amit te érzel azt rakd meg.
Én pl. még apámmal sem beszélem meg hogy õ mit rak, amit én gondolok azt.

Szerintem te is így csináld.

Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!

csyta
Na az Antalyaspor hozta 😊 mostmár a Ceske x-eljen le a Vitkovicéval 😄

fsgh
pont idõben 😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Antalyaspor vezetés a 85. percben😊
sztetek melyik esélyesebb idegenben a gyõzelemre??
Lille vagy a Bordeaux?

csyta
Dede.. A Sparta idegenben egy f*shalmaz.. 😊

Baronie IV. ligában 11 meccsbõl 24 pontot gyûjtött, és 3. helyen áll..
Hazai pályán 6m - 5gy 1d 0v - 17:5-ös gólaránnyal..

Kupában simán továbbment 3 fordulót magasabb ellenfelekkel szemben, míg a Sparta mindhárom fordulóban kiszenvedte hosszabbítással a továbbjutást alacsonyabb ellenfelekkel szemben.. 😊

Na de majd meglátjuk 😄

Matthew Prosac
"egyébként a mai nap meglepije a Baronie gyõzelme lesz"

vagynem 😄

csyta
Szerintem is az Alkmaar megy tovább.. Advocaat biztos kitalál valami jól mûködõ taktikát 😊 Bár én mindig így vagyok vele, ha új edzõ jön, akkor 3-4 meccsig jönnek az eredmények. 😊

Egyébként a mai nap meglepije a Baronie gyõzelme lesz 😊

szvsz az Alkmaar továbbjut,nekik már csak a kupa maradt,ahonnan kivívhatják legalább az EL-t,a Feye pedig harcban lehet még a BL-ért is.

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

preckess
Sziasztok!
A feyenoord továbbjutása miért ennyire biztos?

pár hszel lejebb leírtam mit raknék/rakok meg.
mára meg egy kis hír utan a lens gyõzelmét borítékolom,a feye továbbjutásával egyetemben
akkor a holnapi francia meccsekre te mit mondasz,mit ér meg megrakni nagyobb téttel??

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

standard liegenél várok egy minimum ikszet 😄
bastia ikszet
psg-re nem fogadok többet 😄
bordeaux meg tovább szárnyal
Matthew Prosac
099 Bastia - Tours H 2,58
106 Katalónia - Argentína 4vT gól V 2,8
197 PSG - Grenoble H 1,4

400-> 50.500 volt, a törlés miatt mostmár max 24ezret hozhat.

rooney8
mármind1, mert már föladtam és azt kihagytam belõle... na majd máskor 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.