Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na,eddig jók az esélyeim,6 meccsbõl 2 kilõve,mert a Newcastle meccsen megvolt a 2 gól,a QPR meccsen is megvolt a 2 gól

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Forza Italia
Cardiff viszont beindúlhatna

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
jha pont most akartam írni. Remélem nyernek is

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Charlton emberhátrányban vezet,kirááály.
Crystal emberelõnybe,illene nyerni.
fsgh
jaja. De már el is kezdte😊

1-1

és plusz: Ipswich piros 😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Forza Italia
ááá Charlton piros 😞

banok
A Crystal összeszedhetné magát...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

fsgh
Vezet a west ham 😞

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ja newcastle még lõ 1et azt ne legyen több gól és meglesz a pontos végeredményem is 😛
Forza Italia
vezet a newcastle 1-2

Már 1-2 ez gyors volt 😄
yaa bazz elhiszem 😄
Közben már 1-1
yaaaa bazz nemhiszem el :S
Sheffield vezet az újkastély ellen:S
fsgh
Látom rámész a biztos meccsekre😊

Én ma kicsit rizikózom. Szerintem nyer a Milwall és a Portsmouth 😊

WuFraZselic
üdv újra itt 😄

89 Sheffield Wed. - Newcastle V 1.74
92 Cardiff - Plymouth H 1.49
107 West Bromwich - Peterborough H 1.43
162 Standard Liege - Lokeren H 1.44
156 Hapoel Ramat Gan - Hapoel TA V 1.48
74 Manchester City - Stoke H 1.45
84 Liverpool - Wolverhampton H 1.28
141 Celtic - Hamilton H 1.20

107 West Bromwich - Peterborough H 1.43
74 Manchester City - Stoke H 1.45
141 Celtic - Hamilton H 1.20

89 Sheffield Wed. - Newcastle V 1.74
166 FC Bruges - Cercle Bruges H 1.45
126 Southampton - Exeter H 1.48

145 Dundee Utd. - Kilmarnock H 1.63
102 Middlesbrough - Scunthorpe H 1.63
156 Hapoel Ramat Gan - Hapoel TA V 1.48

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

77 Middlesbrough - Scunthorpe: Scunthorpe szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.54
62 Sheffield Wed. - Newcastle: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.35
2 Birmingham - Chelsea: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.35
8 Fulham - Tottenham: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.35
26 Manchester City - Stoke: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.30
Eredõ odds: 4.92567

7 Manchester City - Stoke: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.60
Eredõ odds: 1.60000
Tét: 5000 Ft
Várható nyeremény: 8000 Ft

valahogy a city-n még a 3.5overt is tutir érzem 😄 ha 0-1 lesz az állás a 30.percben akkor minden valószínûség szerint meglesz a 2.5 over 😛
én a Birmingham meccset annyira hazainak érzem,hogy inkább megse raktam,inkább toltam egy "Mindkét csapat szerez gólt" 😊

na ja ha a bimringhammal kaszálok akkor megrakok egy 2-1 vagy 2-2 öt azt vagy lesz vmi vagy sem...
nem acélos az igaz de ezt a hazai mecset hozniuk kell a fiúknak 😊
bakker 2.6 os szorzója van a birmingham nyr vagy ikszre 😮 sztem siman nyerni fog!
na megraktam h 1X ill. birmingham 1.5 over gól 5.5os szorzóért 😄
sima hazai lesz 2-1 or 3-1
2-1 re is 21*-t fizet
Atti12
Szerintem akár meglepi is lehet ott, ne feledd az arsenal se túl acélos mostanság ugyan úgy mint az MU.

Forza Italia
2-1 sztem

200 ftal megraktam 1-3as végeredményt 😄 hátha bejön!
arsenal-aston villara meg visszafizetik a tétet ha megrakom a pontos végeredményt :S 3-1 vagy 3-2 vagy 2-1 et rakjak? nemtudok dönteni 😄
jaja,de elsõsorban legyen két gól a meccsen 😛P

röviden mi értelme van ennek? hogyan kapcsólódik a fogadáshoz?😄 milyen infot tudunk ezzel amivel segíthetnénk másokon?😄
na skacok akkor hajrá newcastle!!!!!!
Atti12
én se értem 😊

ezt most miért is??

MaSzKa
Anglia egy újabb jellemzõ oldalát a sporton keresztül vizsgálhatjuk meg. Roppant büszkék rá, hogy a modern labdajátékok közül sokat õk alkottak meg. Ezzel nem is lenne semmi baj, de a nagy önteltségükben elfelejtették, hogy ezeket az egyébként valóban remek játékokat elkezdte ûzni a világ azon része is, amelyik távol áll a tehetségtelen, izomagyú brit erõkultúrától. Mivel a második világháború után õk is belátták, hogy gyáva megfutamodásukat a focivébékrõl nem lehet többé az ötven évvel korábban létezõ nagysággal magyarázni, ezért beadták a derekukat és rögtön az elsõ világtornán olyan orbitálisat égtek, amihez képest a franciák 2002-es (no és persze 1940-es) szereplése könnyed, lágy, orgonaillatú tavaszi szellõ csupán. 1953-ban végre eljutott hozzájuk egy olyan csapat, amelyik méltó módon megünnepelte a 90 éves brit aggastyán születésnapját. Minden rendes országban gyászkeretes fõcímmel jelent volna meg a helyi Nemzeti Sport heteken keresztül, de ezeknek a szerencsétleneknek nem esett le, hogy a vendég csúnyán belefosott a szülinapi tortába, és csupán annyit fogtak fel az egészbõl, hogy felállva kell tapsoljanak a MI fiainknak. Ezzel egyébként teljesen egyetértünk, a két nép között nagyjából annyi a különbség tehetségben, fifikában, rámenõsségben, mint amennyi Puskás és Wright között volt a harmadik gólnál. Valódi angol oroszlán módjára természetesen egy épkézláb támadás vezetése nélkül sikerült beszenvedni három gólt nekünk, cserébe pedig megúszni egy laza 10-es otthoni beszopását. Az angol nép makacsságát mi sem szimbolizálja jobban, minthogy nem voltak hajlandóak tudomásul venni, ennyi! Végre jött egy nép, aki visszazavarta õket méltán kiérdemelt helyükre, tökmindegy mekkora mázlijuk van. Vérben forgó szemekkel készültek hát a budapesti visszavágóra, ahol sikerült asszisztálni futballtörténelmük legmegalázóbb vereségéhez. Az angol válogatott innentõl már sínen volt, és bármelyik nagy világversenyre is jutott ki, garantálta a torna jó hangulatát a kárörömre fogékony közönség sorai között. Azóta hál Istennek csak egyszer fagyott ajkunkra a gúnyos mosoly, amikor a FIFA úgy vélte, hogy egy angliai rendezésû sporteseményén illendõ végre egy világbajnoki címmel megköszönni a házigazdának a száz ével korábbi sportágalapítást. Sajnos egy szerencsétlen félreértés miatt a Rimet-kupát már a gól nélkül végzõdött Anglia-Uruguay nyitómeccsen átadta II. Erzsébet királynõ, a FIFA azonban ragaszkodott ahhoz a formasághoz, hogy a torna maradék meccseit is le kell játszani – mentségükre szóljon, hogy ekkori is MI magyarok voltunk a legjobbak.

http://gyuloltellensegeink.blog.hu/2009/11/08/az_angolok_2

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Banano
X.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Én már megtettem! Sima hazai gyõzelmet várok. Most azon gondolkodok nyer-e a City két góllal a Stoke ellen?!
hali srácok, a véleményetekre lennék kíváncsi!
holnap lesz a Middlesbrough - Scunthorpe meccs és érdekelne,hogy ti mit gondoltok róla. 1,65 a hazaiak oddsa,szerintem elég korrekt 😊 a Boro nincs túl jó formába,de egy gyõzelemmel 5-6 helyet is elõreléphetnek. nekem tuti 1-esnek tûnik,de mondom megkérdezlek titeket is,hogy miként vélekedtek errõl a meccsrõl 😊

cesc fábregas

Boldog karácsonyt!!!!

City-Stoke H?😊
fenrob
elõzõ kérdésemre tud vki választ adni ?😄
és nemtudja vki hogy most vagy inkább januárba regeljek pl a Sportingbet-re mikor mien bonuszok vanak ?

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

csyta
Merry Christmas 😊 sorry..

csyta
Ünnepi szelvényem 😄

Mersin-Galatasaray V
CSKA-Torpedo H
Detroit-Columbus H
Birmingham-Chelsea 0-1,2-3,4- gól D
Sheff. Wed. - Newcastle V
0-1 Milton-Stockport H
St Mirren-Aberdeen V
W Capitals-Klagenfurt H

200 - 31985

Merry Cristmas everyone ! 😊

MaSzKa
Kellemes Ünnepeket! Boldog Karácsonyt!

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

rooney8
empátia 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

nehogy már azért ne fogadj rá mert valaki azt mondja a neten, aki már megtette 😄
nekem is rajta van a szelvényemen

Hello sziasztok Kellemes karácsonyt mindenkinek.

Mondjatok már olyan oldalt ahol pl feltöltök 2500ft ot és megduplázzák a feltöltött pénzem .<#vigyor2>

rooney8
hát... majd még meggondolom<#nemtudom>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

fenrob
hali ami nektek vanak ilyen kis képek ezeket mien progival vagy hol lehet keresni találni csinálni stb ? 😊

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

ne legyen csábító 😄 sokan így gondolkodnak és lefog menni 1.5 re ami már vszélyzóná jelent
VRolee94
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! és Sikeres Fogadásokban Gazdag Új Évet! <#vigyor3><#vigyor2><#wink>

Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!

rooney8
de olyan csábító az az 1.74<#rolleyes>

csontra ugyanezeket néztem ki 😄

Matthew Prosac
Boldog karácsonyt mindenkinek, nõjön az a bejglisegg!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Liverpool - Wolves H
Cardiff - Plymouth H
West Brom - Peterborough H
Celtic - Hamilton H
Dundee Utd. - Kilmarnock H

ezeket érzem biztosra a hétvégén. ebbõl kiválasztok kettõt-hármat és azt rakom meg,egyelõre a 280-ban leírtakat favorizálom,de jöhet ötlet, vélemény bármi 😊

cesc fábregas

nee pls ne és senkise rakjon a newcastle-ra 😄 mert egy bevett szabály (vagy hogyan is fogalmazzam meg),hogy ha sokan raknak egy meccsre és csak az az egy kell akkor tuti bukó és azon fog szívni az egész bagázs 😄 szal miattatok nem akarok szívattyúzni 😛
rooney8
szerintem rakok a newcastle-ra 5ezret... aki mer az nyer! 😊
amúgy szerintem a mu nyerni fog, a múltheti után muszáj lesz nekik 😊 (de azért biztos ami biztos alapon inkább kihagyom azt a meccset 😄)