Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
1-1
és plusz: Ipswich piros 😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én ma kicsit rizikózom. Szerintem nyer a Milwall és a Portsmouth 😊
89 Sheffield Wed. - Newcastle V 1.74
92 Cardiff - Plymouth H 1.49
107 West Bromwich - Peterborough H 1.43
162 Standard Liege - Lokeren H 1.44
156 Hapoel Ramat Gan - Hapoel TA V 1.48
74 Manchester City - Stoke H 1.45
84 Liverpool - Wolverhampton H 1.28
141 Celtic - Hamilton H 1.20
107 West Bromwich - Peterborough H 1.43
74 Manchester City - Stoke H 1.45
141 Celtic - Hamilton H 1.20
89 Sheffield Wed. - Newcastle V 1.74
166 FC Bruges - Cercle Bruges H 1.45
126 Southampton - Exeter H 1.48
145 Dundee Utd. - Kilmarnock H 1.63
102 Middlesbrough - Scunthorpe H 1.63
156 Hapoel Ramat Gan - Hapoel TA V 1.48
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
62 Sheffield Wed. - Newcastle: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.35
2 Birmingham - Chelsea: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.35
8 Fulham - Tottenham: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.35
26 Manchester City - Stoke: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.30
Eredõ odds: 4.92567
7 Manchester City - Stoke: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.60
Eredõ odds: 1.60000
Tét: 5000 Ft
Várható nyeremény: 8000 Ft
valahogy a city-n még a 3.5overt is tutir érzem 😄 ha 0-1 lesz az állás a 30.percben akkor minden valószínûség szerint meglesz a 2.5 over 😛
nem acélos az igaz de ezt a hazai mecset hozniuk kell a fiúknak 😊
na megraktam h 1X ill. birmingham 1.5 over gól 5.5os szorzóért 😄
sima hazai lesz 2-1 or 3-1
2-1 re is 21*-t fizet
arsenal-aston villara meg visszafizetik a tétet ha megrakom a pontos végeredményt :S 3-1 vagy 3-2 vagy 2-1 et rakjak? nemtudok dönteni 😄
na skacok akkor hajrá newcastle!!!!!!
http://gyuloltellensegeink.blog.hu/2009/11/08/az_angolok_2
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
holnap lesz a Middlesbrough - Scunthorpe meccs és érdekelne,hogy ti mit gondoltok róla. 1,65 a hazaiak oddsa,szerintem elég korrekt 😊 a Boro nincs túl jó formába,de egy gyõzelemmel 5-6 helyet is elõreléphetnek. nekem tuti 1-esnek tûnik,de mondom megkérdezlek titeket is,hogy miként vélekedtek errõl a meccsrõl 😊
cesc fábregas
City-Stoke H?😊
és nemtudja vki hogy most vagy inkább januárba regeljek pl a Sportingbet-re mikor mien bonuszok vanak ?
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
Mersin-Galatasaray V
CSKA-Torpedo H
Detroit-Columbus H
Birmingham-Chelsea 0-1,2-3,4- gól D
Sheff. Wed. - Newcastle V
0-1 Milton-Stockport H
St Mirren-Aberdeen V
W Capitals-Klagenfurt H
200 - 31985
Merry Cristmas everyone ! 😊
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
nekem is rajta van a szelvényemen
Mondjatok már olyan oldalt ahol pl feltöltök 2500ft ot és megduplázzák a feltöltött pénzem .<#vigyor2>#vigyor2>
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!
csontra ugyanezeket néztem ki 😄
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Cardiff - Plymouth H
West Brom - Peterborough H
Celtic - Hamilton H
Dundee Utd. - Kilmarnock H
ezeket érzem biztosra a hétvégén. ebbõl kiválasztok kettõt-hármat és azt rakom meg,egyelõre a 280-ban leírtakat favorizálom,de jöhet ötlet, vélemény bármi 😊
cesc fábregas