Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tegnap 1-1orosz teniszezõ csaj miatt nem jött az adott szeló,ma orosz kosár miatt a másik
Még jó h az orosz hoki jött rendessen😄
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
fulham gól rendel
egymás ellenin 5szor egymás utan a pittsburg nyert
jelenleg a hazai 6 vereségnél járt sorban
atalanta viszont 8 vereségnél jár sorozatban 😄
szóval ez nálam kib***l háromesély
Chicago - Minnesota
hazai elõkelõbb helyen + nyereget + egymás ellen is jó
szal ez hazai
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Már csak a porto kell és meg van minden 😊
vendégek 11 gy sorozatban!
most meg 5-2
fasza sztem a vendégek tuti lönek egy gólt , ill. sztem 2 gól lesz a 3.harmadban
szal mostmár egy fulham és porto gól kell és megvan a mai elsõ szeló
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
emellé az arison kéne 1 gól !
Oly-AEK sztem sima hazai
milyen esélyei vannak az AEK-el szemben?
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
hozni fogják a srácok, vagy az AEK gyõz idegenben?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
HOKIban a jövõ:

melléraktam a porto és barca gyõzelmet szóval kivi vok jönni fog-e 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
most ébredtem. orosz hokimeccsem nekem is jött (Salavat Yulaev Ufa), mostmár csak a Torinonak kellene megtartania az elõnyét és nyertem.
akkor inkább hétvégére (amit én megtennék, és valószinûleg meg is fogok):
Inter - Siena
Tenerife - Barca
Sevilla - Racing
Real - Mallorca
a hétvégi kínálatból ez fogott meg mint nagytétes kombiszelvény. esetleg még 1 Villarreal - Almeira
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
a juve pedig ha most sem nyer, akkor már nem csak az edzõt küldik el, de szerintem lerombolják Torinot is. ezért tettem meg õket
Egy kis off!
Hogy Kerülnek ezek a tippmix meg bwin logók a nevetek mellé?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
6 Reggina 1 - 0 Grosseto
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
Crotone-Cittadella H 1.98
Torino_Mantova H 1.59
Barca-Sevilla 4 v. több gól 2.66
500->8165
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ancona - Triestina
Háromesélyes fogadás
Tipp: Ancona
1.60
Lecce - Vicenza
Háromesélyes fogadás
Tipp: Lecce
1.80
Padova - Albinoleffe
Dupla esély
Tipp: X vagy Albinoleffe
1.58
Modena - Cesena
Dupla esély
Tipp: Modena vagy X
1.22
Empoli - Sassuolo
Dupla esély
Tipp: Empoli vagy X
1.16
FC Porto - Leixoes
Háromesélyes fogadás
Tipp: FC Porto
1.25
8.05
Össznyereményszorzó
Tét fogadásonként
5232.28
Nyerési esély
<#falbav>#falbav>
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
mostmár meg alap,hogy lesz még1 ,ill a hazaiak sztem lõni fognak 1-3 a vége 😄
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
1 1.65
Sokol Kiev - HK Liepājas Metalurgs
1 1 (1-0) 1.50
SKA St. Petersburg - HC MVD
1 1 (3-0) 1.65
Vityaz Podolsk Chekhov - Salavat Yulaev Ufa
2 (1-5) 1.35
----------------------
5.51
ha valaki megtudná mi volt az elsõ meccsel annak örülnék,mert akkor ma i jönne az elsõ szelvényem 😄