Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Golyo69
jaja 😊 még a 11-est is kihagyja a Róma 😄 nevetséges 😄

GGMU

ez is vicc
1.percben gól aztán egy piros és semmi gól 😞
Golyo69
paok is nyert 😄

GGMU

Golyo69
róma behúzta😄

GGMU

Golyo69
felõlem rúghatnak 1et 😄

GGMU

Oziris666
Davigyenko megverte Nadalt is a döntõben ,na ez nagyon nem hiányzott...

legalább 1 gólt lõjjön már a hazai csapat :S
Golyo69
Levadiakos 0 - 2 PAOK 82' (59.perctõl emberhátrány 😄)0-1 volt már ekkor az állás 😄
nah mostmár a Roma is huzza be emberhátrányban.....😄

GGMU

Golyo69
0-3 már 😄
a lyonnak nyerni kell😄 mert nekem is rajta van egy szelón 😄

GGMU

Oziris666
Ezaz Birmingham😄

Shep
Na eddig jó a meglepetés várós szelvényem. (Arsenal x)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fenrob
Gondolom akk azok a sörökre már ma szükség lesz 😄 ilyen mecs után inni kell vmit 😄:S

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

ehhh Roma meg emberhátrányban 😞
váááá az aletico nagyon régen nyert a valla otthonában ! tavaly is oda -vissza 2-1 re kikaptak most meg 0-2 na az 1x már oda 😄
vajon így fog teljesíteni a lyon is?
WuFraZselic
jézusom mit hagyott ki Taddei =/

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

holnapra esetleg:
Palermo-Atalanta 1X
Fiorentina-Bari 1X
Xerez-Valencia X2
Espanyol-Zaragoza 1X
????

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

kösz arsenal,mondom lemegyek már a boltba,hozok pár sört a holnapi Barca meccsre,és mit látok? 2-2...basszam meg õket...

WuFraZselic
Roma piros, Doni okosan kb 19 méterre a kaputól ért bele kézzel...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Ja röhej az egész ahogy van van 2 angol mecs abbõl egyiket megmerem rakni erre nem döntetlenezik ezelõtt is a döntetlenük miatt buktam basszák meg ezekre se rakok többet
buldozer99
hopp WuFra-nak akartam...😄

Forca Barca

buldozer99
Végre valami jó hír

Forca Barca

Everton a burnley elleni gyõzelem elõtt 4szer ikszelt
az arsenal otthon még nem játszott döntetlent!
de bazz ha megnézem mit toltak az odavágón akkor sima hazait mondok 😄
6-1lett idegenben ugy hogy a 90.percben sikerüt szépítenie az Evertonnak :S
WuFraZselic
vezet a Roma az 1. percben 😊 je je

Buzi Arsenal kurva anyjukat
WuFraZselic
hát nagyszerû...

igen elsõ megérzés h nem nyernek de mivel az arsenalnak drukkolok így muszáj volt odaírni 😄
na a lényeg 2-2 😊
Ilyen csicska védelmet mint amilyen volt most az arsenálé
fenrob
Arsenal - Everton 1.39 / 3.95 / 7.25 pfffffff mostanság megéri rakni a nagy csapatok ellenfelére 😄még ha csak 100-200 ft is :S

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

jAsOn VoOrHeEs
"de ne legyen igazam! sõõt nem is leszmert haláli jó formában vannak a srácok 😊" <#bohoc>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

ÁÁÁÁÁ elegem van bassza meg az arsenal legyen az angol bajnkságba a Portsmouth az elsõ
ugyeugye :S félni kell az everton nem egy szar csapat 😞
de reméljük 2-2 re hozzák a srácok
WuFraZselic
köszönjük arsenal

jAsOn VoOrHeEs
1-2 Pienaar

Ez is inkább az ANK-ra ment volna...

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

WuFraZselic
hopp mire leírom már 1-2 xDD

WuFraZselic
nos, az Arsenal miatt elbukott ezresem már visszajött (de jó lenne, ha nyernének, de már lemondtam róla 😄)

Xanthi - Panathinaikos V 1.57 (0-2 a 90. percben)
2000 > 3140

WuFraZselic
igy legyen, én csak jobban örülnék ha vágunk egy 6ost 😊

basszus,teljesen kiment a fejembõl,hogy én az Arsenalt megfogadtam...a Lille meccset már elhalasztották,gyakorlatilag visszanyerhetem a pénzem csak,de kéne egy Arsenal gól!!!!

roma meccsre én küzdõs,hajtós 1 gólos meccsre számítok,most függetlenül attól,hogy mire tettem,a siena pedig nagy verést kapott hazai pályán,és szerintem nem egy inter ellen fogják felszívni magukat

WuFraZselic
a támadórészlegünkben igen sok a hiányzó, én szerintem csak 2-0 lesz. a Roma viszont lehet ver egy 3-4et a Chievonak véleménysem szerint =/

Forza Italia
Arsenal gólt kérek

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

AS Roma-Inter fantázia mérkõzés,ki lõ több gólt,az Interen 2.40-es odds van,raktam rá poénból 300-at,csak többet vernek a Siena-nak mint a Roma a Chievo-nak 😊

a serie b meccsei közül mindegyiken over 1.5 gól van eddig,kivéve a vicenza meccsen!! elõzõ fordulóban is sok meccsen volt még over 2.5 is,szal mostmár rájuk fogom tolni

banok
ez nálad tuti.... <#wilting>

Az Arsenal egyenlítése meg <#eljen>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓó
Ejjj Valaki adjon egy oldalt pls ahol mindenféle szar programm letöltése nélkül nézhetem ma meccset
ma 0-1
Kösz
Valaki tudna adni egy felállást arsenal csapatáról?
ja meg a che-inter is igy már 4800at nem is nyerhetek csak 1800 at -- szép :S
én félek az arsenaltól! nem lehetetlen,hogy félidõben vezessen az everton :S de ne legyen igazam! sõõt nem is leszmert haláli jó formában vannak a srácok 😊