Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mára ezt tettem:
tippmixen
Atletico-Recreativo 4 vagy több gól V 2.66
2000---->5320
Fiorentina-Chievo H 1.63 (3-2 ez már jött)
Lazio-Palermo D 2.80
500---->2282

netre meg lájtos Atletico továbbjutást 400 forintból,vissza hozna 2k-t

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

áááh nemigaz,hogy 4 gól nemtudesni ezen a találkozón 😄 bár a 87,88,90ben még lehet 3-1 😄
de legalább 2 gól essen már!!
Shep
Na Kanoute most megfordítja 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Oziris666
Há most kell Mali fordítást tenni vagy Hendit😄😄😄

és nem jön a papír ma sem?😄D
pedig reménykedtem h nagy 4gólós hátrány ledolgozása némi elõnyt adott nekik 😄
na nembaj... még 2 gólt kérek most meg este is és örülök 😄
Matthew Prosac
No, vezet Algéria 😮

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Fio meg szépen fordított közbe, most nézem. Dejó hogy nem raktam rá 2-3 gólt... az volt a tervem

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
semmi, csak ne egy ocsmány 0-0 legyen megint 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
miért neked mi kéne ? 😄

WuFraZselic
kössz szépen <#zavart2>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
adok még egy esélyt az afrika kupának mert nincs kedvem még tanulni a holnapi vizsgámra. megnézem ezt a Mali meccset most.
(ezzel a kommentemmel most le is rendeztem hogy 0-0 legyen a meccs)

fsgh
Én meg a Chievo gyõzelmet. De inkább nem raktam semmit. pedig 5szörös pénz nem rossz.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
aha. csak összezavart hogy magyar szlengben az 1 kiló az 100forintot takar...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthew Prosac
éééén hülye <#falbav> éééén hülye <#falbav> ééén...
[/meg akarta rakni a Chievo meccs félidejét vendégre, de a lottózóban már elment a bátorsága...]

WuFraZselic
hát, pl 2k10 = 2010 stb 😄
amugy a kilo nem magyarul van ,ergo angoloknál is ezret jelent 😄

Shep
De amúgy nem gáz, hogy nem tudtad (na jó az 😊) én pl. a mai napig nem tudom, hogy a guriga, rongy, kiló, lepedõ szavak milyen egységet takarnak 😊 (na persze igazán sosem izgatott) ez is gáz 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
hát pedig de a kilo az 1000 és angolul is 😊 2k az kétezer = 2000. Pl katonai szlengben is mondják, hogy pl. 2 kilo-ra vagyunk a céltól az 2km-et jelent.

Shep
ja csak én a juvet gondoltam, mert arrol beszelt

Banano
1k=1000Ft

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

rooney8

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

már én is láttam cod külföldi szerveren a k betût,igazából én se vágom...

fsgh
5 kiló az ötszázat jelent. Meg amúgy is láttam én már angol nyelvnél is a k betût szal biztos nem kiló.

szerk: vagy mégis😄 és miért ezer a kilo?😄

WuFraZselic
kilo (1000)

5 kiló

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

fsgh
jaja nyert 400ezret... mondjuk az se rossz😄

(OFF Valaki nem tudja hogy a k betû miért az ezrest jelenti?? milyen nyelven milyen szónak a rövidítése?( pl: 5k=5ezer))

tippmixben ilyen nincs...
azért érdekes a 400 ftra 724 k mivel annyit felse vehet 😄D szóval az ürge elég hülye volt ,hogy nem 200al rakta meg ...
neem,ank még nem volt benne,a legkésõbbi meccs is vasárnap esti volt asszem,de mindjárt beírom ide

WuFraZselic
gondolom megtette az angola - mali 4-4 pontos végeredményt, illetve hogy az utolsó 15 percben over 3.5 gól lesz 😄

ejj a mai szerencse mix újságban voltak a hét legnagyobb nyertes szelói,egy pali 400 FT-ból 724k-t nyert...olyanokat húzott be,hgy a szemem felakadt 😮

áááá 😄 iksz lesz xD vagy máson bukunk 😄
am csak azért raktam hazait mert a besikts is szopókázott meg sok kupamecsen a vendég (/nem esélyes csapat) szereztt vezetést vagy jutott tovább... ez meg török meccs+kupa = sima hazai 😄
300 FT---->1446 FT
200 FT---->2660 FT
---------
4106 FT 😄D
Attila8805
Akkor vagy te nyersz vagy én😊

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

hát,persze lehetett volna több is,de mivel hirtelen felindulásból+megérzésbõl tettem,ezért nagyobb összeget nem szántam rá...

Shep
Ja de hol van itt a 4e? 😊

trabra én pont az ellenkezõt raktam 😄
két afnk hazai
trabonzspor
blackburn iksz

másikon meg
két ank-n ,mallorca-blackburn 4 v több gól <#hawaii>
az meg mellékes,hogy a Juve meccsre a végeredményt is eltaláltam(3-0,ott van a hsz-ben) csak azt már nem mertem megrakni,250-es odds volt rajta...

Attila8805
38 Angola-Malawi H 1,56
41 Fiorentina-Chievo H 1,63
54 Ankaragücü-Trabzonsp V 2,5

eredõ odds:5,21274
500->2605

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

hehe,ugye emlékeztek még erre a HSZ-emre? 😛P 4k-t hozott,"ááááá a juve nem fog nyerni 2 góllal..."

menjen a f-ba a barca h 2 gólt nemtudtak összehozni :S
ma felrakok malawira 2k-t 😄

kraawz
Na, a Reading visszahozott 7 euromat 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Gunnersboy
hát csak nem jött 😄 mondjuk Benficán is elmegy úgynéz ki

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

kraawz
elõtte már az osasuna meccsen visszanyertem.. és megint elbuktam 😄

Shep
Ez van mikor az ember gyorsan akarja visszahozni a bukót.

kraawz
Megtettem 6 euroval,h nem lesz gól 2-2nél a Marseille meccsen.. 12õt hozott volna.. Erre 99. perc .. 😄

juve megvan 😄 mostmár hajrá barca meg marseille 😄
vicc ez a juve...
2-0ra nyer egy kupamecsen pedig borzalmas formában vannak 😞
nincs 😄
na 1 gól kellene a juve meccsen
1 gól a marseille meccsen
3 gól kéne a barca mecsen!
Gunnersboy
Porto gól kellene :|

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

kovacsgeri
Tunézia sem lõ már gólt 😞

kraawz
Na, Lille-n elment 15 eurom 😞