Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
drogba legénység.. ez most pont nem érvényes..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
na Chelsea látom nem viccel
5tõl lehet izgulni Nigérián

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

chelsea 3-0
ugytünik jönni látszik a barca-chelsea x2 😄 mert sztem a barca 3nál többet tuti nem fog verni a sevillanak na és hát itt a chelsea mecsen meg idõ is van bõven 😄 azaz egy gyenge 5öst is hinthet a sunderlandnak a drogba legénység 😄

paokon meg legyen legalább 1 gól! ha kettõ jön az meg fantasztikus lenne ! (2.61 a szorzó h lesz 2 gól rajta) piros lap a paok oldalon
Shep
Mondjuk lehet nem fog érni semmit ha a másik 2 meccsbõl legalább az egyik nem jön.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Gladbach Celtic köszi....
Matthew Prosac
Celtic - Falkirk 0-1 . Kezdõõõõdik!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

banok
az elején rám ijesztett a Leverkusen. A Liverpoolra meg ebben az idényben nem szabad fogadni.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

pedig milyen jól jártál volna 😄DD
liverpool meg vicc tudtam h nem fognak nyerni a stoke ellen! bááár kuyt kapufa a 95.percben ..😄
Forza Italia
komoly😄
Bár ha bent akarnak maradni akkor el kell kezdeni a pontokat gyûjteni

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Matthew Prosac
Hertha 😮O (0-2)

Matthew Prosac
Hertha 😮

Forza Italia
Lever 3-1 Kroos

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Shep
Az bizony, tökéletes volt az 1-1 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

vezet a Bochum is...hát komolyan nem igaz 😄:S

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Forza Italia
Barnetta 2-1 a Levernek

Matthew Prosac
Bayer 1-1. Hazaértem, kezdõdhet a nap. Tegnp az egyik poénszelvény el is ment. A másikat egyelõre életbentartotta a Stoke. De raktam 4 komolyabb volumenût is... Poénok közül meg ez maradt életben:

248 Atl. Madrid - Sp. Gijón 1.58 H
194 Nancy - Lyon 2.05 V
179 Bari - Internazionale 3.05 X
231 Sampdoria - Catania 1.73 H
147 Stoke - Liverpool 3.15 X (1-1)
180 Osasuna - Espanyol 2.08 H
241 Kamerun - Zambia 1.45 H
218 Blackburn - Fulham 2.27 H
210 Duisburg - FSV Frankfurt 1.49 H
200->99.185

Forza Italia
Lever 1-1

kuyt bazmeg okos vagy te is 😄DDDDD

Forza Italia
hamburg vezet
Leverkusen 0-1 :S

lol bazmeg,leverkusen-mainz 0-1...

csicska liverpool,megérdemelné a Stoke az 1 pontot,de a 3-at is!!!

fsgh
Tipikus pool meccs.

90.percben egyenlítés.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Forza Italia
Na Rangers behúzta

banok
ma nekem a Leverkusen-Chelsea-Nigéria-Barca-PSV 5372 forintot hozna.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Vicenza - Albinoleffe
Tipp: Vicenza vagy X
1.20
Manchester United - Burnley
Hendikep 0:1
Tipp: Manchester United
1.50
Millwall - Southampton
Tipp: Millwall vagy X
1.37
Auxerre - US Boulogne
Tipp: Auxerre
1.45
1.15
Chelsea - Sunderland
Tipp: Chelsea
1.20
Doxa Katokopias - A.P.O.E.L.
Tipp: A.P.O.E.L.
1.45
VV St. Truiden - Lokeren
Tipp: VV St. Truiden vagy X
1.23
Vitoria Guimaraes - Vitoria Setubal
Tipp: Vitoria Guimaraes
1.45
FC Porto - Pacos Ferreira
Tipp: FC Porto
1.20
FC Barcelona - FC Sevilla
Tipp: FC Barcelona
1.30
Celtic - Falkirk
Hány gólt szereznek?
Tipp: Több mint 2,5
1.45
28.87
Össznyereményszorzó
Tét fogadásonként:500Ft

14432.58 Ft
Rangers vezet,azért egy Stoke gólt se bánnék,ez a gyenge pool is vezet.
Na tegnap megint 1 meccs ment el csak,a szokásos formám,lottózót már megjártam most bwinre pakolom fel a meccseket,1 ien:

Borussia Mönchengladbach - VfL Bochum
Tipp: Borussia Mönchengladbach
1.80
Cittadella - Brescia
Tipp: Cittadella vagy X
1.35
Vicenza - Albinoleffe
Tipp: Vicenza vagy X
1.20
Hendikep 0:1
1.50
Blackpool - Queens Park Rangers
Tipp: Blackpool vagy X
1.26
Doncaster Rovers - Watford
Tipp: Doncaster Rovers vagy X
1.25
Nottingham Forest - Reading
Tipp: Nottingham Forest
1.55
Peterborough - Derby County
Tipp: Peterborough vagy X
1.32
Huddersfield Town - Southend United
Tipp: Huddersfield Town
1.51
Swindon Town - Gillingham
Tipp: Swindon Town
1.65
Millwall - Southampton
Tipp: Millwall vagy X
1.37
Auxerre - US Boulogne
Tipp: Auxerre
1.45
69.76
Össznyereményszorzó
Tét fogadásonként:400Ft

27904.51 Ft
Jahuu St.Pauli vezet 2-vel naccerû,a Rangers is nyöghetne majd egy gólt.
Forza Italia
Egyenlõre nagyon gyenge a Rangers. Remélem összekapják magukat.

Forza Italia
Na akkor hajrá Rangers

Forza Italia
Liverpool kezdõjét végignézve azt mondom h 1x lesz. De lehet sima hazai

fsgh
Nekem erre a hétvégére totóm van😄DD Meg persze még 1-2 szelvény de az semmi komoly.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Forza Italia
Spanyoloknál a Barca gyõzelem sztem tuti márcsak azért is mert a sevilla kiverte õket a kupából és a barca vissza akar vágni. Sztem a hendis hazai is jöhet.
Real is elég jónak tûnik de abban bent van az x is. Azt x2 be elég jó.

WuFraZselic
Cagliari hazai pályán elég jó, remélem nem egy kiesõjelölt fog ponto(ka)t rabolni
Monaco, Inter (megtettem kombiba a V-t, single-be pedig az X-et), Chelsea, Kamerun, Egyiptom mára (ezeknek volt 1.2 feletti szorzója)
németekre nem mertem tenni így szünet után, ki tudja hogy Hamburg vagy épp Leverkusen mit fog produkálni, spanyolokat meg mára egyszerûen nem érzem...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Forza Italia
cagliari gyõzelemnek énis. Meg egy Inter, Nottingham és Lille gyõzelemnek is

WuFraZselic
én azt is hallottam, hogy illik visszafogadni, és ezen csak jót röhögtem 😄

blum és dragon elsõ 3 szelóját megkell rakni 😄 mert álltalában aki most kezdi el az szokott nyerni 😄 (sok ilyet halottam)
WuFraZselic
na ma nem találtam túl sok megfelelõ meccset, de azért sikerült feltegyek 9ezret 😄 egy esti Cagliari gyõzelemnek speciel eléggé örülnék 😄

Sok szerencsét 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

dragon11
Csak nem..😛

Csak nehogy rába**z,mint én.. (újonc lévén..😄)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

dragon11
Jah.😊

Forza Italia
Villa-West Ham V????

mire alapozod???
Ujjonc megérzés???

dragon11
Sziasztok!:-)

Csatlakozok a topik életéhez..😛 elkezdtem én is tipp-mixezni.
Elsõ szelvényem:
Aston Villa - West Ham V 5,85
Bolton - Arsenal V 1,53
Chievo - Juventus V 2,13

Megjátszott tét: 300ft
Várható nyeremény: 5,720Ft

kraawz
Nem feltétlenül, attól függ, melyik bukik.

Viszont ha soronként teszek 4/3-ba mondjuk 2 eurot, akk 8 euro a fogadás ugye, és legalább 3-nak jönnie kell.

Viszont 4 meccses kombi, 3/2 system, 2 euroval csak 6ot rakok fel tétként, és a nyereményem ugyanott van, és 3ból elég kettõnek jönnie.

Ezzel szemben a tutinak jönnie kell 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

énis megpakolom 20k-val...
mindjárt indulok is...

Forza Italia
rangers mennyire tuti ma??

hát ez gáz akkor többet ér a 4/3 nem? vagyis ez még roszabb mert ha 3 jön csak a bank nem akkor buksz a 4/3bamg ha nem jön a bank hanem a többi akkor nyersz :S
nem a bréma nyert vmi 6-2re a frankfurt ellen nem oly rég?:S lehet keverem más csapattal de utánanézni nincs erõm 😄

Forza I.: a rangers nálam annyira tuti,hogy nem fogadok rájuk a múltkori miatt! (3-3+emberelõny és maradt az eredmény) a tuti,hogy a hamilton lõ gólt és sztem 2.5 over lesz a mérkõzés.
kraawz
na, ide sorolnám még a Brement is, 1.90-ért !

kraawz
Ma amúgy amiket ajánlani tudok, a tutik közül

Nigéria és Leverkusen hazai

A 2 körüli odds-osok, amik jónak tûnnek nagyon.

Monaco hazai és Lyon vendég gyõzelem (egyelõre ennyit bogarásztam még ma)