Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
134 3 Roda - PSV 6.30 / 3.60 / 1.43 V
221 1 Grenoble - Bordeaux 6.90 / 3.90 / 1.41 V
243 1 Arsenal - Bolton 1.18 / 5.65 / 12.0 H

holnap-holnaputánra? :) bordo szerintetek nyer? :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

fsgh
az szép:D

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
mondjuk most speciel nagyon kellett a pittsburg gyõzelem, 5 vereség egymás után, mondanom sem kell ebbõl 3x tettem rájuk :D

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
Den Bosch nagyon ingyé vóth :D
amúgy Pittsburgh - Atlanta illetve New Jersey - Dallas meccsek voltak.

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
nhl-be? :D az bizony ritka. washington, pittsburgh, buffalo, san josén kb 10ezret buktam az utóbbi hónapokban ilyen "sima" meccseken

Den Bosch 3-0!
gyerünk Arezzo, Le Havre :D

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
a francokat, múltkor is raktam két 1,7 körüli meccset és mindkettõ jött.

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
én is hazai mondok, a nashville nagyon jó otthon, nem véletlen vannak ilyen jó helyen, de sajnos megtanultam (és lehet megint ebbe a hibába estem), NHL-be 1.8alatti odds esetén úgyis X2 lesz... reméljük nem!

messiaso
De ez mar tenyleg hihetetlen.

:)

WuFraZselic
még nem örülök, bõ 1 óra van az olasz és francia meccsekbõl... majd a 90. perc környékén

messiaso
IGGGEN 7. gol, ez mentett meg. :D:D:D:D

4-3 :DDD
na akkor mégis hajrá iksz a b2-ben :DDDD
rooney8
ez szép :)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

WuFraZselic
2-0 Den Bosch nagyon jó :)

messiaso
Na bazd, mar felkurja az agyam, megint egy 6 golos meccs, es dontetlen... menjenek a f*szomba

Shep
Hazait raktam. De a Devils után nem tudom, mondjuk az Ottawa tippem meg eddig nagyon jó. GAE is vezet, na retek Devils hajrá!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

<#gun>
akkor hajrá 2.5 over a b2-ben :S és ne legyen iksz !
WuFraZselic
64 Le Havre - Tours H 1.78
55 Den Bosch - Omniworld H 1.40
68 Arezzo - Varese H 1.95
8500 > 41304

12 Nashville - Toronto H 1.77
64 Le Havre - Tours H 1.78
55 Den Bosch - Omniworld H 1.40
68 Arezzo - Varese H 1.95
3500 > 30103

fújják le a 3 focimeccset, MOST

Matthew Prosac
Shep! Nashville - Toronto meccsre mit jósolsz?
Dean! 3-3 a Fener meccs :D

antalya-fener 3-2 ,remélem nem akar itt a fener egy ikszet összehozni mert nem örülnék neki
Shep
Most már csak a DEvilsnek kell elkezdeni a gólgyártást

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Igen,ez remek,de már megba**hatom,mert elment a Korea-Finn meccsen :( Éreztem a vesztem..

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

WuFraZselic
vezet az Arezzo is!!!!

fsgh
á döntetlen meg a haveromnak jó. nem tudnak velünk kibaszni:D

(mindjárt félbeszakítják a meccset:D)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ez a newcastle - westbrom 1 forintot nem ér... :D

Shep
Wezet a WBA!! :)

csyta
Ottawa-Boston 4-1 <#vigyor3>

egy megvan..

Remélem ez elõbbi! :D
WuFraZselic
nekem ma elszállt az agyam, egy Le Havre-Arezzo-Den Bosch gyõzelem nagyon kéne :D igen jól hozna

Matthew Prosac
ez a Bielefeld meccs vagy 0-1 lesz vagy 0-0 marad.

csyta
Raktam még egy pár szelót így gyorsba bwinen :)

Rostock-Bielefeld - 1.5 goal over
Edinburgh-Montrose - 1X
Crotone-Sassuolo (0-1) - Sassuolo
Le Havre-Tours - 1st half Le Havre
250->1600
---
Edinburgh jut tovább
Falkirk jut tovább
Motherwell jut tovább
500->3800
---
Ottawa-Boston - 5th goal Boston
1000->2000
---
New York-Detroit - Detroit
1000->2400

Bielefeld gólokat várok :):D
bár 0-1nél nem gondoltam én,hogy 3-1 lesz :D de erre is csak azért raktam hazait mert török kupa és ott szoktak jönni a nagy szorzók
:D mali nyert - ok
antalyaspor nyer - 3-1 tehát azt mondom ok
rostock döntetlen kell!
----------------17

Antalyaspor - Fenerbahce
hazai csapat gólt lõ - ok
N.Y. Islanders - New Jersey
hendikep NHL 1 (+1.5) --jelenleg 3.5 - 0 :D szal ok bár messze a vége
Hansa Rostock - Arminia Bielefeld
fölött/alatt Németország, Bundesliga 2. 2.5 gól fölött
0-0 jelenleg gáz!

de remélem iksz marad a rostock meccs
Newcastle hajrá !
Matthew Prosac
no problem, gyõzzön a jobbik. de most hogy mondod, ugye tudod mi lesz így a végeredmény?

Futsal: Magyar - Azer V 1.96-os oddsal adja a tippmix elég esélyesek az azeriak

MAN CITY-MAN UTD V szerintem most jobb formában van a UTD !
Rangers szerintetek holnap simába vagy hendivel fogja hozni?

South Korea - Finland 1 (2:0)
Mattersburg - First Vienna 1 (4:2)
Valerenga - Skied 1 (1:1)

sajnos mara meg ezsem jot be :(
fsgh
Bocs Matt de hajrá Rostock! Nekem õk kellenek

csyta
Azért 300 Ft-ot ráraktam a Konyasporra 5.75-ért <#hawaii>

rooney8
139 3 Arles - Strasbourg 2.05 / 2.90 / 3.25 H

ez sima H, nem? :S gyepesjoint elbizonytalanított :S :D

messiaso
Nektek nem gyanusak a 6 golos meccsek? Tuti megvan bundazva mind.

csyta
Na nekem estére kellene egy Motherwell, Falkirk, Edinburgh továbbjutás <#vigyor3>

0-1 hogy rohadjanak meg...
Konyaspor felébredhetne már...
Shep
Német meccs lesz ma igazán érdekes a szelvényedrõl (szerintem)

szvsz, jó az pedig....
állandóan elbizonytalanítjátok szegényt^^ :D !!!

Matthew Prosac
Den Bosch nem szórakozik - 3.perc, 1-0

rooney8
hát nem tudom :S :D

jó de akkor hazai volt... vendégként meg 1 forintot nem érnek :) arles viszont otthon durván jó :D

helóbelló,Strasbourg elõzõ fordulóban oktatott,én mindenképp X2-re rakom majd meg,de szinglibe megrakom a V-t is

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának