Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

édeskenyér jolvan nah most mek kiverem azt lefekszem a gecibe...sportfogadás meg leszophat -.- kkthxbai

Oziris666
2-t nem rúgnak az fix

MaSzKa
Porto eléggé szarul áll

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Oziris666
Porto 0:1 fasza

fsgh
az a 200ft akár el is mehet:D

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

istenem mekkora hikomat szefó csapat ez a porto is még 9 perc vicc faszkivan -.-

ez holnapra nagyobbal...

Atletico Madrid - Celta Vigo H
Kamerun - Tunézia H

...??

én meg a hoff-t hazainak és a leverkusen elszenvedi elsõ vereségét a bajnokságban...
inter-milan meg egy 200ast meg ér h vendéget rakjak és ezzel Jose sorozata megfog törni :S
AlieN911
Haver is erre tett, meg én is, csak én még a Hamburgot is belevettem.

Honda - The Power of Dreams

WuFraZselic
azért ez erõs, ha jól tudom Milito még mindig a legtöbb gólt lõtte a 2009es naptári évben...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fsgh
Még ezeken agyalok:

251 1 Bremen - Bayern München 2.95 / 3.20 / 2.18
253 1 Hoffenheim - Leverkusen 2.55 / 3.10 / 2.52

Mind a kettõt eléggé vendégnek érzem. de fõleg a Bayernt.

Juve-Roma meg X lesz:D ezért erre nem is rakok.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Oziris666
Az internél meg Snejdert:D
És készen is vannak
(Ezért lesz X)

WuFraZselic
fõleg hogy nincs Pato és Nesta

(amúgy én sem értem miért vannak hirtelen elszállva a milántól, a genoát 5-2re verték -mi is 5öt vágtunk nekik-, a sienát ugyan simábban mint mi, de ott meg 80 percet emberelõnybe játszottak)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fsgh
:DDd Amúgy gyanús nekem hogy a Milan jó formában van. Mindenki rájuk fog fogadni mert hú de jó az odds. Ezért gondolom hogy talán lehet kivenni egy kis pénzt az Inter gyõzelembõl. Meg amúgy is, csak Ronaldinhot kell leveni a pályáról és kész is vagyunk:D

Liverpool - Tottenham 1 (2:0)
Aston Villa - Blackburn Rove (1:0) 1 (6:4)
Arsenal - Bolton Wanderers 1 (4:2)

Ez ma este nyert 5Eu. hozot nekem 24Eu. <#nevetes1><#nevetes1>
fsgh
Ha már bwinen kis szorzókra raksz. Akkor tuti tipp: rakj arra hoy melyik csapat lõ gólt. Ne élõben hanem nézelõdj a sportfogadásnál, olaszoknál, angoloknál hogy melyik meccsen van ilyen lehetõség. Elég jó szorzók szoktak lenni.

WuFraZselic
én utoljára mikor 10ezret akartam tenni az Interre, akkor a Genoát simán vertük 2.28ért idegenbe 5-0ra :D

WuFraZselic
hogyne :)

fsgh
Az is meg lesz fogva. Amúgy gondolkozok azon hogy 10ezret 2eresével 5szelvényre felrakok + 10et csak az Interre. De majd még meglátjuk:D Am annyira érzem hogy ha 10et felrakok az Interre olyan 2-2 lesz...De ha meg ezek után nem rakom fel és nyerünk csak idegeskedni fogok...

dragon11
Holnapra tudtok valami 3meccset mondani, aminek nagy esélye van hogy nyer? ideje lenne nekem is nyernem...:\

Oziris666
Milánra?:D

AlieN911
Félidõ Sporting CP 3 - 1 Mafra :)

Honda - The Power of Dreams

öcsém ha porto nem nyer agyfaszt kapok xd

MaSzKa
ez tûnt tuttinak

WuFraZselic
Inter - Milanra tegyél félre egy 5öst :D

fsgh
hopp a pool a végén még nyer:D

2-0

na tartogatom magam hétvégére. tervezek feltenni egy 10est a hétvégi meccsekre (kb 5szelvényen.) holnap meglesem a kínálatot:)

WuFraZselic
ennél találhattál volna 5-6 jobb eseményt =/

kraawz
Fiorentina hozott 3000-et :)

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

MaSzKa
1.04x-esen izgultam is bõven
fõleg mikor kiderült, hogy 6perc hosszabbítás lesz és 97. percben fújta le a bíró

ez durva
ennyi erõvel inkább all in-t kellett volna tolnod az aston villa mecsre (félidõben ,hazai emberelõny),hogy lesz még 1 gól és akkor is jóval többet nyertél volna
én ilyenre soha a büdös életbe nem tennék az tuti
1.09est megraknám de csak több mecsel kombinálva.
1.04 meg nem ér semmit
MaSzKa
196.30ft
:S

WuFraZselic
232 Kortrijk - Roeselare H 1.58 (3-2)
216 Lorient - Lyon V 2.04 (1-3)
196 Fiorentina - Lazio H 1.65 (3-2)

1000 > 5320

dragon11
lol.. kösz h szóltál.

vannak még ilyen szarhülyeségek a tippmixben, ami miatt veszíthetek? hogy elsõ félidõ meg ilyen fasságok?

WuFraZselic
~200 forint?

ja el mivel az 57.percben lõtte be a gyõztes gól Niang bácsi :(
szóval ja nincs elsõ nyeremény :S részvétem
WuFraZselic
jaja, szerintem elírtad a mixet, és egyel alatta lévõ sort nézted

MaSzKa
2 tutti fogadásról lemaradtam :(

ma ezek jöttek

WuFraZselic
én akartam összetörni az álmait :D

Fio elõtt ott volt a meccslabda :D 2 perc van még

dragon11
Olympic Marseille 2 - 1 Le Mans

az 1.fi ? bakker, ezt nem tudtam.. most akkor elment?

nem akarlak elkeseríteni de
Marseil - Le Mans1.fi H 1,62
ez félidõben 1:1 lett :S
azért ez nem ugyanaz :D nem mutatok visza de 0-2nél is irtam h mgfordítsák a mérkõzést bár sztem sokan erre gondoltak :D na mind1 tökmind1 :D nyertünk és kész élen az Arsenal!
mostmár a Depor-Sevillan 1 gól minimum de lehetõleg 3 gól legyen mert akkor nem lenne gáz a 2 napi veszteségem
WuFraZselic
hát de ha egyszer õ szokott ilyeneket írni 3-0nál 50. perc környékén, hogy szerinte biztosan 3.5 over lesz, és utána jön hogy megmondta :D

dragon11
mai nap gg..

Grenoble Bordeaux V 1,41
Marseil - Le Mans1.fi H 1,62
Aston Villa - Blackburn H 1,55
Arsenal - Bolton H 1,18

Elsõ tippmix nyereményem:D

Nyeremény: 835 Ft
Tét: 200Ft

asd:-D

ha-ha-ha
na aston villa meg 6-4 :DDD durva! egy összefoglalót megnéznék errõl a meccsrõl
WuFraZselic
asszem kezdem temetni a szelvényem, Lazio egyre jobban játszik... :S ha a Fio nem vág egy gólt a következõ 5 percben, akkor borítékolható a 3-3, csak hogy bukjak :S

WuFraZselic
te maszkával jó párost alkotnál :D

rooney8
csak kicsit akarták fokozni a hangulatot :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

igaz 3:2nél de megmondtam :DDD <#vigyor1>
WuFraZselic
azért elég meredek, 1.18ért majdnem leadja az arsenal...

viszont mimeccsmár az Aston Villa :D meg úgy unblock az összes többi mai... 3-2, 4-2, 5-4, komoly fordítások a meccsek 60-70%án :D

w77d
és mi még itt féltettük az Arsenalt XXXD