Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fortuna Düsseldorf - 1. FC Union Berlin:1
Cambuur - BV Veendam:1
SBV Excelsior - Haarlem:1
FC Emmen - FC Dordrecht:2
FC Zwolle - FC Omniworld:2
PSV Eindhoven - NEC Nijmegen:1
EC KAC - HK Acroni Jesenice:1
Eisbären Berlin - Kassel Huskies:1
PSG Zlin - HC Litvinov:1

31.95

200>>6389.87 Ft
120 FT...grat bazdmeg,egyszer fogsz rakni élõ fogadáson a 89.percbe,hogy nem lesz kiállítás,azt a hosszabításban lesz piros lap,most komolyan mondom...

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

w77d
XXD

Forza Italia
azért ennyire ne túlozzuk el a dolgot. Jó lesz a 100k is:D

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

w77d
nna megjátszottam... hallod ha bejön nem hogy megkapod a 100ezredet, hanem le is smárollak bazkikám XXXXXXXXXXXD

w77d
ezzel egyetértek, ezek nem fogadások, hanem gyakorlatilag biztos tények.... bár bele lehet bukni ilyenben is, fõleg a góloknál XXXD

ede0001
Mai tippem kombiba bwin

Dél-Korea - Lettország H 1.55

Németország - Svédország H 1.65

Magyarország - Csehország H 1.70

Freiburg - VfB Stuttgart V 1.95

Szorzó :8.48
WuFraZselic
én nem leszóltam, csak nincs értelme telenyomni olyan fogadásokkal a topikot, mint pl 89. percben nem lesz kiállítás 1.02ért és hasonlók.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

w77d
várjá én ezt megjátszom mingyá egy ezresel XXXD

Forza Italia
amúgy most születnek a hõsök:D
idén volt már pár meglepetés. Ez is bejöhetne:D

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
szavadon foglak :D

w77d
bazdmeg ha ez bejön tõlem is kapsz 100ezret pluszban XXXXXXXXXXXXXD

Forza Italia
tessék xdxd

nem ,nincs semmi ilyen stat :D azt csak a hétfõi játéknapra vezetem :)
csak úgy érzem,hogy jöhet egy gólgazdag bundesliga nyitóforduló :D
1-3 vagy 2-2...
de elsõ körben énse éreztem sok gólt aztán meggondoltam magam.
Este minden eldõl :)
Shep
Én ezen gondolkodom: 2/3-ba
Fortuna Düsseldorf - Union Berlin Dupla esély: X2
1.70
SC Freiburg - VfB Stuttgart Dupla esély: 1X
1.80
Emmen - Dordrecht Dupla esély: 1X

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Momentán w77d is beszól neki :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát az a 4 vagy több a német meccse szerintem húzós lesz over 2,5 még ok, de a 4. Vagy ez megint ilyen 100 hete nem volt pénteken a német bundás1-ben over 3,5 ?

így van...
ennyi erõvel w77d is leszólhatna minket az 1000ft-ot tét miatt mikor õ 10szer 20szor annyival játszik...
Illetve mivan ha valaki tényleg csak a játék miatt játsza?Semmi :)

szelóim
1860-rostock V
empoli-torino H*
hertha-gladbach H
wba-newcastle H
juve-roma 4 v több gól**
--- 5/4 --- 19 120 Ft ---

* itt ikszet gondoltam elsõ körben,de meggondoltam magam
** vendég gyõzelmet várok de inkább az utóbbit válaszotttam (4v...)

single szeló
frei-stuttgart 4 v több gól
2,85
Shep
Nem értem miért kell leszólni a másikat, õ annak a 100 Ft-nak is úgy örül, mint te az ezreseidnek, ha neki úgy tetszik hát beteszi a szelvényeit. Szíve joga elvégre errõl szól a topic. Ha nem tetszik ... :)

w77d
azt muti plz XXXXXXXXXXXD

Sunsetjoy
Egy ilyen kombóra mit mondtok? 6.16 most a kombiszorzója. 5-700 pénzt gondoltam rárakni.

PSV Eindhoven - NEC Nijmegen
Tipp: PSV Eindhoven
1.20

Paris Saint-Germain - Evian Thonon Gaillard FC
Tipp: Paris Saint-Germain
1.25

Preston North End - Chelsea
Tipp: Chelsea
1.30

Ajax - AZ Alkmaar
Tipp: Ajax
1.58

Colmar - OSC Lille
Tipp: OSC Lille
1.25

CD Tenerife - Valencia
Tipp: Valencia
1.60

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Forza Italia
raktam egy poén szelót
200--->305.000
:xdxd

hétvégére a wba-newcastle 2.3as szorzóért a hazai elég jó sztem!
logó eltüntetéssel is privit kérnék ha lehet :)
de megoldva!
az atletico meg kapja be a f****t!
remélem a getafe halálra veri õket!

egy gól kellett volna csak nem gyõzelem csak 1 gól!!!
a f*sza az,hogy bõ 70percük volt rá h vki gólt lõjjön :(
de éreztem aguero lehozatal után,hogy reyes nem fogja megváltani a világot ,de reménykedtem h még1 gólt öszekaparnak vhogyan
azért érdekes , racingen vártam az ikszet itt a hazait és pont fordítva sült el
csyta
Sziasztok.

Mától fogadó irodát váltok :)

Az új célpontom a bet365. Reggel befizettem rá 2500-at + a 2500 bónuszt is megkaptam. Azt már kijátszottam az Australian Open-en :)

Elég jó oldalnak látszik, és nagyon is jó oddsok vannak.

:D ha megkérhetném el lehetne tüntetni a bwin logom ?? köszii

ede0001
Ilyeneket linkelgessél ne 100 forintos nyereményeket<#nyes>

Ennyi, hogy én mi a fenének raktam az atleticora....
Csak azt sajnálom hogy a celta nem nyert mert megérdemelték volna..
w77d
120forinttal játszani mi a halál értelme van???? ha bejön nyersz egy 100-ast rajta, még ki sem kérheted a Bwin-en XXXD

WuFraZselic
most ezeket komolyan befogod linkelni minden nap?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

MaSzKa
holnapra ezt raktam:

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
Atletico Madrid 1 - 1 Celta Vigo

leXeltek 1.35-ös oddsról

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

WuFraZselic
durva dolgokat mûvel a Celta...

WuFraZselic
pont ezt akartam írni... itt a Celtán múlik már a dolog

Itt egy kérdés maradt,mikor lõ gólt a celta,nem is várom meg a végét itt atletico gyõzelem nem lesz,jó éjt.
WuFraZselic
jézusom, ezt hogy tudta fõlé lõni a tag :D

WuFraZselic
szerintem lesz gól. azt nem tudnám megmondani melyik oldalon :D Atlético támad, de pocsékul védekezik, a Celta kontrái életveszélyesek :D

Oziris666
Hallod énis ilyesmin agyaltam de énse mertem megtenni inkább:D

Hát nem egy életbiztosítás az atletico játéka fõleg nem a védekezése...
írj már vmi ehhez hasonlót :D
félidõben lesz gól ? 1.5 a szorzó :D lehet megtolom vmennyivel
mert ahogy nézem a mecset nem pihiznek a fiúk
WuFraZselic
1-1, mekkorajóvagyok :D

góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
fsgh
hátha most lesz vége a jó formának.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ááá mi maradt ki:S
Sunsetjoy
Sõt, én tettem 120-at 4.50-el arra, hogy az Atletico vezetni fog félidõre :)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

WuFraZselic
ááá, Getafe kibaszott jó formában van

WuFraZselic
perceken belül meglesz az egyenlítés ha így haladnak :)

fsgh
Jólvan. Ha most nem nyer az Atletico hátha több eséllyel nyernek a hétvégén:P

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
nekem is, ugyanis nem tettem meg végül az atleticot 15ezerrel :D persze lehet hogy fordítanak, de jobb hogy elkerültem egy szívmegállást :D viszont zseniális gólpasszt kapott a srác, már ezért megérte nézni a meccset :)

ezzzz jó! így mostmár mégnagyobb sanszom van rá,hogy lesz még 2 gól :)
Na faszom celta vezetés:S