Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oziris666
Hát mostanában amihez "hozzányúlsz" arany 😄

Matthew Prosac
na megnézem a Getafe meccs utolsó 15 percét. oda még kellene 1 gól. tökmindegy melyik oldalra.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

rooney8
na de akkor most már nyugodtan fordíthat az inter 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

csyta
Na nekem ilyenre sikerült a mai napom 😄

Azerbajdzsán - Portugália D (4.35)
3000->13050 Ft

Internazionale - Juventus 1. félidõ V (4.15)
2000->8300 Ft

..bár azért küldöm a virágcsokrot Toldonak, míg nem felejtem el.. 😄 😄

WuFraZselic
2õt is...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
aki félidõ vendégre fogadott, az most elrebeghet egy imát a bíró felé.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

rooney8
faszomat:@

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

WuFraZselic
ez aztán vétlen kezezés volt, mondhatom

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

mekkora 11-est nem kapott meg az inter....
Matthew Prosac
elég lazát kezetett a Juvés srác a 16oson belül... egyértelmû tizenegyes volt.

Matthew Prosac
áá ezek most nem olyan egyértelmû meccsek..

de hulladék ez a mai inter...nem úgy tûnik mint akik ma nyerni fognak...
w77d
és ezt nagyon érzed?

Matthew Prosac
Phoenix + Colorado. NHL fogadásaim közül asszem eddig 1 ment el. Kb 7x fogadtam ezidáig.

Oziris666
Utólag könnyû énis mindig ezt mondom magamnak h miért csak 1-2ezret tolok csak Capitalsra amikor mindig nyernek 😄

Én mondtam h vigyázzatok ezzel az olasz kupával. Hozzáteszem én az internek drukkolok csak én a tj-ra fogadtam 1.34ért

You\'ll Never Walk Alone

w77d
menj a faszomba ilyet ne is mondj XXXXXXD

Matthew Prosac
10 perc és jön az egyenlítés a Getafétól 😊 Aztán annyi is marad.

w77d
NHL-t mit tettél??

w77d
ez alól erõs kivétel az amerikai hoki... na ott nincs olyan hogy papírforma XXXD

Matthew Prosac
Hokiban sokkal kevesebb a papírforma borulás. Nagy pénz feltételére sokkal alkalmasabb szvsz. Eddig nekem is jött 2/2. Másik kettõ meg NHL, szóval majd éjjel, már ha életben maradnak a szelók.

dragon11
dejóneked.😄

mint a Farjestad 1,9 oddsa 😊
Oziris666
Félidõbe Motta le Milito be

Ma csak hokira kellett volna fogadnom nagy pénzzel,mind a 4 hokimat eltaláltam pedig..
w77d
engem meg az hozhat ki a szarból 😄D

dragon11
szép, mallorcan 99% h ment a tippmixe, köszöntem Getafe.

Matthew Prosac
Kassel - Wolfsburg 0-3. Annyira ingyen volt ez a 2x oddsz, hogy ihay. Nem is tudom miért nem arra tettetek fel nagyobb pénzt.

ejjj multkor nem rakom meg az intert igy nyert :S most megrakom erre kikap 😄 báár van még idõ és remélem fordítanak
Oziris666
Zsííííír😊

w77d
2:1 😉

Matthew Prosac
legalább a Linköping jött. következõ arról a szelvényrõl, hogy a Getafe meccsen 2 v 3 gól legyen. Hajrá!

getafe nem áll gyõzelemre ez szép! 😄
juve vezet ez mégszebb xD
getafe 4 gól mesze van gyönyörü
egy gólt kérnék az inter meccsen és minden jön.
fasza, vezet egyiptom és kiállítottak egy algériait 😊

You\'ll Never Walk Alone

kraawz
nem, 1:1 lesz 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Matthew Prosac
nekem az Inter fogja. xDD

dragon11
széép, juve.. széép..

egyre jobban tetszenek a bundázások..

Matthew Prosac
Mourinho 2002 óta veretlen hazai pályán. Vajon pont ma szakad meg ez a szép sorozat ? 😊

w77d
szép szép, csak nekem a HV71 elvitte mán azt a szelóm 😞(

WuFraZselic
legalább ferrarát megkoronázzák, marad szezon végéig, és EL-pozíció sem lesz 😄

Matthew Prosac
Wolfburg már 2-vel megy. Helyes.

kraawz
figyelj, megbeszélhetjük msn-en 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

w77d
nakusss XXXXD

w77d
XXXXXXXXXD

ha beszopm mégegyet én személyesen lépek bele a szájába XXXXXXD

csyta
Remélem mindjárt jön Diego, és megnyugtat (0-2), ja és persze lemossa Mourinho arcáról a mosolyt.. 😄

Hajrá Juve !!!

dragon11
szép, Getafara raktam, de minek?

Matthew Prosac
Toldo azóta sem tudja h milyen rendezvényen van 😄

w77d
bazdmeg túl sokat eltalálsz te mostanság... angyon illetékes elvtárs lehetsz XXXXXD

figy, átutalok neked 5 misit, vissza kérek 20-at jó? XXXXXXXD

w77d
hát bazdmeg én már dobozzal együtt nyelem a nyugtatókat XXXXD