Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
karaba-altay H
aach-kaiser félidõ V
brest-arle D
leis-marí 2 v 3 gól
200 Ft -> 19755 Ft
remélem a maradék 2 nem fog bejjöni mert picit idegesítene a dolog...
a tuti szeló meg nyert
kara-altay H
macabi-macabi haifa V
ravenna H
300 Ft -> 1405 Ft = 840 Ft mivel elmarad a ravenna mérkõzés
tulajdonképpen a mai nap játszottam is meg nyertem is 😄
a poénszelón volt a hangsúly nálam,de a 2.at direkt azért készítettem hogyha netán elmegy a az elsõ "nagyszeló" akkor viszajöjjön legalább az ára!
szóval mostmár hajrá brest és lexios 4 gól vagy 1 gól 😛
altayon meg nem akar érvényesülni a 3-0 után 3-1 követezik szabály? 😞
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
ejj mit nem adnék egy altay gólért 😄
lehet akkor én is megpróbálom sportingbet-et
amúgy unibetrõl mi a véleményetek, mert még azon is gondolkodtam, de ahogy látom itt nem nagyon játszik senki ott
Nekem ma már 1 meccsem bejött,holnap még bejön a többi 4 és boldog leszek. Olyan jó lenne végre nyerni 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
ezt a kritérium teljesül -> "egyszerû és gyors befizetés és jóváírás, gyors kifizetés,magyar nyelvû legyen"
egyébként meg sztem kinek milyen a logója annál az irodánál van,és sztem meglehet vele elégedve 😛
sok sikert !
szeretnék interneten fogadni uh most választanék vmi jó fogadóirodát
mit is takar az a szó hogy jó nálam? egyszerû és gyors befizetés és jóváírás, gyors kifizetés,magyar nyelvû legyen, + lehetõleg legyen vmi bónusz új regisztrációnál.
unibetet néztem ott most adnak 10.000 ft-ot azokanak akik most regisztrálnak.
véleményeteket szeretném kérni és légyszíves adjatok ötleteket hogy hova regisztráljak.+ elmondhatnátok hogy hol vagytok és meg vagytok e elégedve az adott fogadóirodával thx
a kombin az elsõ kettõ a veszélyes,inkább a stoke (ott 2-2 õt érzek)
a lexios-ra tuti nem raktam volna még 1000 ft-ot sem 😄 ot 1-1et érzek 😄
lautern meg nyer de félidõben is vezetni fog sztem..
végülis elvileg +ba fogsz kijönni
A szelvény számát meg legközelebb pls ne satírozd ki <#gonosz1>#gonosz1>
Forca Barca
a Bwin-en is megy két fogadásom..
gyerekek jönni kell valaminek, jönni kell...
21:00 Crystal Palace - Bristol City
hiszen a crystal fa kupát játszik...
20:45 Crystal Palace - Wolves
3 perc kb és még 0-0 az eredmény!