Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megy a feketelistás csapatok közé<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
csak alakul az estém
Wigan-Notts County V 7.00
5000->35000
szerencse, hogy nem fogadtam rá
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
72' Crystal Palace ❤️ - 0>3 - 0> Wolverhampton W.
61' <1 - 0>1 - 0> D. Butterfield
65' <2 - 0>2 - 0> D. Butterfield
68' ❤️ - 0>3 - 0> D. Butterfield
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
61' Butterfield 1 - 0
65' Butterfield 2 - 0
68' Butterfield 3 - 0
ez a gyerek se sza**al gurigázik 😄 😄 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
You\'ll Never Walk Alone
remélem porto továbbmegy !
You\'ll Never Walk Alone
11 év múlva mégszebb lenne 😄DD
báááárcsak megcsinálná a celtic azt amit a múltkor és a végén begyötörne 2 gólt! drukkolok a celtic gólókért 😊 (bár semmi esélyt nem látok rá...
Lukko,Yyp,Berlin,Slavia,Berlin
(nagyon faszán összeállitottam)
fasz kivan
You\'ll Never Walk Alone
bánom h nem mertem kombira tolni (1350 jött volna legalább)
na nembaj majd holnap 😄
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
na bern mellé porto tj és akkor kb nulszadós lennék :S
ááá ez a berlin nagyon fáj ,fõleg mert ucsó mecs volt amit ráraktam és azért is mert multkori s megraktam õket hazai mecsen és nem voltak képesek nyerni és most is éreztem és féltem tõlük de mondom csak nyernek!
na nembaj 😄 berlin követi a berlint (hertha) azaz õrájuk se rakok többet
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
poénszelóm
söder-lin V
alba-jesenice H
graz-villach H
krefel-Eise V
(1-0) Kilma-Celtic H 57' - 1:0
Accrin-Barn H - elmarad
200 Ft -> 8170 Ft = 4800 Ft
Honda - The Power of Dreams
Ha tippmixen fogadtad akkor már buktad.
Ha valamelyik fogadóirodánál akkor ha kétesélybe raktad a Berlint akkor még izgulhatsz <#vigyor3>#vigyor3>