Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csyta
Ha jönne a Real X2 akkor már ki is néztem a holnapi áldozatom

Fenerbahce-Diyarbakirspor X2 4.50

ha nem jön a Real X2, akkor nem lesz fogadás..

Szóval ajánlom Espanyol..... 😄

Forza Italia
Sportung 1-1 na még 1 et

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

ja valóban 😄 getafe és gijon kicsit keverhetõ (talán mert mindkettõ g-vel kezdõdik 😄)

sporting 1-1 !
wufa.: ja nem aggódom de nyugodtabb lennék ha az eredményjelzõ 3-1es eredményt látnék 😛
WuFraZselic
Anderlecht meccsbõl azért még van 1 óra, Suarez rendre megveri a vendég védõket, én MÉG nem aggódom

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
háát meglátjuk. ettõl függetlenül megnyerhetik. nekem csak az volt az érzésem hogy a Psv-Barca duóból valamelyik nem fog nyerni. a PSV hozta. a Barca pedig tényleg afelé tart hogy igazolja a jóslataimat

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
én pofátlanul még egy Montpelliert is

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

most nézem,hogy ajax-twente iksz lenne akkor nagy örömmel néznéd este a roma meccset 😄
grenoble-auxerre 5-0 ez durva :|
anderlecht is 1-1 :S áá
barcán azért remélem meglesz a 4 gól
tkp egyik szelón barca mecsen még 3 gól kell
másik szelón anderlecht gyõzelem
3.szelón meg sporting-anderlecht gyõzelem
Forza Italia
Anderlecht és Sporting gólokat kérek

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

banok
Gyerünk Anderlecht!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

MaSzKa
PSV Eindhoven 2 - 0 Den Haag

király

Barca piros

kösz hogy leállítottál a Barcáról

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

csyta
Hát nagyon úgy tûnik fogasbalázsék behúzzák a csõbe a Hágát.. <#gonosz2>

WuFraZselic
kár hogy a getaféval játszanak

Japep

Jaja, 100 Ft-tal raktam (x5=500).
Köszi, jó lenne, + a másik kettõ is jöhetne... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

WuFraZselic
Anderlecht 1-1, the fuck!

barca piros xD
remélem mostmár lõ gólt a gijon majd válaszol a barca végül a gijon belövi a mindent eldöntõ utolsó gólját ami egyben a mérkõzés végét fogja jelenteni 😛
csyta
A Espanyol ma megmutatja ennek az utcáról összeszedett kirakatcsapatnak, mi is a spanyol foci.. 😄 😄

csuxxxeee
Az nem jó hír... de azért még így is hozni kellene...

WuFraZselic
volt még elõtte más is 😄 valami holland kupa, hoki etc 😄 én is nézek hogy miket rak meg, de pl a hétközi WBA + Tottenham kombit tõle "loptam", az nekem 11et hozott pl

mármint a 100 ft-os alaptét ugye? és 500at fizettél a szelvényért?
am szép a szeló eddig 😊
aston villa sztem is iskz volt :S
ajaxra én is érzek potenciált az ikszre (1-1)
roma meg rangadóféle igy 2-2 😄 szurkolok !
én is olvastam, de attól azért ne félj hogy most kibaszásból nem fog megtenni mindent hogy gólt lõjjön
Japep

+ Még ez egyiken bejött a MU, kell még holnap az Osasuna és a Feyenoord.
+ Bejött a Hamilton (1-0), a PSV hendikeppel (2-0) jól áll, a Montpellier (0-1) is, és holnap kell még a Birmingham és a Bilbao.
Remélem jönnek... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Matthew Prosac
jó oké, Notts County el volt kapva, de azért az "csak" 5000-el volt és kicsit más tészta mint 10ezerrel a Real ellen pakolni hazai pályán egy Espanyol ellen xDDDD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
Barca piros lap, jogosan

sporting 0-1 :|
jó lenne ha megfordítanák az eredményt!
barca 1-0 ,oké eddig de még 3 gólt akarok 😄 barcát ismerve lehet ez már 1-0 fog maradni :S
Japep

Na vége lett - eddig így állok:

D: 1FC Köln - Hamburg (3-3)
D: Sunderland - Wigan (1-1)
D: Tottenham - Aston Villa (0-0)

D: Ajax - Twente (?)
D: Fiorentina - AS Roma (?)
4/5-ös kombináció, várható nyeremény 46.740 Ft (ha egy megy el, akkor is ~9600 Ft jön be) - 500 Ft-tal raktam amúgy. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Forza Italia
Sporting fordíts léci

banok
vezet az Anderlecht. ha minden így marad akkor már csak a Real kell!!!

WuFraZselic
ezzel egyet értek, viszont mikor 5-8 ezer forintot feltesz 7-8as szorzóra, és bejön, akkor inkább visszaszívom 😄

WuFraZselic
vezet az Anderlecht!

Matthew Prosac
hát te hülye vagy 😄

csuxxxeee
az Arsenalhoz annyit, hogy Arshavin ma azt nyilatkozta, hogy gyenge a keret ahhoz, hogy a MU-t és a Chelseat legyõzzék, és õ nem lesz eredményesen játszani, amíg ékként játszatják.

csyta
Sziasztok.

Hát mégsem all-in party volt 😊 bár eddig elég morcos..

PSV-ADO Den Haag X2 5.00

8500->42500 Ft

Real Madrid-Espanyol X2 4.33

10000->43300 Ft

WuFraZselic
jaj de jó, hogy inkább a Benficára tettem (persze ettõl lehet hogy õk is balfaszkodnak, ne így legyen!)

w77d
ilyen nincs.... annyira örültem hogy megfogtam az X-et.... menjenek a faszba...

Forza Italia
na most megyek a falnak
3' Sporting - Academica 0-1

jAsOn VoOrHeEs
Stuttgart 1-2

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

MaSzKa
a bwinen írta valaki
:S

Tényleg csak viccböl írtam hogy 2-re rakja, de én ennek ellenére bízom egy arsenal sikerben de nem fogadtam rá
Japep

Ez tuti?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

MaSzKa
azt írják Espanyol tartalékos csapattal áll ki

WuFraZselic
egy megnyugtató Montpellier 2. gól rendel

Japep

Hát vagy vicces kedvedben vagy, vagy neked nem ajánlom a sportfogadást... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

WuFraZselic
a francia futball szégyene

jogos <#crazya> , de én azért bízom a srácokban, elég ha Arsha meg Cesc jó napot fog ki aztán akkor sima😄
Forza Italia
Messi gól mennyi volt az odds h lõ gólt????

Vezet a Barca!Hendivel kéne,gyerünk!

Grenoble-Auxere 5:0 ez meg miez?
WuFraZselic
csatár nélkül hogy lõ gólt az Arsenal? <#crazya>

hajrá Anderlecht

banok
hajrá Anderlecht, és Barcelona!

hát sztem országos 2 es xD, amúgy nem ám csak azért mondom mert arsenal druker vok, de ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz😄