Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezeket az eredményeket nem tudja valaki mert sehol nem találom öket :S ?
Feliciano Lopez vs Nikolay Davydenko ? (ffi tennis ma 11 kor volt )
G. Monflis vs O. Rochus (ffi tennis ma 11 fele volt )
Nagyon kellene és már csomo eredmeny közléses oldalon éztem de sehol nem látam
Manchester City - Bolton H (1,38)
Cardiff City - Peterborough H (1,48)
Parma - Inter V (1,80)
Aston Villa - Manchester United V (1,89)

200-->1390

Én ilyen olcsóba nyomom remélem össze jön elsõ nyerésem lenen tippmixen😛

Bár Cardiff és MU aggaszt valakinek véleménye?

114 Fulham - Burnley H 1.60
120 Leicester - Doncaster H 1.74
124 West brom - Scunthorpe H 1.40
125 Crystal Pal. - Swansea V 2.57

odds : 10.01683
dragon11
Ezeket raktam én is, csak még egy Fulham gyõzelmet hozzácsaptam.😊

Manchester City - Bolton H
Cardiff - Peterborough H
West Brom - Scunthorpe H
3000>>8578
Remélem bejön..Hajrá nekik!!

dragon11
Nah, mára raktam, de csak 200zal. Reméljük jön.

Matthew Prosac
Imádom a szlovák csapatokat ha barátságos meccsrõl és overról van szó. Mostanság 5 barátságos meccset terveztem over 2,5-re rakni, ebbõl végülis 3-at raktam meg, és mindegyik jött. a Zenit - Polonia 0-1 lett, a Steaua - Újpest 2-0, ezeket végül nem raktam meg csak terveztem. És most a szlovák érdekeltségûek amiket meg is raktam: Múltkor megraktam az Artmedia, ma a Zilina (vs REAC) és a Ruzomberok (vs Senec) meccset 2,5 overra. Artmedia meccs 4-0 lett, a Zilina jelenleg 4-0ra veri a Reac-ot, a Ruzomberok 5-2-t játszott 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Plzen nyerni fog ma karlovy vary ellen?

balintka
Jogos, csak az elsõ gondolatom az volt, hogy sokkal jobban ismerik a csapatot mint én, mindegy szerintem inkább bepróbálok egy félidõ, vagy teljes játékidõ X-et 1.6-ért nem rossz.

X2-be raknám

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

smith09
Bár a szívem a Manutd hez húz de fix x !!
1-et mindenképp vágnak 😊

ááá,annyira belefáradtam erre a futballszezonra a kupákba,hogy mostmár leszarom mivan,jobban idegesítene ha PSG-re raknék,és kiszopnának egy köcsög falusi csapattól...

AlieN911
Boulouge-Bremen-Benfica továbbjutást kérek mára. 😄

Honda - The Power of Dreams

Fulham fog ma gólt rúgni?? 😊
csak 1-etlen 1 gólocska kellene, meglesz az??? 😊

Oziris666
PSG kiesést hogy várja mindenki😄
(ezért lesz sima továbbjutás)

nah,mára Bolton,Sunderland,Sporting gyõzelmet várok,és PSG kiesést a francia kupából,és épp ezért a mai szelvényeimet kivételesen nem teszem be a fórumba,majd holnap meló után berakom,ha jöttek,ha nem 😊

WBA-t és City-t én is beraktam, plusz Newcastle-t is, szerintem nyernek, ajánlom nekik !!!

one love one united

annyira tutit nem érzek,de ezeket gondolom éjszakára 😄 kivi vok mi jön be és mi nem!
egy 5/3ast megdobok sztem.

chicago-dallas
csak ikszet érzek mert 9 mecse nem toltak egymás ellen döntetelent 😄
5.5 over talán

ottawa-calgary
hazai
5 meccse nem nyert a hazai a vendégek ellen!
most az ottawa jobb formában is van meg otthon igy ez hazai lesz
5.5 over

stL.- detroit
talán vendég de ez nálam 3 esélyes

buffulo-boston
5.5 over

caroline-florida
iksz csak mert régen ikszeltek de tényleg semmi más okom nincs
hazai 10 meccse nem ikszelt
egymás ellen minden évben 1 iksz legalább volt
idén 4 mérkõzésnél járnak mégse játszottak egymás ellen döntetlentttt
----------
ottawa az a csapat amire mind3an rábolintottunk 😄
lehet singlebe megjátszom
Forza Italia
Man City - Bolton H 1.38
Fulham - Burnley H 1.60
Cardiff - Peterborough H 1.48
West Brom - Scunthorpe H 1.40
Swindon - Oldham H 1.58

odds: 7.22846

vélemények??

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

gratulálok

You\'ll Never Walk Alone

ez kizárt 😊

You\'ll Never Walk Alone

Matthew Prosac
pont az arsenal fanokat kérdezed akik nem fognak objektív véleménnyel szolgálni? 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Oziris666
Dehogy verik max X

WuFraZselic
chicago, ottawa, detroit. az elsõ kettõt érzem elsõsorban, a detroitot max ML-ba tenném meg

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Megverik holnap a Liverpool-t otthon
balintka
Sziasztok! Arsenal fanokat kérdezném, hogy két zakó után hazai pályán elbírnak-e egy gyengélkedõ liverpoollal? Vagy nagyobb csapatok ellen semennyire sem megy? Persze mások véleményét is várom. Köszi

Matthew Prosac
azért annyira nem lettem hokiszakértõ 1 hónap alatt. de ha már így kérdeztél akkor Chicago vagy Detroit, inkább elõbbi. Dallast volt szerencsém látni az elmúlt hetekben 2x is, akkor épp mindkétszer kikaptak és elég vérszegény teljesítményt nyújtottak.

Matthew Prosac
meghát ezért is érdemes egy meccset élõben nézni:

a Devils 30 percig nagyon jól nyomta, aztán a második harmad legvégén kaptak két gólt a semmibõl, törvényszerû volt, hogy kicsit megzuhannak és fordít is a Phila.

akkor jóhogy nem láttam 😄 végülis közel volt az iksz :S na nembaj 😄 estére majd megint átnézem a hokirészleget!
a coloradot végülis ezek szerint jól láttuk mindhárman.
majd ha lehetne kérni akkor ird már le te is meg wufa is h ki melyik mecset érzi a "tutibbnak" nhl-ben.
Matthew Prosac
ha láttad volna a new jersey meccset ahogy én, megállt volna a szíved az tuti! utolsó harmad kegyetlen játékot hozott, utolsó két percet is emberelõnyben támadta végig a devils, csak úgy záporoztak a lövések. nagyon kevés kellett az x-hez, akkor még énis izgultam mert a másik szelvény életben volt, és azt raktam rajta hogy a devils minimum 3 gólt lõ, szóval izgultam helyetted is a 3-3ért.. aztán az a szelvény elment máson is szerencsére. viszont a Toronto 5,5 under jó tipp volt, átgondoltam, és hozott is a konyhára ( #34927).

francia kupába szted az összes elsõ osztályú csapat továbbmegy? sztem psg kiesik a picsába 😄
newcastle meg nem fogja megverni a derbyt.
de a cityre se fogadnék akkora szorzóért
Shep
Este 11-kor megmondom 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Persze, hogy közbeszólhat, de mivel az egyik kimenetlenek nagyobb az esélye ezért innentõl kezdve nem piros/fekete (ráadásul az már csak azért is szarabb, mert ott a 0 is).

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w. bremen - hoffenheim H
Man. city - Bolton H
Derby - Newcastle V
WBA - Scunthorpe H
Vesoul - PSG V
Beauvais - Sochaux V

nyerõ lesz ez ma ?

one love one united

WuFraZselic
elég sok a hiányzó a vendégeknél

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

werder - hoffenheim a kupában, nyer a bréma ?

one love one united

WuFraZselic
persze, hogy nagyobb az esélye, több "outja" van a párosnak, de ettõl még bármi közbeszólhat, technikai, 50%osan dobott büntetõ, fault sikereses 2/3pontos közbe etc 😄

w77d
még mindig sajog a fejem, segíts XXXXXXD

w77d
teniszben és pl strandlabdában nagyobb a páros esélye, mivel ha meccslabdákra kerül a sor, akkor már csak páros lehet (2-vel kell eltávolodni)

Shep
Gondold végig!

Shep
Ja igen és mielõtt azt mondanád, hogy a levegõbe beszélek azelõtt megjegyezném, hogy én NBA-ben játszom a páros/pártatlant és profitábilis.

w77d
de miért is nagyobb az esélye??? szerintem 50-50....

Shep
Nem azért, de te végig gondoltad már ,hogy a párosnak nagyobb az esélye? 😊 Meg az NBA-ben van egyéb trükk is 😊

w77d
kiszámíthatatlan... hiába dobnak páros eredményél egy hárompontost, nem biztos a páratlan... dobhatnak mégy egy hárompontost, vagy szerezhetnek csak 1 pontot büntetõbõl....

WuFraZselic
nem azért, de honnan tudod hány fault lesz egy szoros (meg akármilyen) meccsen az utolsó percekben, hogy dobják utána a free throwt, vagy éppen a hármast...

Shep
Szerinted 😊

ezt raktad.: new yerse kevesebb mint 5.5 😄
mondtam,hogy a toronto meccsen kevesebb lesz 5.5 gólnál , rám nem hallgatsz ,ejnye 😄

na 5 mecsbõl 3 jött
végülis a két rizikós ment el!
phila 0-2 rõl 3-2 forított! 2-2 nél megáll akkor szamba van ezerrel

toronto 1.harmad hazai még ez is jött, OMG
w77d
basszus ma másnaposan arra ébredtem hogy minusz 100ezer a számlámon XXXXXD

WuFraZselic
eh, teljesen random, kb mint a piros/fekete ruletten