Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
tizi a citynek?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

na bazz jön a wba félidõben a gól erre a cardiffon nem esik gól félidõben :S röhej :S bár van még 12 perc.
streamet vki tud dobni ehhez?
WuFraZselic
vezet a Cardiff!!!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

csuxxxeee
Nah kezd éledezni a kosármeccsem 😊

Matthew Prosac
Vezet a Coventry. De az Ipswich is. Természetsen. a QPR a legfontosabb meccsem, hát persze hogy vendégvezetés van...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rennes gooooo <#worship><#worship><#worship>
WuFraZselic
Sochaux 1-4

na most akkor Cardiff

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

csuxxxeee
Biztos ráül az eredményre a Sunderland 😊

rooney8
jó már látom 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
most 2 piros vagy 1? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Matthew Prosac
az a vicc hogy azóta a Pompey támad 😮

csuxxxeee
jah látom livescoreon javították már.. nem tom miért írtak 2 pirosat

Eredmenyek.com -on ott 2pirossla írta el telt 2perc azt 1piros lett :S

Matthew Prosac
mert elírás volt. eeredmények.com is javította már. én meg még csak most találtam hozzá streamet, de ott is egyszer ilyet ejtett el a kommentátor hogy "with ten men"

csuxxxeee
miért? 😮

okkk
cardiffnak kéne még.

am meg leeds egyenlített 😞((
pedig poénszelóra raktam egy ilyet
carlisle-derby-sporting - benfica 4 v több gól
Matthew Prosac
10 emberrel van ám a Pompey nem 9-el

smith09
Berlin 4 l ég folyamatosan. 3. negyed.
WuFraZselic
vezet a WBA !

1.44 a szorzó,hogy a sunderland mecsen lesz még 2 gól!
sztem ez ajándék!
ha lenne 10 kilom tuti rádobnám :S vagy all int nyomnék rá!
a hazaiak sztem igy lõnek egy szépítõt! a vendégek meg még 2õt is 😄
Matthew Prosac
West Brom is vezet 😄DDD

csyta
Vezet a PSG is..

Matthew Prosac
vezet a PSG 😄DD

csuxxxeee
beszarok, ha bejön a Sunderland és a kosáron megy el... akkor ... nemtom mi lesz

AlieN911
Bremen 1-0 😄

Honda - The Power of Dreams

WuFraZselic
MEKKORA WERDER GÓL

vajon maszka a sunderland mecsre bevállalta,hogy nem lesz piros lap és nem lesz 11es ?😄DDDD

am wba-cardiff meccsen félidõben gólt kérné! lehetõleg hazaiakat 😊
Matthew Prosac
vezet a Wigan de nem Rodallega góljával. nekem õ kell

Matthew Prosac
ezen a fórumon csak számomra ilyen egyértelmû hogy a pompey darabokra van hullva? a csapat rövid idõn belül a 4. tulajdonosát keresi, lehet hogy csõdbe mennek, téli átigazolási idõszakban is eladtak vagy 3 jó spílert és semmi jövõképük..

csyta
Wigan-Stoke 1-0

el kezdõdtek angol meccsek haveromnak egyenlõre össze jön 😄

csuxxxeee
2 DB piros 😄😄 és 0-1

w77d
igen 😄

még1 piros XD bazz most lenne netem pénzem 100 ezerrel raknám h lesz 1 gól a félidõben xDDD ááá de durva 😄
vicces lenne ha így nyernének a hazaiak 😄

aki nézi a mecset mondja már el mi történt ott :|
csyta
Portsmouth 11 perc alatt 9 emberrel 😄 😄 atyaúristen 😄 😄

dragon11
Portsmouth jól látom h 2 piros?

épp írni akartam h piros a pompejnek 😄
szépen belenyúltál ebbe a mecsben 😄 vendéget nem is mertem volna rakni 😄DD
w77d
bááázd a Portsmouth már a 11-edik percben 9 emberrel!!!! 😄

Matthew Prosac
tizenegyes a sunderlandnek! és piros a pompeynak!

w77d
megverjük? XXXXXXXXXD

w77d
van egy szelvényem amin rajta van a meccs Rennes gyõzelemmel de anank úgy is kevés az esélye, 8 meccs van dirketbe rajta...

dragon11
ellenem is.😄

rennes szopokázik 😄
Matthew Prosac
Rennes ellen vezetnek 😮O

WuFraZselic
mint általában 😄

w77d
Bolton???? ember te ma nagyon ellenem vagy XXXXXXXXXXD

WuFraZselic
Sochaux 1-3 , fasza

csyta
Na hajrá Vesoul + Bolton 😄 😄

csyta
Sochaux 1-3

w77d
Sochaux jóóóóóóó 😄