Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
szar egy csapat, többet ne fogadj rá..

Fabio Capello
Ronaldo a kurva anyádat...

CITY meg LE x-el minden jött pont ez megy el....... <#violent><#falbav>
Matthew Prosac
kicsit Alcorcon feelingem kezd lenni. De még csak 17 perc telt el.

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

monaco nyerjen vagy ikszeljen :)

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Shep
Hát remélem nem :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dragon11
anyádat' city gci .. törjön el a kezem ha még1x fogadok mindkettõ manchesterre.>.<

Shep
Na végre volt egy Real helyzet is, elég sokáig kellett rá várni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

az lesz mint az ossasuna ellen 0-0 :D
am bayern kapufa ...
Shep
Kösz. Mondjuk érthetõ, mert tényleg nem nagyon jut szóhoz, viszont szerintem kár lenne ha egy ilyen kvalitású játékost nem látnánk többet játszani.

Megint a Xerez támad, ajaj kezdek félni.

Matthew Prosac
az Atletico védelme meg alapból egy átjáróház, még sérülések sem kellenek hozzá.

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Megjelent egy hír, hogy Amerikába szerzõdik.

REAL MADRID

Fabio Capello
mindkettõ, állítólag hívják MLS-be, de ha nem lesz semmi, vszeg visszavonul, alig kap játéklehetõséget...

Shep
Mit beszél a spíker, miért fordulhat elõ ,hogy jövõre már nem lesz Raul a spanyol bajnokságban? Visszavonul, máshova megy?

Shep
Nem lesz egyszerû ez a Real meccs sem :( még a kapuig sem jutottak el :(

dragon11
+1, qva anyjukat már

MaSzKa
Sérülések és eltiltások miatt a Barca védelmében csak Puyol, Gabriel Milito és Maxwell maradt bevethetõ az Atletico Madrid elleni rangadón. Na persze Guardiola nem tétlenkedett és három fiatalt is felhívott az elsõ keretbe. Csak a kérdés az, hogy õk mennyire tudják majd megoldani a védekezõ feladatokat. Élõ közvetítés vasárnap 21 órától!

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Shep
Kapjon el a remegés ha még egyszer a Cityre fogadok.

Shep
Sima vendég kell utolsó meccsként kombi szelómba.

dragon11
city esélytelen, feladták.. csak az a ..stoke nyomja a játékot..:\

gg city, vitted a tippmixem.

Fabio Capello
Hmm.. betises szelót is bebuktam, egy viszont jól áll, ahhoz még az kéne, hogy a real két góllal nyerjen...

Oziris666
Ranierit:D

realra mit raktál?
city mostmár legyen még1 gól ...
bayern-le mans meccsen is szintén kéne 1-1 gól
Matthew Prosac
Nekik a 3 pont a lényeg, azt meg magasról leszarják hogy a fogadóknak mi a jó :)

(otthon)

dragon11
anyád' már city, igyekezz..

Pfff..Benfica 1-0
Kicsit fura,h idegenben a Belenensest elveri 4-0ra,othon meg egy fityma 1 gólt vernek nekik...

Shep
Na a Betis under 2,5 is sikerült. Na Hajrá Real!

Bayern 3-1 igeeen,na ez is megvan.

Máról kell még az ajax és a real !!
dragon11
mekkora védés.. kár city, ez laza gól lehetett volna:D

dragon11
City nagyon nyomja, de nem jön össze sehogy.. ezen fog elmenni.. á..

Shep
Na a Cartagena is megvan!

Shep
Retek city megint leixel?

Jaj Mattersburg, még egy kicsi...
banok
gyerünk már Benfica!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Shep
A Rómával mi van, mostanában csak nyernek. Ezek valamit nagyon megtaláltak.

egy gól a gazi-besiktas meccsen mégjobban
dragon11
egy city gól naon kéne..

Matthew Prosac
Roma 4-1 :DDD
Mostmár drukkolok neked WuFra, mert a Bayern is vezet. Eltemettem a szelvényt :D

WuFraZselic
na jólvan én léptem

valaki szurkolja ki nekem a hendis Benfica gyõzelmet (ha emberelõnybe nem lõnek gólt, akkor geciideges leszek :D), valamint a Lille - Montpellier - Real M. - Lyon gyõzelmeket :D

köszöntem

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Igeeeeeen,Bayern vezetés!!!!!!
WuFraZselic
Belenenses piros, légyszives!!!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

LOOOL 4.5 ért nem mertem bevállalni 3.gólszerzõ csapat: palermo én gyáva nyúl inkább azt raktam,hogy lesz még1 gól :S ááh
Matthew Prosac
3-1. Tíz perc. Kellene 2 Palermo gól :D

Matthew Prosac
Palermo tizenegyes :D

banok
ne fesd az ördögöt a falra!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Fabio Capello
Recreativo Huelva
1 - 1
Betis

ez viszont nem vicces...

1 gólt még várok 2 indok miatt is
szépíteni illene
3-0 után 3-1 jön

ez mellé raktam a besiktas mecsen is lesz még 1 gól