Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
REAL MADRID
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
http://www.myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=football
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
debreecen-videoton
2 gólt kérek a meccsen
igy kezdésnek ezeket szeretném ha megvalósulna
REAL MADRID
Cesc Fabregas,Gael Clichy,Thomas Vermaelen,Emmanuel Eboue
Mikael Silvestre,Sol Campbell,Armand Traore,Bacary Sagna
ez az Arsenal utazó kereste, nem lesz ott Gallas!,Arshavin, és Alumunia sem, sem pedig eduardo, bár ettõl függetlenül még mindig megvan az esély a gyõzelemre, de én x-et érzek a porto elleni meccsre, sztem 1-1 vagy 0-0 lesz, vagy max 1 gól dönt ide vagy oda
Meccs eredmény : Leeds 1,40
Nottingham Forest - Sheffield United
Meccs eredmény : Nottingham For. 1,75
Everton - Sporting Lisbon
Meccs eredmény : Everton 1,60
Aberdeen - Raith
Meccs eredmény : Aberdeen 1,30
Odds: 5,10
Tét: 500,00 Ft
V. nyeremény: 2550 Ft
Honda - The Power of Dreams
Mennyivel dobtad meg? Remélem legalább 1 ötössel...
Tappara-HIFK 1
TPS-Lukko X2
2000->5940 Ft
Még most gondolkozom az esti szelvényeken, de nekem az Everton,Lyon gól az 100%, hogy nem egy szelvényen rajta lesz 😄
Majd ha meglesznek beírom õket.
Tippmax:
Lyon - Real Madrid V
Everton - Sporting H
Milan - Manchester United, mindkét csapat szerez gólt igen
200 -> 1075
bwin:
Milan - Manchester United V
2000 -> 5200
am én ha tettem volna akkor teneriffe gólt raktam volna szóval nekem meglepi az h bvki képes egy idegenbeli mallorca gólra fogadni 😄
Lyon - Real Madrid
Gyõztes mindkét félidõben : Real Madrid (Nyereményszorzók : 6,00)
Milan - Manchester United
Gyõztes mindkét félidõben : Manchester Utd (Nyereményszorzók : 9,00)
Odds: 54,00
Tét: 500,00 Ft
Várható nyeremény: 27000,00 Ft
Este pedig
Madrid-MU gyõzelmet kérek, akár így, akár úgy..
Holnapra pedig egy Bayern M. gyõzelmet, és happy leszek xD
Sok sikert mindenkinek!!! (Kivéve aki ellenem fogadott xDD)
Honda - The Power of Dreams
😊
Leeds - Walsall H
Milan - Manchester Utd.: Manchester Utd. szerez gólt: igen
Lyon - Real Madrid: Real Madrid szerez gólt: igen
4500-->9900
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Villa kiállt C kerettel Moszkva ellen mert h nekik a PL 4.hely fontosabb,erre utána végig szoptak bajnokságban is(4.hely se lett meg) ugyh kurvára érdemes volt beáldozni fõleg 8között(de lehet 16)
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Lyon - Arsenal 1-2
kiegyeznék ezzel
sztem jó arány...
2hete elõször bukott....
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A Lille úgyszintén.
Amúgy tudunk olyan csapatról, amelyik "bevallottan" leszarja az Európa-ligát? magyarán ahol az edzõ is úgy áll hozzá a dolgokhoz, hogy essenek ki minél hamarabb, mert a bajnokság fontosabb.
amúgy jogos, a törökök olyanok mint a németek.. lutri.
#37902: rég lezártam. és nem is vitáztunk 😄