Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
Dinhoba még benne van a spuri tegnap éjjelrõl 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

w77d
ne ilyen hamar baszki.... legyen a végeredmény akkor mondjuk majd 1-2 XD

dragon11
Milan nagyon nyomja, wtf?

Fabio Capello
Na akkor most legyen oly jó és fordítson az MU 😄

én látom úgy, hogy meg van szeppenve a United?

mu gólt és real gyözelmet kérnék mára
w77d
nnnnaa vissza kéne venni az iramból, nehogy nekem itt 4 vagy több gól legyen XXXXD

remélem a lyon is lõ ilyen sz*r gólt 😄 áááá de tudtam a milan gólt lõtt tippet 😄
nembaj mostmár igazán jó lesz a mérkõzés
Forza Italia
Ronaldinho
Milan gól megvan
1 mu gól kell

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

na srácok ott a milan gól xDDD ejjjjjj de jóóóóóóóóóóóó
WuFraZselic
de szar gól 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ennyi xd

az fasza 😄

HAJRÁ SRÁCOK!

WuFraZselic
=hozol sört? 😄

QPR-Watford elmarad!
AlieN911
Hajráá MU,Real,Stoke xD

Honda - The Power of Dreams

Matthew Prosac
No, felébredtem. Úgylátom a Hameenlinna meg is van. <#eljen>. Everton is hozta, nem túl nagy meglepetés... Most pedig hangolódok a Mu-meccsre.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
jaja, erre keltem 😄 de azért hogy pont ua. tegyük VPersievel elég kemény 😄 ez remélem egy jó jel

fenrob
Derby-t megérzés alapján raktad ? énis megraktam..

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

Forza Italia
Megvaaaaan fúú bazmeg meleg volt a vége

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

csuxxxeee
Lefújta 😊 izgulós volt

AlieN911
Oléééé 2-1 Everton vége😄 Eddig jó...

dragon11
bzmeg, kezdõdik a bundázás.. k@vaanyáádmá sporting.

w77d
csak akkor ha tényleg x lesz XXXXD

hosszu 4 perc lesz :S

REAL MADRID

AlieN911
Dee még legyen 4 perc.. hosszabítás.. bazdmeg..:@@@@@@

WuFraZselic
nekem Sporting X jó lenne... 😄 (most sokan gyûlölni fognak 😄)

csuxxxeee
Jajj Everton piros, ez marasztal még 5 percig a gép elõtt

AlieN911
Vaze Everton 2-1..

digi adta

Forza Italia
Ez eléggé könnyelmû fújás volt a sporitól😄
Angliába ez simán tovább😄

csuxxxeee
Nah srácok, megyek, befekszek a TV elé, sok gólt mindenkinek, és sok nyertes szelvényt <#help><#help><#help><#vigyor3><#vigyor3>

Nemáár, mostmár csak behuzza az angol csapat :S

REAL MADRID

AlieN911
Hát akkor már én is kérek xD
MU és Real elsõ félidõben nyerésre álljanak, majd nyerjék is meg. xD

WuFraZselic
a story tv adja? 😄DD

Forza Italia
jha ritkán tudok végignézni egy meccset de ez most megtörtént😄

Elég jó lett az Everton-Sporting meccs.

REAL MADRID

buldozer99
mu meccsen kérnék 2-3 gólt, egy derby gyõzelmet, és egy real gyõzelmet még pluszba...

Forca Barca

WuFraZselic
a kéréseket 20:15ig kellett leadni az UEFA illetékeseinek =(

Forza Italia
Akkor a kéréseim a BL re

Milan - Mu meccsen minkét csapat szerezzen gól (mivel muval szimpatizálok ezért nyerjenek is)

Lyon - Real (real szerezzen gólt és nyerjen 2-1 re)

Ennyi lenne😄
Ugye h nem sok??😄

csuxxxeee
változás a Milan kezdõcsapatában is, Seedorf helyett Beckham

WuFraZselic
jaa, igen az más. örülnék ha bõvítenék a lehetõségeket, de kétlem hogy erre sor fog kerülni a közeljövõben =/ (valaha is -.-")

nem igen van még BL hangulatom baszki, lehet a sör hiányzik... (vagy az Inter meccs xD)

csuxxxeee
Benzema a padon, Higuain kezd

köszi, azt tudom, csak én nem fogadok neten.

csuxxxeee
"The hosts don’t have much reason for optimism before the match with high-flying Real."

nekem ennyi elég, hogy higyjek egy Real gyõzelemben

na fasza hiába találtam el a két finn hokit és a Graz-t a Wienna elviszi a hokis szelót már 0-2...
igazad van, de én azon a véleményen vagyok, hogy hamarabb eltudnám találni 2-3 meccsnél hogy under/over, mint akár egy meccsnél is, hogy pontosan 1-2/2-3 gól lesz. de remélem te ezeket jobban megérzed aztán ma gyõzelemmel zárod a napod 😉

gyerekek mostmár mégjobban érzem a milan-lyon gyõzelme! hiszen itt az emberek 90%a real gyõzelmet rakott és a mu ue a helyzet.
de nem értem miért vártok a realtól idegenben gyõzelmet? örülnek azok a srácok ha otthon gyõzni tudnak majd nem hogy idegenben egy lyont elverni aki mindig borsot tör a királyi gárda alá 😄
na meg a real tényleg nagyon jó..xerez ellen is sokáig 0-0 volt persze mellékes h 0-3 lett de...
majd úgy járnak mint a bilbao ellen kikapnak 1-0 ra 😄
WuFraZselic
tippmax-on van over/under 2.5