Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah mostmár jó nálam is, de eddig nem írt eredményt...:@
Matthew Prosac
Gilardino te szerencsétlen 😄DD Ez csel akart lenni ? 😄D

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

16' 0-0
na gyerekek még egy bayern gól és a nyolcaddöntõ eddigi mérõzésein 100%san megmondtam h ki lõ gólt 😄
lorien is vezet ez meg nagyonnnn jó 😊 remélem a bordeaux nem akar fordítani!
porto maradjon így félidõre! (azért szépen bevédte Fabi)
aztán 2.féldiõben meg akkor jöhet az arsenal fordítás!
Matthew Prosac
megy az..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Newcastle meccsel mivan?😮 20:45-re van kiírva de még nem kezdõdött el.😄
Haas talán összekapta magát 2-0 a 3. szettben

REAL MADRID

Porto😛😛
Matthew Prosac
vezet a Lorient is, ezazzzzzzzzz

WuFraZselic
Lorient is vezet, ezaz!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Meg a Lorient OMG 😄DDDDDDD

REAL MADRID

fenrob
Na ott a Porto gool 😄mondtam én

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

Matthew Prosac
Porto milyen potyagóllal vezet 😄DDDDDDDDDD

mekkora potya gól úristen,porto gól ott is van
vezet a Porto 😄SAsdsd

REAL MADRID

Matthew Prosac
Mindkét BL-meccsen egy gyors gólváltást kérek 😊 Aztán majd egy München gyõzelmet (még most sem tudom minek raktam rájuk..)

Már vezet

REAL MADRID

Haas-ra én is tettem.😄 Döntõt szettet remélem behúzza...xD
fenrob
Még valami ?😊

Malisse1 6 3
Haas 0 4 5

Persze õ is akkor játszik rosszul mikor fogadok rá :S

REAL MADRID

Matthew Prosac
ott még verhetnének két gólt, poénszelvényemre jól jönne. Karlsruhe már bejött rajta.
#38523: kösz neked is!<#worship>

WuFraZselic
Rangers, Newcastle, Notts County, Bayern gyõzelem, Porto és Lorient X-et 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
Nijmegen 2-0, remek

Forza Italia
Nijmegen 2-0 szuper😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
Övrebö barátunk vezeti a Bayern - Fio meccset😄
remélem nem nyúlbele a meccsbe😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

fenrob
Ma nem raktam szelot 😄 tuti jönni fog mindenkinek a papírforma 😄

Forza Italia
Köszönöm Nijmegen😄
Elõbb kellett volna kérnem

Fabio Capello
Na akkor Bordeaux és Bayern gyõzelmet.

A lét a tét...

Góóóól,ott a félidei vezetés a Nijmegennek 😊
Forza Italia
Jöhetne a Nijmegen gól

Nem kikaptak hanem, döntetlen lett 😄 És nem vagyok drukker, csak esélyesebbnek látom a török csapatot.

REAL MADRID

na ne már 😄 te fener drukker vagymifene?😄 múltkor is fenerre raktál és döntetlen lett 😄D
Gervinho gólt lõ 😛
de komolyan miért tetszik nekd ennyire ez a Fenerbahce?

szerk.: <#gonosz1>
Biztos vagy az Ajax gyõzelemben? Én X-re jósolom azt a meccset. Lille-Fener meg nálam egyértelmûen vendéggyõzelem.

REAL MADRID

herthára nem fogadok mert ha azt tenném h kikapnak mert ésszerû akkor lehet simán nyernek 😄
itt azért én az idegenben esélyes csapatokra még nem nagyon tennék!
de végülis jöhet! én pl a legnagyobb tutinak az ajax-juve hazait érzem! de h az ajax lõ gólt az meg mindent megér sztem!

Matt.: am fasza lett a cikk 😄 azt hittem smile ból kitünik 😊
szal oltári! félelmetes h az emberi agy mire nem képes 😄DDD<#eljen>
dragon11
Tudom, hogy most készültök a meccsekre, de én mára nem raktam, holnapra viszont szeretnék.

A következõt akarom rakni holnapra, pls segítsetek h jó lesz-e.. köszi

Ajax - Juventus H
Lille - Fenerbahce H
Twente - Werder Bremen H
Hertha BSC - Benfica V
Panathinaikos - AS Roma V

köszi még1x.😊

buldozer99
hmm, holnap milyen jó meccsek leszenek.

ti mit tudtok ajánlani?

Forca Barca

Matthew Prosac
köszönöm a pozitív visszajelzéseket gyepi és buldozer <#kacsint>

ááá sztem ez simán belefér 😄

am 1860 munchen gólnak tudnék örülni...
buldozer99
gecinagy😄😄

Forca Barca

Forza Italia
Na Hajrá Nijmegen

Porto - Arsenal X <#hehe>
baszott nagy 😄DDD

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Matthew Prosac
az elmúlt hetek megihlettek. aki szeret kitalált focis hülyeségeket olvasni, annak ajánlom magam:<#pardon1> link
sry az offért. mivel üssem el a hátralévõ 1 órát a bl-ig?

szal fix V 😄DD amilyen dolgok történtek eddig ebben a futballszezonban,én már semmin sem lepõdök meg(sajna...)

húú most nézem tobeten holnapra az Ajax-Juve meccsen nagyon sirály odds van azon,hogy az Ajax under 1.5-ön 😮 1.50-ért mehet allinbe is

WuFraZselic
ja, és kb a bl csoportkörök végeztével meg is szakadt a fio lendülete 😄 serie a-ban is BL helyrõl középmezõnybe kötöttek ki, most kezdenek felmászni 😄
bayern pedig pont az uccsó csop meccs óta van brutális formában

😄D nem lehetetlen,de ha mindenképp poént raktál volna,akkor félidõ V végeredmény D

dragon11
LOL

Matthew Prosac
Karlsruhe 2-0 Ezazz!

ja értem, ennyit megér viszont, nagy kasza lehet

félidõ bayern vezetés végeredmény fiorentina gyõzelem!
nincs esélye de annyira mindenki a bayernt rakja és vhogy beugrott h a csoportban milyen siman lépett túl a fio + annyira lehetetlen h néha jönni szokott ez 😄