Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezaz remélem törik a szabály megint és a piros lapot kapó csapat fog gólt lõni!
mostmár tényleg nem sok esélyem van de hátha 😄
Matthew Prosac
Remélem Övrebö is hazai gyõzelemre tett. Gyerünk Palace verjél be mégegyet. Most!!!!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Fabio Capello
Mi volt ez bazdmeg

na azért, piros... Teljesen jogos...

Matthew Prosac
Fio piros ezazzzzz

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

csyta
Fiorentina piros!!! 😄

Banano
nyerjen mááá bayern ...ha nem nyer kitépem dean winchester szívét.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Matthew Prosac
kiütöttél. ugyanezt írtam. van még remény. de egy Bayern gól mindenképp kellene..

csyta
Palace 1-2

bayern-re engem engedett!
bayeren bukok 7K-t, ha így marad...... Ha nyer 18K....

nagyon érik a bayern gól, csak a sok kimaradt helyzet nehogy megbosszúlja magát

Nocsak nocsak,csak nem vezet a Porto srácok? =)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Matthew Prosac
Newcastle sima.

dragon11
ejj..:S:S

holnapra tudsz valami jobbat mondani..?:C akárhogy nézem, holnap EL lesz, azok meg kiszámíthatatlanok.. ájjáj.

csyta
Hoppá jön Klose is 😄

Végre egy értelmes csatársor..

WuFraZselic
nekem -8 ha nem nyer a bayern és a rangers 😄 vagy a notts és a bayern 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
Asszem ezzel nekem a mai napom -3ezres. Csak akkor lenne pluszos, ha a Crystal Palace gyõzne, vagy ha döntetlent játszana, de akkor a Bayern gyõzelem is kell... Felejtõ

Fabio Capello
Na jön Olic, õ majd szór kettõt 😄

csyta
Na jön be Olic is 😊

Matthew Prosac
Palace bazdmeg. Az anyátokat!

én ott nézem pedig, upc-s vagyok..

WuFraZselic
rangers, bayern, notts, ÉBRESZTÕ b+

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

csyta
Palace-Reading 0-2.. :@

Fabio Capello
nem lehet belépni, mindenre 403-at dob, vagy az érvényes user+passomra azt, hogy nem létezik...

A bayern védelem egy nagy 0!

de figy http://digisport.hu/home itt regisztrálsz és nézheted élöben, bocs nem reklámnak szánom csak segitségnek

Fabio Capello
Robben pffúúúú

Matt, te is benn láttad? 😄

Matthew Prosac
Robben gecc. Már emelkedtem a székbõl..

de most 2 bayern ziccer 3 percen belül..

Fabio Capello
Robben ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

és ilyenkor nem jön senki középen...

benne van, most mindkét csapat rákapcsolt

Van!

aki nézi a bayern mecset irja már be h van esély a fiorentina gyõzelemre?😄
mrt ha igen van akkor lehet betolom annak a streamjét is😄
Fabio Capello
Ez a Contento elkúrja a meccset, érzem elõre...

BL meccseket is Hortinak kéne adni, ez a digi felhozatal nagyon gyenge

Mi a faszt csinál a bayern????

Matthew Prosac
Contento gecc. Milyen jó neve van ennek a Bayern spílernek. Spanyolból magyarra fordítva azt jelenti hogy elégedettség, öröm 😄

Most ez mi volt a Porto gólnál? Beakadt a stream :S

REAL MADRID

Forza Italia
Newcastle 2-1
GOOOO Bayern és Notts

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

bár bejönne 😄 bazzz mostmár tényleg az izgalmi szintem a egekig nõtt 😄
ha 1-2 lenne akkor komolyan lehet itt kapnék szívinkfartust 😄
am porto meg micsoda lol gólt lõtt :S
fenrob
Ez az én formám 😄 nem raktam múltkor se szelot az is bejött volna és sztem a mai is...
Állapodjunk meg😄 nemrakok semit és mindeki odaadja a 5 % haha 😄nem ámxd

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

Fabio Capello
Fior 1-1

Dean, megbaszhatod 😄

1000 ftból nyerek 2700-et ha a finnek lehozzák

Forza Italia
ne 1-1:S

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Matthew Prosac
Fio 1-1 :C

Fabio Capello
Vezet a Porto 😄

ja hát az gyanús 😄

Matthew Prosac
vezet a Porto 😮

Forza Italia
1 elég lesz

csyta
Remélem megnyomja a 2. félidõt a Bayern és ver még 2-t legalább..