Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
szal nem is 1.5 os szoróra mék fel hanem 2.6-4.00 szorzóig csak a gólt lõ csapatokkal! szal amit leírtam holnap nagyobb téttel nyomom meg!
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
erre egy nagyobb összeget max. aztán 2-1 lesz😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
bordeaux meccs...
porto belõtt a gólját az arsenal is egyenlített és sportingbeten
a 1.5 over-t elszámoták míg a porto gólt lõ nem 😄
szal van ilyen...
igazából a legtöbb teljesen 3 esély
hertha - benfica - nem kell bemutatni, ha hertha gyõzelmet rakunk dafke x2 lesz, míg a papírforma benfica gyõzelem esetén 1x (x esetén meg 1|2 természetesen 😄)
lille - fener - lille kurvajó otthon, de a fener is összevan rakva eléggé, talán a vendégek még jobb játékerõt is képviselnek
ajax - juve - annyira h-nak kéne lennie, hogy biztos nem lesz az. talán X
twente - werder - nálam ez is abszolút 3esély, németeket sosem szabad leírni nemzetközi porondon
panathinaikos - roma - görögök hazai pályán, többet nem is kell mondani
villa - wolfsburg - 2 abszolút kiszámíthatlan csapat, az X tipikus esete (?!)
talán egy Kazan (bár jó ideje nem volt tétmeccsük...), Liverpool, Shakthar gyõzelem...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Dean: azért sorry hogy nem jött össze a Fior-gyõzelmes szelód...
grat!mindekinek grat!
De éreztem.... <#crazya>#crazya>
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
érzés és tudás közt van némi különbség <#vigyor1>#vigyor1>
suarez tuti betalál. am ajax sztem 2 õt tuti vág a juvenak! nem tudnám elképzelni h az ajax ne lõjjön gólt a juvénak!
ahm grat, látom te is több szelvényre is tetted, nagyon éreztél pár eseményt te is 😊
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
am ha arsenalon van még1 akkor nyerek 4000 HUF-et 😄 pdig éreztem a 2-1es végeredményt szal nem értem mért mertem megrakni a 3.5 overt!
na tippmix-bl tutik 😄 (holnapra így kb- lille-ajax-hamburg-benfica-Atletico lõ gólt.)
Milan-MU - Milan lõ gólt
Lyon-Real - Lyon lõ gólt
Porto-Arse - Porto lõ gólt
B.Münc-Fio - Bayern lõ gólt
5000 Ft ->12.700 Ft
Milan-MU - Milan lõ gólt
Lyon-Real - Lyon lõ gólt
B.Münc-Fio - Bayern lõ gólt
5000 Ft -> 9700 Ft
Notts County - Grimsby H
Bayern München - Fiorentina H
Nijmegen - Willem II H
Glasgow Rangers - St. Mirren H
2000>>8421
Hát,persze h egy retkes meccsen ment el..Any*d Notts C.
ahm kösz 😊
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
204 Newcastle - Coventry H 1,39 (3-1)
208 Crystal Palace - Reading H 2,08 (83' 1-3...)
1500-> 5770
162 Bayern - Fiorentina H 1,35 (2-1)
181 Porto - Arsenal vendégek gólt lõnek H 1,28 (2-1)
208 Crystal Palace - Reading X 3,1 (83' 1-3...)
1500-> 8035
Hogy a faszba lehet ezt csinálni velem????????????
utolsó percbe megmentettek 😄 és bejött a végeredmény tippem is !
204 Newcastle - Coventry H 1.39
162 Bayern München - Fiorentina H 1.30
198 Rangers - St. Mirren H 1.14
8000 > 16480
159 Nijmegen - Willem II H 1.48
2000 > 5349
183 Porto - Arsenal: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.72
2000 > 6216
173 Bayern München - Fiorentina: A végeredmény: 2:1 H 8.00
300 > 2400

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Newcastle United - Coventry City ---- Newcastle United
FC Bayern München - Fiorentina ----- FC Bayern München
7200 ---> 18.576 Ft
Kösz Övebro 😄
Liverpool-Unirea Urz H 1.27 Szerintetek?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
tavaly chelsea-barca sok hiba
most is rengeteg! az ilyen ne vezessen már egy Bajnokok Ligája nyolcaddöntõt kérem szépen!
max a selejtezõkre odarakni de még én oda se tenném <#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>