Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
hertha, hamburg, kobenhavn, pana x-et
pool, atletico, shaktar gyõzelmet 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
Na akkor a mostani turnusban hajrá Atlético, Roma és Sahtar!

Matthew Prosac
ja és persze Atl. Madrid, Benfica de az egy egészen más szelvény amirõl még semmi nem jött be, itt meg már "csak" ez kellene, és plusszos a nap. jól jönne a tegnapi -3e után

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
017 KalPa - SaiPa H 1,41 (5-3)
038 Lille - Fenerbahce H 1,85 (2-1)

049 Hamburg - PSV H 1,61 (?-?)
1500-> 6300

Na akkor 10 perc múlva hajrá Hamburg!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

tippmixen nem lehetett arra fogadni:S Aztán a 3as kötés miatt gondoltam rakok egy 99%os meccset. Amúgy a Kazant is hendivel raktam volna meg szívem szerint.

You\'ll Never Walk Alone

Oziris666
Majdnem lerúgta a fejét😄 meg utána Sissoko is hová emelte már a lábát

Remek,Lille nyert,1 meccs kipipálva.
Hajrá Benfica és Bilbao!
Fabio Capello
nabazdmeg ez milyen piros volt már Juve meccsen...

Ahh sportingbet regelésnél mi ez a baszás h nem jó a jelszó? Már vagy a huszadikat irom be :S kisbetu, nagybetu, szam, megfelelo szamu karakter, minden megvan.

REAL MADRID

WuFraZselic
szerintem USA 4-5 góllal simán veri a norvégokat, úgy kellett volna megraknod 😊

(pláne hogy USA a "nehezebb" Svájccal kezdett, akiket csak 3-1re tudtak verni, most tuti kitöltik a dühüket 😄)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

jah,de ez kész eddig az EL...és a 9 órás meccsek csak most jönnek...

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Matthew Prosac
még lehet. a hétvége lesz a lényeg (számomra). de azért remélem hogy még ma is jön valamennyi. két darab szelvényem él.

WuFraZselic
nekem a tegnapi eléggé az volt 😄 a keddi már nem annyira 😄

Kazan-H. Tel Aviv: H 1,35 (3-0)
Ajax-Juve: félidõben D 1,93 (1-1)
USA-Norvégia: H (?-?) 1,01 😄D

remélem nem basznak ki velem a jenkik 😄

You\'ll Never Walk Alone

geci,és itt még sokan mondták hétfõn meg kedden is,hogy a hét az szakítós hét lesz XD

dragon11
jókor ébrednek fel.. esélytelen, le xeltek..

gg valencia, villareal.. emelem kalapom.

villareaal 2-2... Beindultak a csajok..xD
ja standard 0-2rõl 3-2
wolfsburg meg idegenben fordít 1-0ról 1-2re elég durva
most meg már 2-2 XD
lille meg juve mecsen mértnem tudnak gólt lõni????? pont arra a 2 meccsre reakok ahol nem lesz meg a gól? 😞 :@ grrrrr
loool villareal gól 😄D

REAL MADRID

Matthew Prosac
Villareal 2-2, jött a 4vagy több gólom... kár hogy a szelvény már halott

Na ez a nap is bukó.

REAL MADRID

WuFraZselic
meglehet. valamiért úgy emlékeztem, hogy 2xes gyõztes

loool strandard vezet 😄DDD istenem,de éreztem hogy mára gólokon kívül semmit sem szabad raknom...

ne xeljen le!!!!
Slazburg😮😮😮😮
3-2 Geciiiii.😄
Forza Italia
3-2 a liege

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Matthew Prosac
Villareal piros, Wolfsburg gól 😮

Matthew Prosac
Inkább nyerjen...
Liege 2-2 közben. Huhh

2-2 Standard.
kapufa :S
áááááá nehogy összejöjjön nekem nehogy!
lille meg ikszeljen le vagy lõjjön már 1et az istenáldja meg:@
Oziris666
Ajax Lyonossat játszik,minden kihagynak

kapufa:\
Rockynhooo
az a Zenit volt nem ?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

WuFraZselic
DEZÉÚ!

hááá
lille és ajax meccsen se lesz meg a 3.5 over 😞
pedig 1 -1 gól kéne a boldogsághoz 😞
Matthew Prosac
cseréljék már le De Zeuw-öt mert nem bíróm hallgatni, ahogy ez a hülye kommentátor dezziuv-ozik.

dragon11
Te ma is pluszban leszel, nekem már 100% h mínusz, gg valencia.

na ja,elég xar lenne az esti meccseknek izgulni való nélkül menni ha a Lille nem nyerne..S:
WuFraZselic
Salzburg piros

Salzburgnak vigyázni kéne 1:2
Matthew Prosac
Liege 1-2

Jó akkor holnap délután megcsinálom.😊

dragon11
villa is kapott egyet, valencia vesztésre áll... LOL.

WuFraZselic
villarreal 1-1, ezt tippeltem, felbaszomagyam ha bejön mind a 3 meccs amirõl lekésem (villarreal x, salzburg gyõzelem, ajax X)

wolfsburg gól :S

REAL MADRID

Matthew Prosac
Wolfsburg 1-1

WuFraZselic
meg azért az is, hogy a lille ne kapjon gólt (sok van még hátra)

Üdv!
Na most értem haza,örömmel látom hogy a Lille vezet,de kell még a Bilbao és a Benfica is a mai boldogsághoz.

Lille-Fenerbahce:H
Bilbao-Anderlecht:H
Hertha-Benfica:V

4000-->25.160Ft
Kouemaha D.
Lehet vele a Loki Bl-t nyert volna😄