Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez egy kötelezõ kijelentés ilyenkor, hogy csak a következõ meccsre koncentrálunk stb. de hidd el h fejben a játékosok már a chelsea elleni meccsen lesznek

You\'ll Never Walk Alone

Matthew Prosac
ráhibáztál. már tegnap bírtam az egyik szelvényre döntetlenre. najó akkor meg is osztom veletek hogy hétvégére miket terveztem. egy pill és jönnek a szelvények
Elküldhetnéd privátba vissza az excel-file-t hogy átmásoljam a holland másodosztályt. Köszi!

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

mármint nem a chelsea ellen, hanem a chelsea miatt :)

You\'ll Never Walk Alone

WuFraZselic
angolul van, de a lényege hogy a sampra gondolnak, a kijelölt keretbõl is látszik

Graz 99ers - Salzburg H, a vendégek ma nem szeretnének nyerni

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Intertõl nem parázol hogy tartalékolni fognak a chelsea ellen?

You\'ll Never Walk Alone

fenrob
ja jo lenne tudni ?:D mert szegénység van

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

9csöves9
megcsináltam a holland másodosztályt.van egy érdekes párosítás mára mégpedig az Eindhoven-Zwolle.az Eindhoven zsínórban 6 meccset nyert és fogadja a 2. helyezett Zwollét.az Eindhoven 13 meccs óta nem ikszelt,szóval ez kibaszottul x szagú:)

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Megosztod velünk a tippet?

WuFraZselic
ma kaptam egy tuti fülest egy hokis csoptársamtól, ugyhogy 50ezret rátettem egy ELEB meccsre :D mára ennyi

holnapra pedig Inter-Bayern-Deportivo hármas szintén nagyobb összeggel

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ezket én is néztem de számomra az elsõ meg az ucsó:s az felejtõs
Helló! Engem érdekelne.Elküldenéd erre:
[email protected]?

Elõre is kössz!
Sziasztok!Ezekrõl mi a véleményetek:

Everton - Man.Utd. V
West Ham - Hull City H
Derby - Swansea H
Nottingham - Middlesbrough H
Aston Villa - Burnley H
Fulham - Birmingham H
Man.City - Liverpool H

200Ft-al 15,290Ft.
ha jól tudom mallorca otthon 100% valamikor bukni is kell:s
Chelsea bl-re készül mert nemhíszem el hogy nem a bl megnyerése a céljuk:s
Matthew Prosac
a Mallorca hazai gyõzelmre kb 20% esélyt látok.

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

na igen egy az h nem bukás volt,szimplán egy vereség!
am meg nem a javításon van a hangsúly hanem : van esély a bajnokság megnyerésére igy ez is kötelezõ gyõzelem lenne! (hiszen a mu akár bukhat az evertonnal szemben)
gogogo
Arsenal 2-1es vereségét idegenbe nem nevezném bukásnak, sõt... A bukás akkor van ha kiesnek. Amúgy 1,15ért én nem raknám meg az arsenalt.

You\'ll Never Walk Alone

<#eljen>
ja jöhetne!
elõre is köszi.
mára góllövõkre és 1.5 overrekre raktam! kimondott kimenetelre nem tettem semmit :S
de lehet vmit összeütök
Mallorcanal lemondott az edzõ, kiváncsi leszek mennyire lesz hatással a csapatra.

REAL MADRID

Szerintem bejöhet. AZ elsõ 4 az szerintem biztos (jó az MU meccs szoros lesz de nem hiába a legjobbak idegenben) a Barca meccsen is összejöhet a hendikepp. A Mallorca meg hazai pályán veretlen a szezonban és a hazai mérlege alapján a 3. A Sevilla közepes idegenben és a jelenlegi formája inkább gyenge. Szóval ha nem javul fel a formájuk ez is egyes.

lippet
Szerintetek van esély rá? Zárójelben a véleményem!

Nürnbenrg - Bayern München V 1,3 (Mert jobb a Bayern.)
Everton - Man. Utd. V 1,7 (Meg akarja mutatni, hogy õ megveri, ellenben a CFC-vel.)
Arsenal - Sunderland H 1,15 (BL-s bukását javítani szeretné.)
Wolver - Chelsea V 1,26 (Feledtetné az Everton elleni bakit.)
*(0-1) Barca - Racing H 1,42 (Mert nem akarja, hogy Real a nyakán legyen.)
Mallorca - Sevilla H 2,37 (Mert kellett, ami kicsit nyom az odds-on!=))

Odds: 10,77699
Tét: 300 HUF
Nyeremény: 3235

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Matthew Prosac
részemrõl 3esélyes. mindhárom kimenetelre lennének érveim. így én kihagyom.

Megértem, mondjuk az szép teljesítmény ha folyamatosan jönnek a gyõzelmek. Hasznosak ezek a táblázatok köszönjük! Az Everton - Manchester United meccsre mi a tipped?

Matthew Prosac
Van aki megteheti, és van akinek a nyert pénz elmegy kiadásokra.

Matthew Prosac
Valami ilyesmirõl:

Jó hát én is egészen minimális összeggel kezdtem. Aztán a nyereményeket újra felraktam.

bocsi 2x ment :D

You\'ll Never Walk Alone

milyen táblázat?

You\'ll Never Walk Alone

9csöves9
mirõl is van szó?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

milyen táblázat?

You\'ll Never Walk Alone

Matthew Prosac
Csakhogy nekem nincs lehetõségem nagy téttel játszani. Ez már volt téma a topicban mostanság nem egyszer...

Én pont fordítva. Szerintem sokkal egyszerûbb nagyobb téttel nyerni kisebb oddsal, mint kis téttel nagy oddsot. Elkészült a múltheti kérdõív értékelése. A diagramm itt található.
A kérdõívet újra linkelem aki nem látta legutóbb most tudjon szavazni. Délután 4kor lezárom a szavazást és valamikor este kirakom az eredményeket.
Kérdõív itt

az frankó, grat hozzá :)

You\'ll Never Walk Alone

Hello! Engem érdekelne :) Email címre ha elküldenéd megköszönném :)
Email: [email protected]

ui.: Kérhetnék egy tippmixes logót én is? :)

Köszönöm
Matthew Prosac
Akit érdekel, a táblázatom kibõvült a portugál elsõ, a német és a holland másodosztállyal is. Rock&roll.

Matthew Prosac
24ezer 300ból asszem. mondjuk ekörüli nyereményt már többször is elértem különbözõ formákban (5000bõl 28ezer, vagy 200ból 22ezer..)
Inkább a kevesebbet többször híve vagyok, nem a ritkán nagyot.

Na,én is toltam ma egy mixet,de csak Vasárnapra...(:

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

neked mi volt az eddigi legnagyobb nyereményed?

You\'ll Never Walk Alone

Matthew Prosac
Azért az több mint vicces, hogy Kanada 1,02-es szorzójával nem nyert a rendes játékidõben :D csak laza 10,5x volt a döntetlen oddsza a mixen

WuFraZselic
ja, de elég unalmas meccs volt. a szétlövésekben is asszem a 7. kör döntött :D elképesztõ, mennyire nem érezték a kaput

Szétlövéssel nyertek a szlovákok.
2-1 a szlovákoknak? :O

You\'ll Never Walk Alone

Én is átnéztem; Depor, Le Havre, Fiorentina, Marseille elég biztosnak tûnik. Sztem megrakom õket 1 szelvényem az olyan 5 körüli odds.

You\'ll Never Walk Alone

WuFraZselic
kár volt felkelni hajnalba az orosz - szlovák meccsért =/

Matthew Prosac
Soha :)

Shep
Azért mert az argentin meccs x lesz :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Azért a retkes EL után ez jól esett

DEN Nuggets @ CLE Cavaliers
(Nyereményszorzó) DEN Nuggets @3.40

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Atti12
Montpellier szerintem nyerni fog :D

Forza Italia
attól függ ha tippmixen raktad (ott 3 esély van) akkor nem. ha neten 2 esélybe raktad akkor igen

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

fecoka177
Hello. Nem mert a rendes játékidõ számít ami döntetlen lett.

Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja