Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
Rapid, Le Havre gyõzelem nagyon kéne 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

grat ahoz az 50 ezeres fogadáshoz
WuFraZselic
Graz 4-0

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Intézzél már egy GAE gólt, meg egy Eindhoven gólváltást 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

De Graafschap 😛
lol maradt az 1:2, nem adták meg a horvát gólt

Ha rakok ma Albát húztam volna, idegeskedhetnék😄
Volán :|
a volán meg 2:2..

bazz és ténleg a graz tuti tipp volt én meg engedtem hogy lebeszéljenek róla:S
WuFraZselic
Graz 2-0, Klagenfurt is vezet végre!

2:1

még várj azzal a nante meccsel😄
otta De Graafschap gól ahogy megmondtam😄
nem az esély a nagyobb hanem többen inkább hendivel rakják.
én pl sima gyõzelmet rakok ha rakok.
na ez a nantes naon sima lesz😄 2-0 már nekem ez volt a ami tuti mecs😄<#alien>
Kicsit én is meglepõdtem. Nincs olyan rossz formában a Racing.

0:2 a volán meccs

rooney8
egye fene megrakom... 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

MaSzKa
Barcelona játszik Kedden
<#vigyor>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

ressy14
Íme a hétvégi szelvényem:

144 Kilmarnock - St. Mirren V 3,35
159 Peterborough - Sheffield United D 3,10
178 NAC Breda - Utrecht V 3,15

200Ft-ból 6543Ft reményeim szerint <#vigyor3>

Dum spiro, spero.

dragon11
Na berlin jött.. errõl van szó..

MaSzKa
igazából most csak megfigyelek

kispeki
Jah, rá 1 percre egybõl kiegyenlítenek 😞

SoF II: C4z0rla

1:1
rapid is vezet persze amikor nem teszem meg:s<#violent>
kispeki
Hmm.. Barca hendikeppel nagyobb esély mint csak simán Barca? Ilyet még nem láttam 😄

WuFraZselic
vezet a Rapid is!

Shep
Megint a piros lapos mókát játszod?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MaSzKa
barátságos meccsen szép a piros lap
Sonderjyske

fõleg úgy, hogy ez utolsó 2 percben
és már 2-0 ra kikapásra állnak

Shep
Na vezet az Alba.

Technika problémák miatt elmarad a diagramm, de megpróbálom mielõbb pótolni. Addig is itt van szöveges formában.

PSV Eindhoven - Sparta Rotterdam: PSV gyõzelem (hendikepp) 31%, PSV gyõzelem 65%, Rotterdam gyõzelem 4%

Barcelona - Racing Santander: Barca hendikepp 48%, Barca gyõzelem 45%, Racing gyõzelem 7%

Nürnberg - Bayern München: Bayern gyõzelem 90%, Döntetlen 6%, Nincs szavazat 4%

Wolverhampton - Chelsea: Chelsea hendikepp 17%, Chelsea gyõzelem 72%, Döntetlen 11%

Everton - Manchester United: Everton gyõzelem 17%, Döntetlen 48%, Manchester gyõzelem 35%

A válaszok nagy százalékával egyezik a véleményem.😊

MaSzKa
mikor?

Shep
Azért gáz, mert városi derbi, de ennek ellenére is jónak tûnik a hazai.

rooney8
jó de statisztika alapján ez biztosabb 😛

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Matthew Prosac
vezet megint a Duisburg. fater X-re rakta. Drukkolok a 2-2nek hogy bejöjjön neki.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Duisburg megvan
Shep
Ebbõl 2 nekem is kell.

WuFraZselic
hát az aztán biztosabb xD

(azt se tudom milyen meccs 😄) mármint azért tudom, de nem ismerem túl jól a két csapatot

WuFraZselic
nekem egy inter - newcastle - gae van téve , az 10bõl hozna ~27et kb 😄

rooney8
hát az elég meleg 😄 helyette inkább ez?
Nacional de Montevideo - Atletico River Plate 1,40 H

kispeki
A düsseldorf megvan, már csak a Hoffenheimnek, a Rapid Wien-nek, a Helmond-nak, a Le Havre-nak, a Genk-nek, és Rotherham-nak kell bizonyítania 😊

WuFraZselic
akár 😊

WuFraZselic
genk (félve), bár VPersie biztosra veszi, szóval akár az is 😊

rooney8
váá most nézem h azt elhalasztották :S akkor tudsz ajánlani helyette vmit? 😄

hát az utóbbi 3 fordulójukat megnyerték,sztem hozzák,lendületbe jöttek,a nem túl acélos Lokeren ellen azért jó esélyük lesz.
Shep
Akkor le is lehet fújni 😊

WuFraZselic
hajrá Rapid Wien 😊

Klagenfurt meg elkezdhetné a gólgyártás, Graz is lõhetne 1-2õt még az 1. harmabda 😄

a tampere és a duisburg meccsen 1-1 gól kéne igy elsõkörbe :S
WuFraZselic
ja, fõleg hogy a cambuur már be is jött 😄