Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
roma holnap elég hoki ellenféllel játszik, már csak emiatt is kéne a gyõzelem, nehogy egy percig is azt higgyék délen, hogy van esélyük 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
158 Nottingham - Middlesbrough D 3.20
177 Mallorca - Sevilla D 3.00
184 Nice - Lorient H 2.22
161 QPR - Doncaster H 2.20
182 St-Etienne - Montpellier D 2.85
181 Nijmegen - Groningen D 3.05
200 > 81510
és ez a kettõ van még életbe tegnapról
23 Fiorentina - Livorno H 1.50
255 Porto - Braga H 1.79
174 Deportivo - Xerez H 1.46
103 Le Havre - Istres H 1.62 (2-1)
4000 > 25402
99 Go Ahead Eagles - Telstar H 1.32 (2-1)
157 Newcastle - Preston H 1.47
172 Internazionale - Sampdoria H 1.42
10.000 > 27.553
mára ki mit ajánl (ami nincs megrakva még nekem 😄) ezeken kivül?
SoF II: C4z0rla
szal 1et yah.
am nektek már volt olyan érzésetek ,hogy nincs kedvetek szelvényt tölteni?😄
nekem most pont ez van :S
de muszáj vmit rakni igy nekilátok csipegetni a mai kínálatból 😛
SoF II: C4z0rla
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
am én 5 db 1.5 alatti mecset egy szelóre már nagyon régóta nem rakok (persze nem errõl beszéltél,de gondoltam megemlítem)
mára everton-mu 1X mennyire bíztos?
sztem eléggé esélyes.
Amúgy meg pont te mondod, aki néha olyan lehetetlen dolgokra fogad? 😊
Deportivo
Dortmund
Cardiff és
Sturm
Túl evidens a Depor gyõzelem, lehet hogy belenyúlnak majd...
8 db alacsony szorzójú papírforma ---ebbõl 1 tuti elmegy szal már felejtõs 😊
én is azt mondanám,hogy inkább rakjon két szelvényt és azt tegye meg akár 400-400 ft-al
Inter-Samp H
Roma-Catania H
Bari-Milan V
200--->795
2:
Barca-Racing H 1,14
Asnl-Sunderland H 1,15
Wolves-CFC V 1,26
Nünrberg Bayern V, 1,30
Dortmund-Hannover H 1,39
Depor-Xérez H 1,46
Aston Villa-Burnley H 1,31
Real Madrid-Villareal H 1,25
200--->1425
3:
Barca-Racing H
St.Etienne-Montpellier V
Real M.-Villareal H
200---->840
4:
Barca-Racing H
Real M.-Villareal H
Feyenoord-ADO H
Ajax-Vitesse H
Twente-Willem H
PSV-Sparta H
200--->520
Szerintetek?
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
UTA Jazz v GS Warriors 1 @ 1.47
UTA Jazz v GS Warriors 12 @ 1.47
de komolyan ideges letem hiszen 10 perc is eltelt és a sportfogadás egyenlegem 1 ft-volt.
mind1 mostmár jó mind1 de többet tuti nem játszok játékkal ! Nincs szükségem az idegességre!
Fákjúal!
16perc hosszabbítás durva 😄
azt is kiderítettem, hogy 100000ft-ot kell a bwinen fogadni, hogy legyen 3000 b'inside pontod
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
ez most hogy is van
van piros vagy nincs?
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Mondom hogy így van!<#idiota>#idiota>
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
akkor kb max 0.05 vagy 0.1 között változik
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
1.65->1.18x
tudja valaki miért?
Barcelona - Racing Santander
1.18 6.35 13.00
Newcastle United - Preston North End 1
Inter Milan - Sampdoria 1
La Coruna - Xerez 1
Sturm Graz - Mattersburg 1
FC Barcelona - Santander 1
Lettország - Szlovákia 2
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
xD
azt írják soknak leszopják a pénzt
937 ft-ra végzõdik az egyenlgem mondom a maradék 37ft-ot eltolom nyerõgépen azt lesz ami lesz.
0.05ös téttel toltam de ráuntam 😄 mondom kilépek , viszajöttem sportfogadás részre és egyenleg: 1 ft <#violent>#violent>
régen is volt ilyen csak akkor ha frissítettem a böngészõt kb3 perc múlva akkor visszaáltt a rendes jó egyenleg,most meg már vagy 5-6 perce semmi :|
kivi vok mit irna visza(vagy remélem reggelre helyreáll a rendszer)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
255 Porto - Braga H 1.79
174 Deportivo - Xerez H 1.46
154 Cardiff - Barnsley H 1.65
Eredõ odds: 6.46817
holnapra szerintem akkor ez lesz, jó lenne még vmi másik szelvény is...😊)
Forca Barca
ááá 92' be gólt kapni
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa