Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fenrob
Genoa - Udinese 1.83 / 3.20 / 3.45 V 😄 erre van vmi esély ?

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

Shep
Nem lesz, mert a Róma most leadja 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
este kiderül 😊

roma holnap elég hoki ellenféllel játszik, már csak emiatt is kéne a gyõzelem, nehogy egy percig is azt higgyék délen, hogy van esélyük 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Tudom én, de ezt érzetem ma mikor ránéztem a meccsre, de hát csak behúzzák.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
én azt vettem észre az utóbbi 1.5 évben, hogy ha mourinho azt mondta bl meccsek elõtt, hogy õ a bajnokira koncentrál, akkor az így is volt. kell a gyõzelem, és ebbõl a keretbõl nem nagyon lehet olyat kiküldeni a pályára, ami nem verné meg a Sampot 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Nézegettem ezt az Intert és egyre bizonytalanabb vagyok a gyõzelmet illetõen, de remélem nem lesz igazam, mert nekem is meg van rakva.

Shep
Nem állok neki visszakeresni, jobb dolgom is van. 😄

fenrob
Tegnap és tegnap elõtt lusta voltam rakni tippmixet... 😄 mindegyik bejöt volna...

WuFraZselic
mai poénszelvény

158 Nottingham - Middlesbrough D 3.20
177 Mallorca - Sevilla D 3.00
184 Nice - Lorient H 2.22
161 QPR - Doncaster H 2.20
182 St-Etienne - Montpellier D 2.85
181 Nijmegen - Groningen D 3.05
200 > 81510

és ez a kettõ van még életbe tegnapról

23 Fiorentina - Livorno H 1.50
255 Porto - Braga H 1.79
174 Deportivo - Xerez H 1.46
103 Le Havre - Istres H 1.62 (2-1)
4000 > 25402

99 Go Ahead Eagles - Telstar H 1.32 (2-1)
157 Newcastle - Preston H 1.47
172 Internazionale - Sampdoria H 1.42
10.000 > 27.553

mára ki mit ajánl (ami nincs megrakva még nekem 😄) ezeken kivül?

w77d
ááá csakhogy az nem így megy. azt a gépet bérled és a szelvényed árát is fizetni kell pluszban XD

kispeki
Nekem az qaz érzésem van, hogy nincs kedvem elmenni itthonról, szal ha összejön egy kis pénz tippmixbõl esküszöm veszek egy olyan gépet mint a fogadóirodákban van és itthon nyomom ki õklet, aztán ha vesztek, nem vesztek semmit, ha nyerek elviszem máshova és kifizetik 😄

SoF II: C4z0rla

"egy lehetetlent mondj már 😄 "
szal 1et yah.

am nektek már volt olyan érzésetek ,hogy nincs kedvetek szelvényt tölteni?😄
nekem most pont ez van :S
de muszáj vmit rakni igy nekilátok csipegetni a mai kínálatból 😛
Shep
Soroljam? 😊

kispeki
Valószínûleg van, csak a bwin néha rossz eredményeket közöl, de általában fél óra-óra alatt kijavítják 😊

SoF II: C4z0rla

Blueblood
Kb 1 hónapja tippmixelek, szóval még kicsit edzõdnöm kell, tapasztalatot szerezni hogy mire lehet fogadni. De köszi a tippeket😉

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

egy lehetetlent mondj már 😄
am én 5 db 1.5 alatti mecset egy szelóre már nagyon régóta nem rakok (persze nem errõl beszéltél,de gondoltam megemlítem)

mára everton-mu 1X mennyire bíztos?
sztem eléggé esélyes.
Shep
Általánosságban beszéltem nem konkrétan ezt a példát vettem figyelembe.
Amúgy meg pont te mondod, aki néha olyan lehetetlen dolgokra fogad? 😊

Mai kombi:
Deportivo
Dortmund
Cardiff és
Sturm

Túl evidens a Depor gyõzelem, lehet hogy belenyúlnak majd...

fenrob
Ez is igaz.. de 3 meccs talán" esélyesebb mint pl 8. de sztem most kezdi.. szal majd megtalálja a helyes utat 😄

ja de a 2.szelóra mekkora az esély?
8 db alacsony szorzójú papírforma ---ebbõl 1 tuti elmegy szal már felejtõs 😊
én is azt mondanám,hogy inkább rakjon két szelvényt és azt tegye meg akár 400-400 ft-al
Shep
De gondolom õ nem arra épít, hogy 4 szelvénybõl csak 1 jön be. Az amit te mondasz hát ... érdekes, mert így ha 1 szelvény bejön neki, legalább nem bukott el mindent, ha meg kettõ akkor már van haszon is, ellenben ha csak egy szelvényt rak és az megy el akkor totális mínusz van.

fenrob
Hát pl ha csak az utolsó jön be már minuszba vagy :S választ ki pl az 1-t és arra rakjál 600-t

Blueblood
1:
Inter-Samp H
Roma-Catania H
Bari-Milan V

200--->795

2:
Barca-Racing H 1,14
Asnl-Sunderland H 1,15
Wolves-CFC V 1,26
Nünrberg Bayern V, 1,30
Dortmund-Hannover H 1,39
Depor-Xérez H 1,46
Aston Villa-Burnley H 1,31
Real Madrid-Villareal H 1,25

200--->1425

3:
Barca-Racing H
St.Etienne-Montpellier V
Real M.-Villareal H

200---->840

4:
Barca-Racing H
Real M.-Villareal H
Feyenoord-ADO H
Ajax-Vitesse H
Twente-Willem H
PSV-Sparta H

200--->520

Szerintetek?

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Shep
Na a francba elfelejtette, hogy csak beszínesíti az oldal a tippemet, tehát akkor újra

BOS Celtics v POR Trailblazers 1 @ 2.36

DAL Mavericks v ORL Magic 1 @ 3.36

IND Pacers v NO Hornets 2 @ 1.57
UTA Jazz v GS Warriors 1 @ 1.47

CLE Cavaliers v CHA Bobcats 2 @ 2.73

Shep
Egész jól ráéreztem az éjszakai NBA-re 😊

BOS Celtics v POR Trailblazers 12 @ 2.36

DAL Mavericks v ORL Magic 12 @ 3.36

IND Pacers v NO Hornets 12 @ 1.57
UTA Jazz v GS Warriors 12 @ 1.47

CLE Cavaliers v CHA Bobcats 12 @ 2.73

WuFraZselic
reggelt. hmm, szrt-nél még mindig nicns egy forint se jóváírva a tegnapi kaszálásból... remélem nem játsszák el, mint bõ 3 hónapja, mikor a szombat délutáni nyereményem vasárnap este kaptam meg -.-"

sportingbet!
de komolyan ideges letem hiszen 10 perc is eltelt és a sportfogadás egyenlegem 1 ft-volt.
mind1 mostmár jó mind1 de többet tuti nem játszok játékkal ! Nincs szükségem az idegességre!
ffxi
Több mint valószínû akkor, hogy Barca nyerni fog? :S Mert tegnapelõtt rájuk fogadtam, akkor elviselhetõ volt az odds 😊

Fákjúal!

MaSzKa

16perc hosszabbítás durva 😄

azt is kiderítettem, hogy 100000ft-ot kell a bwinen fogadni, hogy legyen 3000 b'inside pontod

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa

ez most hogy is van
van piros vagy nincs?

Matthew Prosac
pedig hidd el...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Banano
<#ticking>
Mondom hogy így van!<#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

MaSzKa
ennyire szerintem akkor se szokták
akkor kb max 0.05 vagy 0.1 között változik

Banano
Mert sokan tettek rájuk.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

MaSzKa
eléggé durván levitték a Barcelona odds-át 1 hét alatt

1.65->1.18x

tudja valaki miért?

Barcelona - Racing Santander
1.18 6.35 13.00

inter94
Mára

Newcastle United - Preston North End 1
Inter Milan - Sampdoria 1
La Coruna - Xerez 1

Sturm Graz - Mattersburg 1
FC Barcelona - Santander 1
Lettország - Szlovákia 2

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

rooney8
Nyeremény 17,26 EUR<#hawaii>😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

mennyi jött???
xD

MaSzKa
bwin?

azt írják soknak leszopják a pénzt

bazz most ideges vok
937 ft-ra végzõdik az egyenlgem mondom a maradék 37ft-ot eltolom nyerõgépen azt lesz ami lesz.
0.05ös téttel toltam de ráuntam 😄 mondom kilépek , viszajöttem sportfogadás részre és egyenleg: 1 ft <#violent>

régen is volt ilyen csak akkor ha frissítettem a böngészõt kb3 perc múlva akkor visszaáltt a rendes jó egyenleg,most meg már vagy 5-6 perce semmi :|
kivi vok mit irna visza(vagy remélem reggelre helyreáll a rendszer)
rooney8
áhh kösz skacok a gnk tippet 😄 bár 80 percbe már temettem a szelót, de csak bejött 😄 így végre visszanyertem amit buktam az utóbbi pár héten 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

WuFraZselic
ja, nem igazán éri meg

szerintem ez a 4 mecs tuti nem is kell hozzáérni egy kombival nagy összegben vagy nemtom kombi nem éri meg 2 ods alatt mi?
buldozer99
223 Fiorentina - Livorno H 1.50
255 Porto - Braga H 1.79
174 Deportivo - Xerez H 1.46
154 Cardiff - Barnsley H 1.65

Eredõ odds: 6.46817

holnapra szerintem akkor ez lesz, jó lenne még vmi másik szelvény is...😊)

Forca Barca

Forza Italia
nekem az:S
ááá 92' be gólt kapni

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

dragon11
Kösz még1x.😄😄

gg Roda.😄 mai nap mégsem mínusz.😄

Forza Italia
nem hiszem el Torquey kiegyenlített a 92' be :S

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
mondtam neked amíg le nem fújják nincs vesztes meccs (ha csak nem 3 vagy 4-0😄)

dragon11
Jah, jó volt haver😄

Forza Italia
akkor mégis csak jó volt a tippem ugye??😄